הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה לאנשים עסוקים

Mr. Right

משתמש מתחיל
265
22
נק' מוניטין:
147
265
22
אהלן!
אני מניח שכולם מהכותרת יכולים להבין את הבעיה שלי.
אני מתאמן קבוע כבר מעל לחצי שנה, ועדיין מוצא את התזונה שלי בעייתית.
אני יודע כמה אני צריך לאכול, מה לאכול ולמה. כאשר אני בבית זה פחות בעייתי כי יש נגישות קלה למזון.
הבעיה במהלך השבוע, שכן אני חייל. אמנם בקבע, אבל עדיין חייל ובמהלך השבוע אני בבסיס.

אני גם עסוק, עסוק מאוד אפילו ואין זמן לארוחות ביניים. אני מצליח לאכול בוקר, צהריים וערב כמו שצריך.
אני בדר"כ אוכל לארוחות האלה חלב, יוגורט עם אחוז שומן נמוך, תמרים, שקדים/אגוזי מלך וגרנולה דלת שומן (שמורכבת משיבולת שועל, שומשום וצימוקים בעיקר).
אני מכוון ל-6 ארוחות ביום כי אני מוצא את זה הכי קל בשבילי לשמור על תזונה ככה, לאכול כל כמה שעות ארוחות בינוניות מכיוון שאני לא יכול לאכול הרבה בארוחה אחת, וזה גם גורם לי לכבדות, עייפות, כאבי בטן וכו'.

אז הבעיה היא בארוחות ביניים האלה, ש-70% מהזמן אני פשוט לא מצליח לאכול מפאת חוסר זמן ונאלץ לדלג או לאכול מלוכלך (חטיפים, לחם לבן פשוט) כדי לא לגווע ברעב.

איזה פתרון אפשרי לאנשים עסוקים שאין זמן לארוחות האלה כדי לשמור על תזונה נכונה?
אם עוד מישהו אולי במצב כזה וכן מצליח, איך?? אני ממש מוצא את זה בעייתי.

נ.ב: חטיפי חלבון לא בא בחשבון מכיוון שהם מכילים המון שומן ופחמימות וגם לא משביעים כמו ארוחת ביניים שאני אוכל.

תודה מראש לכל העוזרים! 😃

גם אני איש קבע, מכיר ומזדהה עם הבעיה.
בעקרון, מה שחשוב זה הסף הקלורי היומי.
לחתזמון הארוחות אין כל כך משמשעות.
חבל שרוחות גדולות גורמות לך לכאבי בטן וכד', ולכן אתה חייב לפצל את הארוחות.
בכל מקרה, תנסה להכין מראש סנדביצ'ים/קנה גיינר (אבקה לעלייה במאסה)

• פותח/ת השרשור
סנדביצ'ים לא הכי נוח ויכול להיות קצת בעייתי, אבל ננסה את זה.
אני לא אקח גיינר מאותה סיבה שאני לא אוכל חטיפי חלבון, פחמימות ושומנים מיותרים ואני לא צריך את זה.
זה גם לא משביע אותי ואני נהיה רעב שוב מהר מאוד.

סתם שאלה, איפה אתם משרתים?
אני הייתי ממליץ לאכול אוכל קטן עם הרבה שומן,חלבון ופחמימות כמו בוטנים.

סנדביצ'ים לא הכי נוח ויכול להיות קצת בעייתי, אבל ננסה את זה.
אני לא אקח גיינר מאותה סיבה שאני לא אוכל חטיפי חלבון, פחמימות ושומנים מיותרים ואני לא צריך את זה.
זה גם לא משביע אותי ואני נהיה רעב שוב מהר מאוד.
גיינר וחטיפי חלבון זה לא פחמימות וושומנים מיותרים.
בסופו של תהליך חשוב להגיע לערכים התזונתיים שאתה צריך בהתאם למטרה.
כמובן שיש עדיפות למזון "איכותי" יותר, אבל לא רק.
אם מפאת קוצר זמן/נוחיות לא מתאפשר לך - הרי שהמטרה מקדשת את האמצעים, וסנדביצ'ים/שייקים/גיינרים יעשו את העבודה.
נכון שהשניים האחרונים לא משביעים (מזון נוזלי), אבל אם אתה מעוניין במילא לעלות במאסה ולדחוף קלוריות זה מעולה.

Back
למעלה תחתית