הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מעלה משקל רק ברגליים ובכרס.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
שלום.עד לפני כמה חודשים שקלתי 54,גובהי הוא 1.70,לאחרונה העלתי 10 קילו במשקל ,ואני מתאמן בתוכנית FBW,העניין הוא שכל המשקל הלך לרגליים,עליתי באיזה 3 מידות בג'ינסים,ועוד קצת הלך לכרס שלי,למרות שאני מתאמן ,אף משקל לא הלך לידיים או לחזה..
מה לדעתכם יכול לגרום לזה?גנטיקה אולי?

או שאתה אוכל יותר מדי או שאתה מתאמן לא נכון
תפרט את התוכנית שלך,כמה פעמים בשבוע מתי אתה מעלה משקלים ובכמה זמן עלית את ה10 קילו?יש לך תפריט מסודר?

• פותח/ת השרשור
או שאתה אוכל יותר מדי או שאתה מתאמן לא נכון
תפרט את התוכנית שלך,כמה פעמים בשבוע מתי אתה מעלה משקלים ובכמה זמן עלית את ה10 קילו?יש לך תפריט מסודר?[/QUOTE

FBW
בנצ' 3x6
TBAR 3x6
הרחקות לצדדים 2x8
יד קדמית 3x10
יד אחורית 2x10
לחיצת רגליים 3x8
בטן 2x12-15

3 פעמים בשבוע אימון לוקח לי בערך 40 דקות,העלתי את ה10 קילו האלה באיזה ארבע-חמש חודש.

FBW
בנצ' 3x6
TBAR 3x6
הרחקות לצדדים 2x8
יד קדמית 3x10
יד אחורית 2x10
לחיצת רגליים 3x8
בטן 2x12-15

3 פעמים בשבוע אימון לוקח לי בערך 40 דקות,העלתי את ה10 קילו האלה באיזה ארבע-חמש חודש.

למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט?
איך התפריט שלך?
מכניס מספיק חלבון?
נח מספיק?
כל כמה זמן אתה מעלה משקלים?

נערך לאחרונה:
בדיוק התחלת להתאמן? כי אם כן המשקל הוא עוד דיי איך שהוא הגיוני .
בכל אופן,זה אולי אחד הדברים הלא נעימים במאסה - לראות את ההיקפים גדלים,אבל זה משהו שצריך להתרגל אליו כי בחיטוב זה יורד
השאלה היא האם לא חצית פה איזה גבול...
ועל זה יהיה לי קשה לענות אלא אם כן - תעלה תמונות של לפני ואחרי

בקשר לתזונה ענו לך כבר , לגבי התוכנית עצמה למה אתה לא עושה לחיצת כתפיים (פרס-תרגיל מורכב) במקום הרחקה לצדדים(תרגיל בידוד) ???
מעבר לזה ממליץ לך לעשות גם סקוואט במקום לחיצת רגלים או לשלב בין שנהם פעם זה פעם זה אם יש לך בעיה בסקוואט.

בקשר ליד קדמית ואחורית אפשר להסתפק ב 2 תרגלים או 1 לכול חלק ... 3 זה מיותר ומוגזם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית