הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבת לתרגם את הDVD של SS

אני קראתי את הספר באנגלית והבנתי אותו מצוין, אני לא עושה את זה בשביל עצמי, פשוט ניראה לי שזה יעזור להרבה אנשים. אבל לך ____ אם ככה אתה מתייחס. לא רוצה לעזור, אין בעיה, אל תשים רגליים. מה מציק לך ליראות כמה אנשים יכתבו אני בפוסט כזה?!

בהצלחה, מבחינתי שיתרגמו ויחלקו חינם לילדים בכיתה יב', רק מנסה להיות ריאלי

מה ?
אמרתי שאין תירגום טוב כי POWER וSTRNGTH זה שתי דברים שונים באנגלית אבל בעברית זה "כוח"
energy-אנרגיה
strength-כוח
power-הספק (כוח * מהירות או אנרגיה ליח' זמן)

@incin

האם יש סיכוי שהדדליפט יתורגם? 😃
בתור אחד שלא יודע בכלל את התרגיל זה יכול לעזור, בידיוק כמו שהסרט של הסקוואט עזר.
אני מתנצל אם אני קצת מנדנד, האנגלית שלי ברמה בסיסית והחומר היחידי "הדדליפט - גרסת המאמנים" קשה לי מדי.

@incin

האם יש סיכוי שהדדליפט יתורגם? 😃
בתור אחד שלא יודע בכלל את התרגיל זה יכול לעזור, בידיוק כמו שהסרט של הסקוואט עזר.
אני מתנצל אם אני קצת מנדנד, האנגלית שלי ברמה בסיסית והחומר היחידי "הדדליפט - גרסת המאמנים" קשה לי מדי.

כן, הוא יתורגם. לא יכול להתחייב על זמנים - אבל הוא יתורגם.

Moshe: נא לא לפרסם קישורים לא חוקיים לסרטים/תוכנות/משחקים וכדומה.

אם אחד המנהלים רואה, אבקש שתשימו את ההודעה הזאת כנבחרת או שתשימו נעוץ, כי זה סיוט למצוא את זה.

@oz25

**יש להוריד את הסירטון על מנת לראות אותו במלואו, האתר מאפשר להראות 15 דק' בלבד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רגע לא מבין יש תרגום מלא כבר או שזה בדרך?

אם יש איך אני יכול גם לקבל אותו ?

קראתי פה את 6 הדפים ...כל ההודעות ולא מצאתי קישור לסרטונים המתורגמים חוץ מהמילה דרופבוקס שזה נראה לי הכיוון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית