הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בבדיקות סטרואידים נמצאו חתיכות מתכת רעילות

Machinehead

משתמש משקיע
2,059
24
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,178
2,059
24
בבדיקה עשה ויליאם לוין, נמצאו מתכות רעילות בבקבוקים של חברות אנדרגראונד.
נדגמו 14 מוצרים של חברות אנדרגראונד, החברות הינן:
Amplio Labs, British Dragon, Diamond Pharma, Generic Anabolics, Generic Pharma, Lizard Laboratories, Medical Inc., Microbiological Labs, Nordic Supplements, Shark Laboratories, SWE Supplements, and Troy Labs​

בבדיקת מעבדה נבדקו 2 דברים עיקריים: כמות מתכות רעילות וכמות חומר פעיל ל 1 מ"ל.
מהתוצאות התגלו 3 מתוך 14 בקבוקים היו מתכות רעילות.
בבדיקות כמות חומר פעיל נמצא שחומר אחד - טרן אננתת היה 0 מ"ג חומר פעיל מתוך 100 מ"ג עבור 1מ"ל.
3 בקבוקים היה פחות חומר פעיל, 5 היו תקינים ו5 הכילו כמות גדולה יותר של חומר פעיל ל 1מ"ל, היה בקבוק שנמצא בו 459% חומר פעיל יותר מאשר המוצהר.

הדבר הכי מדאיג מהבדיקה הזו שנמצאו מתכות רעילות, חומר פעיל יותר או פחות זה עוד אפשר להסתדר עם זה, אבל כאשר מכניסים רעלים לגוף בזריקות, זה דבר מאוד מסוכן.

לידיעתכם.

לינק לכתבה:
http://www.bodyofscience.com/forum/showthread.php?t=4478

• פותח/ת השרשור
בכיף, זה מידע חשוב למי שהולך להשתמש בכל האנדרגראונד, אני מזמן הפסקתי להשתמש באנדרגראונד, וכתבה כזו רק מחזקת את הטענה שלי.

עדיף לשלם עוד כמה שקלים, לקבל משהו איכותי שיוצר במעבדות חוקיות, ולא משהו בתוך אמבטיה.

פיייי אפשר לדעת בבקשה על אילו סוגי חומרים עשו את הבדיקות?
טרן\בולדנון\דקה\סוסטנון וכו..? או שזה לא מצויין שם?
ובאמת מדאיג כאילו שנכנסים לסייקל אין מספיק דאגות על הראש עכשיו גם תחרא הזה להוסיף?
אי אפשר לגדול בשקט בעולם הזה?

סתם מתוך סקרנות איזו עוד דרך יש להשיג חוץ מסוחרים?
Machinehead, אתה משיג מבתי מרקחת בתי חולים וכאלו? איך אפשר להשיג חומרים ברמת ייצור רפואית בכלל?

• פותח/ת השרשור
לא, אני מביא מחו"ל, דרך דילרים, אין לי קומבינות בבתי מרקחת בארץ לצערי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית