הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם אימוני הגב

• פותח/ת השרשור btoash
  • פורסם בתאריך

btoash

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
שלום, אז ככה אני רוצה להחליף את התוכנית שאני עושה לגב לתוכנית שדווקא תרחיב את הגב, למרות שהגב שלי חזק הוא עדיין לא מספיק רחב ואני לא מרוצה ממנו.
זה התוכנית הנוכחית לגב:
מתח-3 סטים 6 חזרות תוספת משקל 32 קילו
התרגיל הזה למשוך לחזה באחיזה צרה (לא מלמעלה, האופקי) - 3X10 105 קילו
ובאותו מכשיר באחיזה רחבה הפעם 3X10 82 קילו
ומכשיר שמחליף מסור גם כן 3X10 47 קילו

אשמח אם מישו יכול לעזור לי אני רוצה להדגיש שאני רוצה בעיקר לעבוד על הרחבת הגב במשך החודשיים שלוש הקרובים לפני שאני מחליף תרגילים.
תודה רבה למי שעוזר 😃

מתח הפוך\צר
חתירה במכונה
חתירה עם מוט
פשוט תחפש תרגילים לרחב גבי באינטרנט ותשלב אותם בתוכנית...

עושה דדליפט וחתירות? אם לא, כדאי להתחיל. אלה תרגילים בסיסים יותר וחשובים יותר מהמשיכות שאתה עושה (לא המתח). ולא פחות חשוב כמובן זה לעלות בעומסים באופן שיטתי, אחרת זאת סתם רשימה של תרגילים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המתח הוא קצת יותר מרוחב הכתפיים. מתח רגיל לא רחב. דדליפט עשיתי אבל לא יכול לעשות יותר מסיבות רפואיות, ואתה יכול להסביר לי מה הכוונה בחתירות או להביא תרגילים כדוגמא אני אשמח מאוד כי אני פשוט לא מבין כלום בשמות של תרגילים. ולגבי העלאת משקלים, לא הייתי מגיע למשקלים שאני נמצא בהם היום אם הייתי ממשיך לעבוד על אותו עומס, אז מבחינת עצימות ועומס אני יודע איך ומתי להתקדם זה לא הבעיה.

Back
למעלה תחתית