הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה פיזית+קלוריות

Transformation Mode

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
הולמס פלייס
שלום חברים אני צריך שמישהו יתן לי עצה חכמה.
הבעיה היא שאני עובד כל יום מ19:00 בערב עד 4 בבוקר (חמישי ושישי עד 6 בבוקר)
ואני לא יודע כמה קלוריות זה שורף לי (אני אחמש בעד העצם ואני על כל התפקידים וצריך לרוץ מפה לשם כל הזמן).
אני לא מצליח לאכול בעקביות בגלל השעות האלה והרזתי ממש אני כבר עומד על 70 קילו על מטר 90 ,10% שומן...
למישהו יש רעיון איך אני מצליח לסדר את זה? אם יהיו שאלות ספציפיות שיעזרו לכם לעזור לי אני אענה בשמחה אני לא רוצה לחפור סתם מסביב לנושא.

זו לא עצה חכמה זה עניין פשוט, אתה צריך לעקוב אחר המשקל שלך כל שבוע. תוסיף קלוריות מפחמימות/שומנים במידת הצורך כדי להגיע לעליה של כ 300-600 גרם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
נכון, אני צריך לדעת כמה קלוריות אני שורף בעבודה
הbmr שלי הוא 1800 ואני צריך להוסיף לזה עוד 300 במינימום כל יום וזה מעלה את זה ל2100 אבל כמה להוסיף בהתחשב בעבודה הפיזית שאני עושה כל יום ?

נכון, אני צריך לדעת כמה קלוריות אני שורף בעבודה
הbmr שלי הוא 1800 ואני צריך להוסיף לזה עוד 300 במינימום כל יום וזה מעלה את זה ל2100 אבל כמה להוסיף בהתחשב בעבודה הפיזית שאני עושה כל יום ?
אף אחד פה לא יכול לתת לך מספר מדויק.
לדעתי תאכל באזור 2500-700 ביום ותראה איך אתה מגיב אחרי שקילה של שבוע, ואז תתאים את זה בהתאם למטרה שלך.

אמרת שאתה לא מצליח לאכול בעקביות אז במה יעזרו ההמלצות שלנו? אני במקומך הייתי מכין שייקים עתירי קלוריות זה יסגור לך אחלה פינה.

נשמע לי כיף להיות על 10% שומן, במידה ואתה מתאמן כמובן ויש לך מסת שריר, אתה יכול לנסות לאכול יותר מחוץ לשעות העבודה אם המטרה היא עלייה במשקל ותנסה למצוא דרכים לאכול בעבודה כמובן

Back
למעלה תחתית