הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחות

• פותח/ת השרשור Muscle
  • פורסם בתאריך

Muscle

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
10
70
0
אם אני אוכל לארוחת בוקר ארוחה מלאה בחלבון זה יכול לעזור לי כמו אבקה ?
ברור לי שזה לא יספיק וןאבקה יותר מועילה אב ל זה עושה אותו דבר ?
כנל לכל ארוחה בכל היום

אתה צריך להגיע לערכים הסופיים שלך ביום לדוגמא אתה שוקל 80 קילו אתה צריך לאכול 160 גרם חלבון 2 גר חלבון פר קילו לא משנה לכמה. ארוחות תחלק את זה החלוקה לארוחות תקל על מערכת העיכול שלך כדי שלא יהיו לך יותר מדי כאבי בטן אוו גזים לדוגמא יש את מארק וולברג שאוכל 10 ארוחות ביום ועוד 3 מנות גיינר(אבקה לעליה במשקל) הכמות קלוריות החלבונים והפחמימות שלך צריכות להיות לפי המטרה שאתה רוצה להגיע יש הרבה מאמרים בפורטל של lbs אני ממליץ לקרוא וקבל ידע בנושא

אם אני אוכל לארוחת בוקר ארוחה מלאה בחלבון זה יכול לעזור לי כמו אבקה ?
ברור לי שזה לא יספיק וןאבקה יותר מועילה אב ל זה עושה אותו דבר ?
כנל לכל ארוחה בכל היום
חשיבתך שגוייה מהיסוד.

• פותח/ת השרשור
אבקה לא יותר מועילה
יהיה אותו דבר אם תקח אבקה או תאכל קוטג'

אתה צריך להגיע לערכים הסופיים שלך ביום לדוגמא אתה שוקל 80 קילו אתה צריך לאכול 160 גרם חלבון 2 גר חלבון פר קילו לא משנה לכמה. ארוחות תחלק את זה החלוקה לארוחות תקל על מערכת העיכול שלך כדי שלא יהיו לך יותר מדי כאבי בטן אוו גזים לדוגמא יש את מארק וולברג שאוכל 10 ארוחות ביום ועוד 3 מנות גיינר(אבקה לעליה במשקל) הכמות קלוריות החלבונים והפחמימות שלך צריכות להיות לפי המטרה שאתה רוצה להגיע יש הרבה מאמרים בפורטל של lbs אני ממליץ לקרוא וקבל ידע בנושא

חשיבתך שגוייה מהיסוד.

חשיבה שגויה כי אין יידע קריאה תתקן הכול
OK תודה רבה !!!
אם אני אוכל יותר חלבון מה זה יועיל ?

לא הבנתי את השאלה?
בעיקרון
אתה צריך כמות חלבון מסוימת בתזונה שלך על מנת שתהיה התאוששות

אבקת חלבון = חלבון (כמו כל חלבון מהחי בערך שאתה אוכל)
אין הבדל משמעותי. אבקת חלבון זה רק חוסך לך זמן או נותן לך הקלה כדי להגיע לערכים שאתה צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית