הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכנס בנצ' צמוד שלא מחליק

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
מישהו מכיר מכנס שאני יכול לעשות איתו בנצ' (אפילו אם זה רק לPR'S) שיש לו מגע טוב עם הספת בנצ' והוא לא מחליק?

מגנזים על התחת ובגב עליון/טרפזים זה משהו סטנדרטי.
עדיפות למכנס כותנה אם הספה ממש מחליקה, אבל בכיווץ טוב ומגנזיום לא צריכה להיות בעיה גם דריי פיט

• פותח/ת השרשור
מגנזים על התחת ובגב עליון/טרפזים זה משהו סטנדרטי.
עדיפות למכנס כותנה אם הספה ממש מחליקה, אבל בכיווץ טוב ומגנזיום לא צריכה להיות בעיה גם דריי פיט
אני שם כבר מגנזיום על התחת וטרפזים אבל זה עדיין מחליק

שמע במבה אם אתה משתמש בגנזיום ועדיין מחליק הישבן אתה לא נכנס טוב לסט אפ/טכניקה לא טובה

אין סיבה שיהיה כ"כ הרבה לחץ על הישבן למצב שהוא יכול לזוז בסט בגלל עומס משקל, את הכוח והמשקל מהרגליים והישבן אתה אמור לדחוף על הטרפזים כדי שהמוט יעלה בקלות יותר, בכל תחרות משתמשים בסינגלטים וסינגלט פשוט זה בד רגיל של דריי פיט כמו כל מכנס ספורט...

אם אנשים יכולים לדחוק RM1 בלי בעיה של תזוזות אין סיבה שתהיה בעיה בRM5 או RM8 שנדרש כיווץ פחות חזק ושימוש פחות חזק בגוף

• פותח/ת השרשור
שמע במבה אם אתה משתמש בגנזיום ועדיין מחליק הישבן אתה לא נכנס טוב לסט אפ/טכניקה לא טובה

אין סיבה שיהיה כ"כ הרבה לחץ על הישבן למצב שהוא יכול לזוז בסט בגלל עומס משקל, את הכוח והמשקל מהרגליים והישבן אתה אמור לדחוף על הטרפזים כדי שהמוט יעלה בקלות יותר, בכל תחרות משתמשים בסינגלטים וסינגלט פשוט זה בד רגיל של דריי פיט כמו כל מכנס ספורט...

אם אנשים יכולים לדחוק RM1 בלי בעיה של תזוזות אין סיבה שתהיה בעיה בRM5 או RM8 שנדרש כיווץ פחות חזק ושימוש פחות חזק בגוף

הקטע הוא שאני לא מרגיש "דבוק" לבנצ' כמו שאני מרגיש בתחרות - מבין?

לכן יצאתי מנק' הנחה שזו הבעיה

• פותח/ת השרשור
זה לא בגלל המכנס...
אני מנסה למצוא פתרונות
אני חושב שזה בגלל הספסל שאצלנו בחד"כ הוא הרבה יותר מחליק
לכן אני מנסה למצוא דברים שבמגע עם הספסל שיתנו יותר יציבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית