הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל, קראתי כמה מאמרים ובכל זאת לא הבנתי משהו בנוגע לתזונה

Amir Shuster

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי שלום, אני בן 18 מסיים בית ספר עכשיו לפני שנה הייתי שוקל 70 קילו ודיי מחוטב אבל שחיף.
כמו כל בן נוער מצאתי עבודה במסעדת אוכל מהיר ובלי לשים לב לא היה לי זמן אז הפסקתי להתאמן וגם ארוחת המשמרה שלי כללה "המבורגר וצ'יפס" וגם כל צ'יפס מיותר היו מביאים לי
אז הגעתי למשקל 80 קילו בשנה והחלטתי להתפטר ולחזור לעצמי כי הרגשתי שזה מוביל למקום לא טוב.
התחלתי להתאמן לפני חודש ובניתי לעצמי תפריט תזונה על ידי מאמרים שקראתי בפורום, הבנתי שצריך פי 1.5-2 גרם חלבון בגוף אז התפריט שלי
הוא
9:00 קפה/שוקו במצב רוח עם רבע ליטר חלב
9:30 בבוקר קורנפלקס תלמה 100 גרם עם חצי ליטר חלב
12:00 גביע קוטג' 3%
14:00 אני יוצא לריצה יום סיבולת לב ריאה ריצות ארוכות (מתאמן לצבא) ויום ריצות קצרות (2 ק"מ) במהירות בינונית-גבוהה אני חוזר מהריצה
עושה מתח,מקבילים,משקולות יד אחורית כתפיים יד קדמית,בטן חילקתי חצי מהתרגילים האלו לימים מסוימים אז תלוי ביום אני עושה תתרגילים שלו
ואוכל 150 גרם של חזה עוף וכעבור רבע שעה-חצי שעה אני אוכל 2 ביצים קשות
ובשעה 6-7 אני אוכל פחית טונה סטארקיסט בשמן אחרי שאני מסנן תשמן עם 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה
אחרי שחישבתי הכל התפריט שלי יצא לי על 1800 קלוריות עם 160 גרם חלבון ו56 גרם שומן.
הבנתי שכולל הריצות אני שורף בערך 2600 קלוריות ביום ז"א אומרת שאני במאזן שלילי של 800 קלוריות.
מה אני צריך לעשות כדי לעלות מסת שריר אני צריך להוסיף עוד דברים לתפריט כדי להשאר במאזן חיובי או מה?

כדי לעלות במסת השריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי ותכנית אימונים מתאימה. קרא בפורטל את המדריך לעלייה במסת השריר.

Back
למעלה תחתית