▒▒▒▒▒ באגים ותקלות בפורום, אנא לדווח ▒▒▒▒▒ #2

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
המערכת שודרגה אתמול בשביל לתמוך בדפדפני אינטרנט אקספלורר 10, אך יכול מאוד להיות שדברים אחרים התקלקלו בדרך.
אם מצאתם באג או שגיאה בראש האתר (או בכל מקום אחר) אנא יידעו אותנו באשכול או באימייל בחתימה שלי.

תודה.

ניסיתי לגלוש דרך הטלפון התפריט בורח לצד ואי אפשר לראות כלום, אייפון 4 גירסה 6.1.3

אתה יכול לעשות תמונת מסך?
אני עם אייפון 5 גירסה 6.1.2 וזה עובד בסדר.
IMG_0502.PNG

• פותח/ת השרשור
קשה לי לעשות לזה דיבאגינג כי אין לי את המכשיר והגירסה הזו ולמי שיש אייפון 4 הוא על גירסה 6.1 וזה עובד לו תקין. אתה יכול להתקין כרום בפלאפון ולבדוק אם זה קורה גם שם? ניסית לעשות ריסט? למחוק קאש בדפדפן בהגדרות? (לפעמים זה עוזר). יש לך תוספים מסויימים בפלאפון שמשפיעים על הדפדפן? (ג'יילברייק)

קשה לי לעשות לזה דיבאגינג כי אין לי את המכשיר והגירסה הזו ולמי שיש אייפון 4 הוא על גירסה 6.1 וזה עובד לו תקין. אתה יכול להתקין כרום בפלאפון ולבדוק אם זה קורה גם שם? ניסית לעשות ריסט? למחוק קאש בדפדפן בהגדרות? (לפעמים זה עוזר). יש לך תוספים מסויימים בפלאפון שמשפיעים על הדפדפן? (ג'יילברייק)
אני אתקין כרום ויעדכן , אין לי סידיה על המכשיר.

יש לי משהו פחות או יותר זהה לאלון.
גלאקסי S2 גירסה 4.2.2.
רום איכותי עם אפס בעיות אם השאלה הולכת להיות בנושא הזה.
זה ככה בכרום ובדפדפן הרגיל של אנדרואיד, אחרים אין לי.

• פותח/ת השרשור
יש לי משהו פחות או יותר זהה לאלון.
גלאקסי S2 גירסה 4.2.2.
רום איכותי עם אפס בעיות אם השאלה הולכת להיות בנושא הזה.
זה ככה בכרום ובדפדפן הרגיל של אנדרואיד, אחרים אין לי.
1. האם זה קורה רק בעיצוב מובייל (מותאם לפאלפונים) בפורום? מה קורה כשאתה עובר ל"אתר מלא" בתחתית הדף, האם זה עובד תקין?

2. אתה יכול לעלות תמונת מסך?

1. האם זה קורה רק בעיצוב מובייל (מותאם לפאלפונים) בפורום? מה קורה כשאתה עובר ל"אתר מלא" בתחתית הדף, האם זה עובד תקין?

2. אתה יכול לעלות תמונת מסך?
1. כן, רק במובייל.
2. הנה-

שכחתי לעדכן , גם עם כרום אותה הבעייה ואם אני נכנס לאתר בגירסה המלאה הכל בסדר..

-אני לא רואה את התאריך והשעה של הודעות שנשלחות שבפוסטים
-שמישהו מעלה סרטון במקום הסרטון אני רואה רק ריבוע שחור בלי אפשרות לכלום
-שאני שולח הודעה כל הפוסט רץ לי שמאלה ואני רואה רק את הרבע הימני
-לא יודע אם זה רק מעכשיו אבל אני יכול להגיב רק מה"תגובה מהירה"

• פותח/ת השרשור
-אני לא רואה את התאריך והשעה של הודעות שנשלחות שבפוסטים
-שמישהו מעלה סרטון במקום הסרטון אני רואה רק ריבוע שחור בלי אפשרות לכלום
-שאני שולח הודעה כל הפוסט רץ לי שמאלה ואני רואה רק את הרבע הימני
-לא יודע אם זה רק מעכשיו אבל אני יכול להגיב רק מה"תגובה מהירה"
תמחק קבצים זמינים בדפדפן ותנסה שנית. נסה מדפדפן אחר במידה וזה לא נפתר, אני לא חווה בעיה שכזו נראה שזה משהו שקורה אצלך באופן נקודתי.

מחקתי קבצים זמניים זה לא עוזר(אקספלורר 9)
בכרום בדקתי עכשיו ואין את הבעיות האלה.
יש עוד משהו שאני יכול לבדוק (באקספלורר)?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
- - - עידכון הודעה - - -

מה זה אמור להראות לי ה BROWSER MODE/DOCUMENT MODE .? איפה אני רואה את זה אצלי?

והרזולוציה שלי מסתבר 911 X 512
אתה בטוח שזו הרזולוציה שלך? איזה מסך יש לך? זו רזולוציה של מכשירים ניידים/טאבלטים וקשה לי להאמין שאתה גולש ממחשב נייח. תגדיל את הרזולוציה, הפורום לא תומך ברזולוציה שהיא פחות מ 1280x1024

זה מראה בפרינט סקרין את הה Browser Mode כי אני ב IE10 וכדי להראות לך שזה עובד ב IE9, הייתי צריך להיכנס ל Developer Mode ולהכריח את הדפדפן לעבוד בתור IE9 במקום 10. אתה לא אמור לראות את המסך הזה אצלך.

אתה בטוח שזו הרזולוציה שלך? איזה מסך יש לך? זו רזולוציה של מכשירים ניידים/טאבלטים וקשה לי להאמין שאתה גולש ממחשב נייח. תגדיל את הרזולוציה, הפורום לא תומך ברזולוציה שהיא פחות מ 1280x1024

זה מראה בפרינט סקרין את הה Browser Mode כי אני ב IE10 וכדי להראות לך שזה עובד ב IE9, הייתי צריך להיכנס ל Developer Mode ולהכריח את הדפדפן לעבוד בתור IE9 במקום 10. אתה לא אמור לראות את המסך הזה אצלך.

מחשב נייד 15.6
פתחתי שוב את הלינק כתוב 1366 X 768

אני יוריד אקספלורר 10 אני יראה אם זה ישתנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית