הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב , כי כרס זה לא יפה !

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
שבוע 1 אימון בנץ : מי ששם לב שיניתי את סדר האימונים לפעם פלג גוף עליון פעם תחתון , לא יודע איך לא עשיתי את זה קודם.
70*5
80*5
90*8 בו נראה אם אני ישמור על השמיניות בכל התרגילים.

incline 3*8
HLR 3*15 מ.ג
בייספס 2*8
טרייספס 2*8

אירובי 40 דק'

מ.ג לאחר אימון 72ק''ג .

סחוט לגמרי וימשיך להיות ככה לשבוע וחצי הקרובים למיטב זכרוני (הסתגלות הגוף לדל פחמימה )

שבוע 1
דדליפט:

125*5
145*5
166*8 עוד שמינייה

קונבציאונלי ללא אחיזה משולבת ללא מגנזיום ללא חגורה 3*10 100 ק''ג
מתח מ.ג 12/8/6

אירובי 50 דק'

עייפות לא עוברת לי מת כבר שהגוף יתרגל לדל פחמימה

מ.ג71 ק''ג

שבוע 2
פרס
אימון מאתמול:
50*5
55*5
65*3 שמינייה רציתי עלק...

קלין&פוש פרס 65 ק''ג 3*8
ab wheel 15 kg 3*12

שבוע 2
סקוואט

125*3
145*3
161*5

3*10 atg squat 90 kg

D.row 3*20 27.5kg

שעה אירובי והבייתה

שבוע 2 אימון בנץ:
אימון מאוד קשה 9 בבוקר וכבר הייתי במכון ,הגוף שלי ממש לא מתפקד בשעות האלה והרגשתי את זה מאוד במהלך האימון
אתמול לא הלכתי בגלל שלאחר שבועיים יש לי סוף סוף העמסה ובגלל שאני מעדיף לעשות אותה ביום שישי אז דחיתי את האימון להיום
75*3
85*3
95*5

לאחר מכן בא אימון של המון נפח פאמפ ובילדינג בקיצור אימון ריקון גליקוגן

משקל תחילת אימון 70.5ק''ג לאחר אימון ולאחר כ-800 מ''ל מים הייתי 70ק''ג עגול אחלה ירידה בשבועיים למרות הנוזלים כמובן, וזה בהתחשב בעובדה שהייתי עם מאזן קלורי של כ-1800 ליום שזהו מאזן יחסית גבוה למה שאני רגיל,

העמסה שמחה לכולם !

קבצים מצורפים

• Photo 04-10-13 13 07 23.jpg
    Photo 04-10-13 13 07 23.jpg
    KB 86.9 · צפיות: 156
שבוע 3 אימון דדליפט:
אני רק רוצה לציין שהעמסה עברה מצויין , בחיים לא הרגשתי ככה בהעמסה כל כך אנרגטי והרגשה מסיבית , פעם ראשונה שאני לא מרגיש נפוח בצורה כזאת שאני לא יכול לקום מהספה דווקא להיפך הרגשתי נורא קליל , והחלק הכי חשוב הוא שעליתי רק קילו אחד של נוזלים כשלפני כן היה 3 קילו .
למרות שבאתי לאחר העמסה הרגשתי די עייף למרות שהיה לי יום חופשי .
135*3
155*3
176*7 סומו!!!!! עלייה של 5 קילו עם אותו נפח , הייתי יכול לסגור גם 8 אני הרגשתי אי נוחות בגב התחתון.

דדליפט קונבציאונלי עם 110 קג 12/9/7 raw לחלוטין
מתח 12/9/7 רגיל /סופינציה/רחב
Ab wheel 3*12 15 קג

שעה אירובי

משקל גום 70.7 קג

שבוע 3 אימון פרס :
קטע מוזר הקובץ אקסל הראה לי שאני צריך לעשות שלישייה עם 70 ק''ג בתכלס זה פי אר שלי ועוד לשלישייה ,
במיוחד ששבוע הבא בשבוע הכי עצים יש לי 70 ק''ג רק ל-1 .. עד עכשיו הייתי לא עברתי את ה65 ק''ג ועוד לקפוץ 5 ק''ג בפרס (שגם ככה תרגיל שקשה מאוד להתקדם בו ) .
55*3
60*3
70*1
עשיתי עוד ניסיון :
67.5*2
אני ישאר שבוע הבא על אותו משקל

מקבילים 3*12
ab wheel 3*12 15 kg
קלין&פרס עם 62 ק''ג @Crossfiter הנה הסרטון :

דגשים ששמתי לב אליהם זה שאני לא מוציא מספיק אגן לפני הקפיצה .. ומקפיץ מוקדם מידי ממש מעל הברך כשזה אמור להיות באמצע הירך, נעבוד על זה

שעה אירובי וסלאמת

אני רק רוצה לציין שהעמסה עברה מצויין , בחיים לא הרגשתי ככה בהעמסה כל כך אנרגטי והרגשה מסיבית , פעם ראשונה שאני לא מרגיש נפוח בצורה כזאת שאני לא יכול לקום מהספה דווקא להיפך הרגשתי נורא קליל , והחלק הכי חשוב הוא שעליתי רק קילו אחד של נוזלים כשלפני כן היה 3 קילו .
למרות שבאתי לאחר העמסה הרגשתי די עייף למרות שהיה לי יום חופשי .
ג
אפשר לשאול מה שינתה בהעמסה ?
ואתה לא רציני שאתה אוכל פסטה מחיטה מלאה וטונה בהעמסה נכון ?

ברוב האקסלים זה מעגל ב-5 קילו בד״כ וזה יקרה עוד הרבה, אם את רוצה תלחץ על הריבועים ותופיע נוסחה ושם אמור להיות פסיק ו-5 פשוט תשנה את זה ל2.5 בהכל ולא יקרו קפיצות ענקיות כאלו....

ארז אני אתן לך דגשים לגבי הקלין כבר בפייסבוק, ומה שאתה עושה שם זה פווארקלין לא קלין.
אבל יפה סה"כ עם הפרס כל הכבוד

נעלי ריצה? באמת ארז..

לא היה דדליפט או סקוואט באימון , רק פרס התעצלתי להחליף נעלים , לא קריטי כל כך במשקלים כאלה ..(ותאמת בידיוק קיבלתי אותם בדואר אז רציתי לחנוך אותם ) 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית