הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבת לתרגם את הDVD של SS

יש לי עוד בערך שתי דקות עד שאני אסיים לעבור על התרגום בפעם השניה (אחרי הוספת כל מיני שורות מיותרות שלאף אחד לא איכפת מהם אבל לא יכולתי שלא לתרגם אותן), אח"כ אני מתכוון לראות את הפרק של הסקוואט שוב מהתחלה עד הסוף בשביל לוודא שהכל בסדר, בשלב הבא אני עורך מהסרט רק את הפרק של הסקוואט, מטמיע את התרגום פנימה ומעלה לדרופבוקס.

אם אשתי לא תפריע ("זה נראה כל כך משעמם", "למה יש מוזיקה כזו ברקע?", "בוא נראה סרט", "אתה מתכוון לעשות כלים היום?") אני מקווה לסיים היום 😃

הוספת את כל ה"גוד" וה"דרייייייב"?!
זה ממש מיותר.
בתרגןמים הבאים השמטתי דקות שלמות של מידע לא חיוני.

הוספת את כל ה"גוד" וה"דרייייייב"?!
זה ממש מיותר.
בתרגןמים הבאים השמטתי דקות שלמות של מידע לא חיוני.

"גוד" ו"דריייב" לא, אבל אחרי שסנכרנתי בפעם הראשונה את התרגום וראיתי את הסרטון המוכן היו לי כמה דברים שהיו חסרים, אולי זה בגלל שאני רגיל לתרגם סרטים נורמלים ולא סרטוני הדרכה.

בפרקים הבאים אני כנראה אוותר על זה כי זה מעיק בטירוף.

- - - עידכון הודעה - - -

מטמיע את הכתוביות ומקודד מחדש ברגע זה, אני משתמש בתוכנה חדשה להטמעת הכתוביות כי לא אהבתי את הקודמת (לא יכולתי לשלוט בפונט).

כנראה שתוך שעה אני אפרסם לינק.

עריכה: ההטמעה הושלמה, מעלה לדרופבוקס (230 מגה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
"גוד" ו"דריייב" לא, אבל אחרי שסנכרנתי בפעם הראשונה את התרגום וראיתי את הסרטון המוכן היו לי כמה דברים שהיו חסרים, אולי זה בגלל שאני רגיל לתרגם סרטים נורמלים ולא סרטוני הדרכה.

- - - עידכון הודעה - - -

מטמיע את הכתוביות ומקודד מחדש ברגע זה, אני משתמש בתוכנה חדשה להטמעת הכתוביות כי לא אהבתי את הקודמת (לא יכולתי לשלוט בפונט).

עריכה:
Starting.Strength.Squat.2009.DVDRip.XviD.Heb.Subs-LBS

תפיצו את זה כמו וירוס, אולי אני אפסיק לראות רבעי סקוואט עוד חמש שנים 😃

👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑

שמע, עשית פה מעשה שאין דבר השווה לערך שלו!
כל הכבוד!!!

נערך לאחרונה:

- - - עידכון הודעה - - -

עריכה:
Starting.Strength.Squat.2009.DVDRip.XviD.Heb.Subs-LBS

תפיצו את זה כמו וירוס, אולי אני אפסיק לראות רבעי סקוואט עוד חמש שנים 😃
שמע אתה אחד התותחים באמת !👑!👑!👑!👑!👑!👑 אני גם בעד פרס לבחור!!!
תודה ומוניטין!

שלחתי לעמוד של דיימטייז ישראל והם ענו לי שיש שם זכויות יוצרים ואסור לפרסם.

שלחתי לעמוד של דיימטייז ישראל והם ענו לי שיש שם זכויות יוצרים ואסור לפרסם.

אני יכול להבין את זה, לא יודע למה מלכתחילה ריפטו לא הפיץ את זה באתר שלו חינם כמו שאר הסרטונים.
סה"כ זה פרסום מעולה לספרים שלו - אני קניתי את המהדורה השניה והשלישית אחרי שראיתי את הDVD בחינם, בנוסף לספר של ביל סטאר.

אני יכול להבין את זה, לא יודע למה מלכתחילה ריפטו לא הפיץ את זה באתר שלו חינם כמו שאר הסרטונים.
סה"כ זה פרסום מעולה לספרים שלו - אני קניתי את המהדורה השניה והשלישית אחרי שראיתי את הDVD בחינם, בנוסף לספר של ביל סטאר.
מה אני צריך לעשות בשביל שהסרט לא יהיה רק 15 דקות?

מה אני צריך לעשות בשביל שהסרט לא יהיה רק 15 דקות?

דרופבוקס מאפשר רק לראות preview של הקובץ - 15 דקות ראשונות, אתה חייב להוריד את הקובץ אליך.

וכן, בינתיים זה רק החלק של הסקוואט, יש איזה משהו קטן שאני רוצה לתרגם למשה ואז אני אעבור לדדליפט (כי זה פרק יותר מעניין מהפרס).

אגב, אל תשכחו לתת לרסמלו את הכבוד הראוי לו - הוא המתרגם, אני יותר עוסק בלוגיסטיקה מסביב.

כל הכבוד לשניכם, אתם עושים פה עבודת קודש!
משום מה חשבתי שזה כל הפרק, לא ראיתי עד הסוף.
אגב, שובבני התכוון לזה שמגיע לכם פרס, לא שתתרגם את הפרס!😃

נראה לי שאם תעלה רק את הקובץ srt זה לא יעשה בעיות.. שווה לנסות לדעתי

יש אנשים שלא יעשו הרבה עד שלא תאכיל אותם בכפית, כאן זה ממש ככה, הכל מוכן לצפיה!
לא משנה האופן שבוא מעלים את זה, זה מאפשר לפרסם מבחינה טכנית!
פשוט תאורטית יש לזה זכויות יוצרים.

תודההה כמה חיכינו לזה!!!11

אל תעלה SRT שאף אחד לא יגנוב קרדיטים על העבודה הקשה שעשית..
אם אתה רוצה צ'ופר על העבודה, אולי כדי שתפרסם כאן קישור דונאט לפאיפאל וכל אחד יתרום כפי יכולתו, זה מאד לגיטימי לדעתי.

תודההה כמה חיכינו לזה!!!11

אל תעלה SRT שאף אחד לא יגנוב קרדיטים על העבודה הקשה שעשית..
אם אתה רוצה צ'ופר על העבודה, אולי כדי שתפרסם כאן קישור דונאט לפאיפאל וכל אחד יתרום כפי יכולתו, זה מאד לגיטימי לדעתי.

אני שמח שיש לזה ביקוש, לא צריך יותר מזה 😃

יש אנשים שלא יעשו הרבה עד שלא תאכיל אותם בכפית, כאן זה ממש ככה, הכל מוכן לצפיה!
לא משנה האופן שבוא מעלים את זה, זה מאפשר לפרסם מבחינה טכנית!
פשוט תאורטית יש לזה זכויות יוצרים.

אני התכוונתי שאין זכויות יוצרים על srt לא שזה בעיה טכנית

תודה רבה על ההשקעה, תרגום מוצלח מאוד.
כשרואים את הסרט מבינים למה לא נהיה אף ארה'ב, אם מדריך ישראלי היה 'חופר' ככה כבר היו מורידים לו משקולת בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית