הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ| תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור shayft
  • פורסם בתאריך

shayft

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום, אני בן 21 שוקל 94 גובה 185, אני עכשיו בתהליך חיטוב ( לא לאחר מסה).
מסת השרירים שלי מאוד מאוד מינימלית, כלומר אין לי מה לאבד.
השאלה שלי: האם מאחר ואין לי מה לאבד ממסת השרירים האם יש טעם לעשות אימוני מסה בתקופת החיטוב?
תודה לעונים.

אתה מתכוון לאימונים אנאירוביים?
למתאמנים מתחילים יש אפשרות לעלות במסה ולרדת באחוז שומן.אם אתה גם ככה בחדר כושר, אין לך מה להפסיד.

מקווה שתבין לבד..
"
37. אין לי שרירים (לעולם לא התאמנתי בחד"כ או עבר הרבה זמן מאז שהתאמנתי), ואני כרגע שמן, אז אני ארד במשקל עם 500 דקות אירובי בשבוע ודיאטת כאסח ואז אתחיל לבנות שרירים (טעות מאוד נפוצה של המון מתאמנים, שלא מבינים שלכל אחד יש מסת שריר ואפשר לאבד אותה ולהגיע למצב של עור ועצמות)."

לקוח ממיתוסים נפוצים בחדרי כושר אשכול שפתח משה, מאחר ואין לי 10 הודעות אני לא יכול לפרסם קישור חח
תעבור על זה, זה רק יכול לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת? איך אפשר לרדת במסת שומן ולעלות במסת שריר? זה פרדוקס, כיצד אפשר לעלות מסת שריר במאזן קלוריות שלילי? ומה זאת אומרת מה אכפת לי ? לא שזה כזה כיף להתאמן.
אני שוקל 94 ואחוזי השומן שלי הם 25 עד 30. (עם כל הכאב והצער בדבר, טעות איומה של שנים).
לא התכוונתי לעשות דיאטת כאסח אבל כן לעשות דיאטה.
אני מחכה לתשובה חד משמעית, אם מה שאוראל אמר זה נכון אז מה טוב.

אתה מתכוון לאימונים אנאירוביים?
למתאמנים מתחילים יש אפשרות לעלות במסה ולרדת באחוז שומן.אם אתה גם ככה בחדר כושר, אין לך מה להפסיד.

זו התשובה.

• פותח/ת השרשור
לרדת במסת שומן (לא אחוז)? כיצד סליחה על הטרדה אבל לא מצאתי מאמרים שמדברים על זה.

Back
למעלה תחתית