עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זאת אומרת? עד איזה משקלים אני יוכל להשתמש עם הפלטות האלה?אם המטרה להשתמש בהרמות כתרגילי עזר(משקלים יחסית נמוכים) כן, אם המטרה להתחיל לאמן את ההרמות כתרגילים מרכזיים אז ברור שלא
אם תעשה תכנית כוח לדוג' מאפס ותחליט שבא לך לעשות קלין אנד ג'רק בתור תרגיל אקסטרא אימון יכול להראות נניח ככה אחרי חודשיים:
סקוואט
100 קילו ל3X5
פרס
3X5 ל50 קילו
קלין אנד ג'רק
6 סטים של 2 חזרות 50 קילו
מתח
3XMAX
לאן תוכל להגיע תלוי בך(כמה תשקול, כמה חזק תהיה, כמה הטכניקה תהיה טובה), אבל מן הסתם המשקלים יהיו קלים ביחס למשקלים שלך בתרגילים המרכזיים.
לא מבין את הרצון לעשות את ההרמות האולימפיות אם אין לך בסיס כלשהו של כוח אם אתה לא מתכוון להתאמן בקבוצה מסודרת.
אם אתה מתחיל אתה לא תגיע למשקלים גבוהים בלי אימון מתאים/ציוד מתאים/הדרכה מתאימה
אני אישית מסתדר עם 90 קילו בלי פלטות לקלין וג'רק
יש לי תוכנית , אני מרים סקאווט (עוד חודש וחצי מגיע לנו החופשי) אני מרים עם סמיט משין 150 ופעם אחת ניסיתי לעשות חופשי באופן מסוכן עם 130 והצלחתי
רגע, אני רוצה להיות בטוח שקראתי כמו שצריך - בפעם הראשונה שביצעת סקוואט חופשי עשית 130 ק"ג?
אם היית עושה סקוואט חופשי 130 קילו לא היית שואל אם אפשר לעשות הרמות אולימפיות בלי באמפרס, כי יש לך כבר כח מסויים/GPP נורמלי ככה ש50-60 קילו לא יזיזו לך בכלל לא משנה מה תעשה איתם.
יש לי הרגשה שאתה צריך לפרסם סרטון כי ה"סקוואט" שלך הוא למעשה רבע סקוואט/מקביל במקרה הטוב.
קודם כל אפשר בתרגילים המרכזיים לעשות משקל נמוך ולעבוד מהר, לדוג' 20 סטים של חזרה 1 דדליפט עם 50% משקל מהמקסימום(אימונים דינאמיים בקיצור) או לדוג' 10 סטים של 2 חזרות בסקוואט.
כח מתפרץ לא חובה לעשות עם משקולות גם... לדוג' קפיצות לגובה/סוגים של קפיצות מהמקום, או לדוג' לעשות ספרינטים קצרים בחול/במים
אתה מתכוון שתעשה עם המשקלים האלה POWERCLEAN והנפות?power clean אני יכול עד 150 ק''ג?
כל ההנפות אני יכול עד 50 ק''ג והרבה חזרות?
זה ישםר לי כמו הנפות של משקלים כבדים?
אתה מתכוון שתעשה עם המשקלים האלה POWERCLEAN והנפות?
כן ככה ... אני יכול גם יותר..
אשמח לראות סרטון של פאוורקלין שלך של 150 ק''ג,קצת לא הגיוני.כן ככה ... אני יכול גם יותר..
יותר מ150 ק"ג פאוור קלין? מסתבר שכל המשתמשים עם פחות מ100 הודעות יותר חזקים מסופרמן..
התכוונתי בהמשך כרגע אני יכול 58 ק''ג(אני עושה פעם בב.. אני לא מתאמן בזה)
אם אני יוכל 100-105 אני יהיה חייב פלטות אולמפיות?
לסנאץ' אני חייב אולמפיות ?
איך אף אחד עוד לא שם כאן?
איך אף אחד עוד לא שם כאן?