הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ביתי

Rollbacks

משתמש מתחיל
97
20
נק' מוניטין:
35
97
20
היי חברים , כרגע אין לי את האפשרות להתאמן במכון בגלל נצבא אז חשבתי שבמקום להפסיק להתאמן אני אתחיל להתאמן בבית.
אז ככה יש לי זוג משקולות מתברגות שכל אחש מהם מגיע ל 17.5 קילו .
חשבתי על לקנות ספת כושר מתכווננת למצב שכיבה ושיפוע וגם מתח ולהתחיל להתאמן עם זה .
השאלה היא האם אני יוכל לבנות לי תוכנית אימונים עם הציוד הזה ? וזה יוכל לעזור לי לשמור על כושר ואולי גם להתפתח מעט .
אשמח אם תוכלו לעזור ולכוון אותי

*אני לא יוכל לקנות ספה עם מוט ארוך לבנץ וכדומה כי אין לי מקום לזה .

תמיד אפשר להיות יצירתי ולהסתדר.
כמה טוב זה יהיה? לא יודע.
אתה פועל הפוך, אתה קודם יודע מה אתה רוצה לקנות ואז מתכנן תוכנית.
במקום, תתכנן מה אתה רוצה לעשות ולפי זה תבצע את הרכישה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך , השאלה היא האם הם הציוד הזה שאני אקנה אני יוכל להתקדם באימונים ואפילו לשמור על קשר ?
יש המון תרגילים שאפשר לעשות , השאלה עד כמה זה יכול לעזור במאסה.

אני יכול לבנות לך AB טובה שכל מה שאתה צריך בשבילה זה מתח מקבילים (או טבעות , אני ממליץ טבעות ) ומשקולות יד

• פותח/ת השרשור
מתקן למקבילים אין לי , טבעות מה זה ? אבל אשמח אם תוכל לבנות לי תוכנית אימון מתאימה לבית כשיש מתח + 2 משקולות מתברגות + ספה שאני אקנה

מתקן למקבילים אין לי , טבעות מה זה ? אבל אשמח אם תוכל לבנות לי תוכנית אימון מתאימה לבית כשיש מתח + 2 משקולות מתברגות + ספה שאני אקנה

טבעות התעמלות כמו שיש באולימפיאדה ... אם אתה קונה ספה תבנה AB תעשה לחזה לחיצת חזה שטוח , שיפוע חיובי ופרפר . לגב מתח ומסור כתפיים הרחקות לצדדים ולחיצת כתפיים , וידיים מה שבא לך לא חסר ... תפצל את זה פשוט אבל נראה לי תצטרך לקנות עוד כמה פלטות (כי אתה תתקדם בלחיצת חזה עם דאמבלים)

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה , עכשיו כשאני מתאמן בבית ואני אבנה תוכנית ואחלק אותה ל AB , מכמה חזרות/סטים אני צריך להרכיב את התוכנית אימון ?
עוד דבר יש לך מושג מאיפה אני יכול להזמין/לקנות ספת משקולות נורמלית שיש לה כמה מצבים כמו שיפוע חיובי ?

Madbarz.com
יש לך פה תכניות מעולות.
חפש איזה פארק עם מתח ומקבילים ותתאמן שם.

לא יודע תחשוב בעצמך אולי תמצא קשר ואם בא לך לחטוף מכות דבר איתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אל תרביץ לי נו תיראה איזה חזק אתה בכלל לא שחיף אוף אני מפחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אל תרביץ לי נו תיראה איזה חזק אתה בכלל לא שחיף אוף אני מפחד

הוא לא שחיף, פשוט הוא לא על אסטרואידים כמו רוב הפורום

• פותח/ת השרשור
אין צורך לריב , תודה למי שעזר .
בכל מקרה הזמנתי ספה לבית מתכווננת עם 3 מצבי שיפוע , משקולות דאמבלים יש לי שכל אחד מגיע ל 17.5 ואני אקנה גם מוט .
חשבתי על תוכנית אימון כזאת :
A: חזה+יד קידמית + רגליים
B:גב + יד אחורית + כתפיים
ב a לעשות
2 סטים שכיבות שמיכה עם משקל , 3 בנץ פרס , 2 פרפר , 2 בנץ שיפוע חיובי x 10 חזרות
2 סטים יד קידמית x 12 חזרות
רגליים סקוואט x 4 ועוד 5 סטים של תרגילים אחרים אשמח להמלצה .
B:
גב 4 סטים מתח עם משקל ועוד 2 רחב x מקס חזרות , חתירה x 3 סטים ו 10 חזרות
יש אחורית 2 סטים x12 חזרות , קיק באק ופשיטת מרפקים לאחור .
כתפיים 3 סטים הנפה לצדדים 10 חזרות ו3סטים הנפה לפנים 10 חזרות
איך זה ?

Back
למעלה תחתית