הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית ss

no explod

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
-1
76
0
שלום, אני מתאמן כבר חצי שנה ואחרי שינוי מאוד משמעותי המליצו לי לעבור לתכנית ss כדי להתחזק קצת . יש לי כמה שאלות . בבקשה לא לכתוב לי ׳תעשה חיפוש׳ עשיתי לא קיבלתי תשובות . תודה .
הבנתי שעושים רק 5 תרגילים .
לחזה לדוגמא רק בנץ׳ אז מה עם החזה עליון/תחתון וכו׳ ..?
זה מספיק לעשות תרגיל אחד לכל חלק בגוף כדי להתפתח ?
אני עדיין במסה ואני מעוניין לגדול עוד, התכנית הזאת תעזור לי לגדול ?
תודה

אתה יכול להריץ חיפוש על שרשורים ישנים בנושא - אין חזה עליון ותחתון - בנץ' שטוח עובד על כל החלקים של החזה. בנץ' בשיפוע עליון זה לא תרגיל לחזה העליון, זה תרגיל שמיועד "לתת דגש" לכתפיים ולטרייספס, בנץ' בשיפוע תחתון זה לא תרגיל לחזה התחתון, זה תרגיל ש"נותן דגש" לגב ומקצר את טווח התנועה של המוט.
כן, בתור מתחיל מספיק תרגיל אחד לקבוצת שרירים.
כן.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע עד כמה אני נקרא מתחיל ,
אני מתאמן כבר חצי שנה, יש לי מסת שריר מכובדת ביותר, אני מרים משקלים יפים . אני כרגע עושה תכנית abcde והחזה שלי די בפיגור יחסית לגוף ואני צריך לתת עליו דגש חזק . השאלה אם אני יפתח את החזה כמו שאני רוצה עם תכנית כזאת . ומה עם הידיים לא עובדים עליהם ? תודה רבה

נערך לאחרונה:
אין קשר בין ההגדרה שלך לבין הפז"ם שלך בחד"כ.
היד האחורית עובדת בבנץ' פרס ובפרס, והיד הקדמית עובדת במתח ובחתירה. אין צורך בהתחלה לעבוד עליהן בנפרד.
איזה משקלים אתה מרים?

אתה יכול להיות רגוע - אתה עוד מתחיל. יכול להיות שתוך כמה שבועות תצטרך להחליף מתכונת בבנץ' ובדדליפט, אבל בסקוואט יש לך עוד הרבה לאן להתקדם לפני שיהיה אפשר להגיד שעברת את שלב המתאמן המתחיל.

SS. כשתיתקע בתרגילים תתחיל לחשוב איך לשנות מתכונת. בינתיים, תיצמד לבסיס. קרא את המאמר של השאלות והתשובות בפורטל כדי שלא תעשה שטויות. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית