הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בתקופת מסה ומתחיל לעבוד עבודה פיזית מרובת שעות- מה לאכול?

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך

yaniv

משתמש מתחיל
87
2
נק' מוניטין:
2
87
2
שלום,
אני בתקופת מסה עכשיו, אני עד היום עבדתי בחדר כושר ואכלתי אוכל מסודר של אמא, אוכל מבושל ואיכותי, ועבדתי בחדר כושר בזמנים מאד מסודרים ושמרתי על עליה במשקל בצורה מאד מסודרת.

השבוע התקבלתי לעבודה פיזית (בניה) ואני מתכוון לעבוד ולעמוד על הרגליים משעות הבוקר המוקדמות עד שעות אחר הצהריים-ערב (סביבות 5-6 בערב)

אני יודע שאני צריך להכין סנוויצ'ים, והרבה, השאלה אבל מה לשים בפנים? בהתחשב שהאוכל ישער בתוך התיק וכנראה בתוך הרכב\בחוץ על הריצפה.

חשבתי לשים סתם גבינה צהובה (לבוקר) ול2 סנוויצים עם פסטרמה להמשך היום, אבל זה לא נראלי כל כך ישביע אותי באמת.

מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פתרון טוב?

וכמובן שהמטרה שלי היא עלייה במסה, אני לא רוצה להדפק בגלל העבודה.
אני שוקל כרגע 65 קילו, מטר 78.

אם זה באמת חשוב לך תביא איתך צידנית ושים בפנים קופסא עם אוכל שתכין מראש.. חזה עוף בשר אורז מה שבאלך.

צידנית עם אוכל
חשוב לשמור על האוכל בטמפרטורה קרה - אחרת זה מתכון למחלות
גיינר יכול לעזור לך במקרה שקשה/אין זמן לאכול

- גבינה צהובה
- סנדוויץ' עם חביתה
- סנדוויץ' פסטרמה וחומוס

בעבר הייתי לוקח לפעמים לבצפר חטיף חלווה של אחווה (100 גרם חטיף) - 450 קלוריות אם אני זוכר נכון.

• פותח/ת השרשור
בקשר לציידנית - אין מצב. זה מגוחך ואני לא רואה בזה טעם.
אפשר גם לשים בשר בתוך לחמניה, אין צורך בקופסאות אוכל.

בקשר לגיינר\אבקות חלבון, אני לא מבין איך אפשר להביא את זה..יש בפנים חלב, וזה יכול להתקלקל בגלל החום.

אני אשתמש בסנוויצים כנראה...זה האופציה היחידה שיש לי כרגע.

זה ידפוק לך את המסה , למה לעבוד דווקא בזה?

בקשר לציידנית - אין מצב. זה מגוחך ואני לא רואה בזה טעם.
אפשר גם לשים בשר בתוך לחמניה, אין צורך בקופסאות אוכל.

בקשר לגיינר\אבקות חלבון, אני לא מבין איך אפשר להביא את זה..יש בפנים חלב, וזה יכול להתקלקל בגלל החום.

אני אשתמש בסנוויצים כנראה...זה האופציה היחידה שיש לי כרגע.
תשמע, סנדוויץ' אם לדוגמא תצא ב-7 מהבית ותאכל אותו ב-5, אני מאמין שהוא כבר גבולי מבחינת
הטריות ויש סיכוי שאפילו כבר מקולקל. קח בחשבון שאנחנו נכנסים לקיץ והקיץ פה מטורף, תחשוב מה
יקרה לאוכל אחרי כמה שעות בשמש.. ציידנית יכול להיות אחלה פתרון אם תמצא מקום מוצל לשים את זה בו.

וגיינר לא בהכרח עושים עם חלב, אפשר גם עם מים.

• פותח/ת השרשור
תשמע, סנדוויץ' אם לדוגמא תצא ב-7 מהבית ותאכל אותו ב-5, אני מאמין שהוא כבר גבולי מבחינת
הטריות ויש סיכוי שאפילו כבר מקולקל. קח בחשבון שאנחנו נכנסים לקיץ והקיץ פה מטורף, תחשוב מה
יקרה לאוכל אחרי כמה שעות בשמש.. ציידנית יכול להיות אחלה פתרון אם תמצא מקום מוצל לשים את זה בו.

וגיינר לא בהכרח עושים עם חלב, אפשר גם עם מים.
אני לא התכוונתי לאכול סנוויץ' ב5, זה בדיוק השעה שאני חוזר הבית.
אני יאכל נגיד ב9 ארוחת בוקר, 12 צהריים (אולי את 2 הסנוויצים הנותרים) ואולי ב2 ככה.

לדעתי, תאכל לפני שאתה יוצא מהבית גם אם זה אומר לקום טיפה קודם
אח״כ בשעה מוקדמת יחסית תאכל דברים שסבירים יותר להתקלקל בחום (סנדוויץ עם קוטג׳ פסטרמה)
ולקראת השעה 2: סנדוויץ עם חמאת בוטנים או מה שאתה אוהב

אתה יכול לשקול לקנות גיינר, אבל זה דיי יקר.. תאכל יותר בחצי השני של היום (;

במקום הצדנית, תכניס את האוכל למקפיא לילה קודם (עובד טוב על פסטה וחזה עוף) וכשיגיע הזמן לאכול זה יהיה בדיוק בטמפרטורה
לי עבד טוב

- - - עידכון הודעה - - -

עדיף להשאיר בתא מטען או מקום מוצל

Back
למעלה תחתית