הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לעשות הרמות אולמפיות עם פלטות ברזל רגילות

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום יש לי בחדר כושר פלטות רגילות(לא אולמיפות) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות עם פלטות רגילות הנפות אולימפות?

אם המטרה להשתמש בהרמות כתרגילי עזר(משקלים יחסית נמוכים) כן, אם המטרה להתחיל לאמן את ההרמות כתרגילים מרכזיים אז ברור שלא

• פותח/ת השרשור
אם המטרה להשתמש בהרמות כתרגילי עזר(משקלים יחסית נמוכים) כן, אם המטרה להתחיל לאמן את ההרמות כתרגילים מרכזיים אז ברור שלא
מה זאת אומרת? עד איזה משקלים אני יוכל להשתמש עם הפלטות האלה?

אם תעשה תכנית כוח לדוג' מאפס ותחליט שבא לך לעשות קלין אנד ג'רק בתור תרגיל אקסטרא אימון יכול להראות נניח ככה אחרי חודשיים:

סקוואט
100 קילו ל3X5

פרס
3X5 ל50 קילו

קלין אנד ג'רק
6 סטים של 2 חזרות 50 קילו

מתח
3XMAX

לאן תוכל להגיע תלוי בך(כמה תשקול, כמה חזק תהיה, כמה הטכניקה תהיה טובה), אבל מן הסתם המשקלים יהיו קלים ביחס למשקלים שלך בתרגילים המרכזיים.
לא מבין את הרצון לעשות את ההרמות האולימפיות אם אין לך בסיס כלשהו של כוח אם אתה לא מתכוון להתאמן בקבוצה מסודרת.
אם אתה מתחיל אתה לא תגיע למשקלים גבוהים בלי אימון מתאים/ציוד מתאים/הדרכה מתאימה

אני אישית מסתדר עם 90 קילו בלי פלטות לקלין וג'רק

• פותח/ת השרשור
אם תעשה תכנית כוח לדוג' מאפס ותחליט שבא לך לעשות קלין אנד ג'רק בתור תרגיל אקסטרא אימון יכול להראות נניח ככה אחרי חודשיים:

סקוואט
100 קילו ל3X5

פרס
3X5 ל50 קילו

קלין אנד ג'רק
6 סטים של 2 חזרות 50 קילו

מתח
3XMAX

לאן תוכל להגיע תלוי בך(כמה תשקול, כמה חזק תהיה, כמה הטכניקה תהיה טובה), אבל מן הסתם המשקלים יהיו קלים ביחס למשקלים שלך בתרגילים המרכזיים.
לא מבין את הרצון לעשות את ההרמות האולימפיות אם אין לך בסיס כלשהו של כוח אם אתה לא מתכוון להתאמן בקבוצה מסודרת.
אם אתה מתחיל אתה לא תגיע למשקלים גבוהים בלי אימון מתאים/ציוד מתאים/הדרכה מתאימה

אני אישית מסתדר עם 90 קילו בלי פלטות לקלין וג'רק

יש לי תוכנית , אני מרים סקאווט (עוד חודש וחצי מגיע לנו החופשי) אני מרים עם סמיט משין 150 ופעם אחת ניסיתי לעשות חופשי באופן מסוכן עם 130 והצלחתי,ץ

אני רוצה לשפר כוח מתפרץ בשיל ניתור ומהירות חוץ מכוח , דדליפט עו מעט אני מתחיל הייתי עושה בסביבות 110

יש לי תוכנית , אני מרים סקאווט (עוד חודש וחצי מגיע לנו החופשי) אני מרים עם סמיט משין 150 ופעם אחת ניסיתי לעשות חופשי באופן מסוכן עם 130 והצלחתי

רגע, אני רוצה להיות בטוח שקראתי כמו שצריך - בפעם הראשונה שביצעת סקוואט חופשי עשית 130 ק"ג?

אם היית עושה סקוואט חופשי 130 קילו לא היית שואל אם אפשר לעשות הרמות אולימפיות בלי באמפרס, כי יש לך כבר כח מסויים/GPP נורמלי ככה ש50-60 קילו לא יזיזו לך בכלל לא משנה מה תעשה איתם.
יש לי הרגשה שאתה צריך לפרסם סרטון כי ה"סקוואט" שלך הוא למעשה רבע סקוואט/מקביל במקרה הטוב.

• פותח/ת השרשור
אם היית עושה סקוואט חופשי 130 קילו לא היית שואל אם אפשר לעשות הרמות אולימפיות בלי באמפרס, כי יש לך כבר כח מסויים/GPP נורמלי ככה ש50-60 קילו לא יזיזו לך בכלל לא משנה מה תעשה איתם.
יש לי הרגשה שאתה צריך לפרסם סרטון כי ה"סקוואט" שלך הוא למעשה רבע סקוואט/מקביל במקרה הטוב.

במקרה הזה תאמין לי , אז אני לא יכול לבצע הרמות? יש תרגילים חלופיים שעובדים על כוח מתפרץ וניתור?

קודם כל אפשר בתרגילים המרכזיים לעשות משקל נמוך ולעבוד מהר, לדוג' 20 סטים של חזרה 1 דדליפט עם 50% משקל מהמקסימום(אימונים דינאמיים בקיצור) או לדוג' 10 סטים של 2 חזרות בסקוואט.

כח מתפרץ לא חובה לעשות עם משקולות גם... לדוג' קפיצות לגובה/סוגים של קפיצות מהמקום, או לדוג' לעשות ספרינטים קצרים בחול/במים

• פותח/ת השרשור
קודם כל אפשר בתרגילים המרכזיים לעשות משקל נמוך ולעבוד מהר, לדוג' 20 סטים של חזרה 1 דדליפט עם 50% משקל מהמקסימום(אימונים דינאמיים בקיצור) או לדוג' 10 סטים של 2 חזרות בסקוואט.

כח מתפרץ לא חובה לעשות עם משקולות גם... לדוג' קפיצות לגובה/סוגים של קפיצות מהמקום, או לדוג' לעשות ספרינטים קצרים בחול/במים

power clean אני יכול עד 150 ק''ג?

כל ההנפות אני יכול עד 50 ק''ג והרבה חזרות?

זה ישםר לי כמו הנפות של משקלים כבדים?

• פותח/ת השרשור
יותר מ150 ק"ג פאוור קלין? מסתבר שכל המשתמשים עם פחות מ100 הודעות יותר חזקים מסופרמן..

התכוונתי בהמשך כרגע אני יכול 58 ק''ג(אני עושה פעם בב.. אני לא מתאמן בזה)

אם אני יוכל 100-105 אני יהיה חייב פלטות אולמפיות?

לסנאץ' אני חייב אולמפיות ?

התכוונתי בהמשך כרגע אני יכול 58 ק''ג(אני עושה פעם בב.. אני לא מתאמן בזה)

אם אני יוכל 100-105 אני יהיה חייב פלטות אולמפיות?

לסנאץ' אני חייב אולמפיות ?

זה תלוי כמה אתה רוצה לשבור את הפלטות/ריצפה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית