הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוצאות מעבדה של חלבון DYMATIZE ISO 100, ממש לא כמו שהבטיחו לכם

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1

קבצים מצורפים

• 1amwg.jpg
    1amwg.jpg
    KB 116.4 · צפיות: 594
  • פותח/ת השרשור
בכיף אבל כנראה ימחקו לך את זה מן הסתם..., הבעלים מנסה לפמחוק פוסטים מכל מקום שקיים באינטרנט ומאיים בתביעות על בעלי אתרים

אאל"ט סטייה מהמוצהר של עד 10% מקובלת, אבל תמיד טוב לראות בדיקות מעבדה.

אאל"ט סטייה מהמוצהר של עד 10% מקובלת, אבל תמיד טוב לראות בדיקות מעבדה.

אז צריך לחייב אותם לרשום על המוצר בקטן (עד 10% סטייה בערכים)
ואם כן יש אז שיהיה ברור (מהקדמה ולא תקוע ברכיבים מאחורה) כי זה פשוט רמאות חוקית

ואני אחד שלא משתמש באבקת חלבון כי אין לי צורך אבל עדיין...

הדובר הבטיח שיפרסם פה הודעה

נערך לאחרונה:

איפה פירסמת? נראה לי מחקו

עכשיו בדקתי, מסתבר שלפי "תקנות בריאות הציבור (סימון תזונתי) 1993 סעיף 8א" הסטייה המותרת היא 20%, מה שכן - אפשר לרשום "0" רק אם הערך של פרט הוא פחות מ-0.5% ואפשר לראות שזה לא מתקיים עבור השומן.

זה נכון אגב לכל סוגי המזון, לא משהו ספציפי לאבקות חלבון.

גילוי נאות - אני משתמש באופטימום פה ושם אבל מעדיף לאכול בשר.

מה זה קשור? זו לא סטייה של המוצר זו סטייה של המעבדה. למעבדה אין את היכולת לדייק ב-100% לגבי ערכי המוצר ולכן המעבדה טוענת שלה, עצמה, יש סטייה של 10% ביכולת ה"חיזוי" של הערכים התזונתיים המקוריים על תווית המוצר.

ד"א ה 20% זה לגבי מוצרים קפואים בלבד, אם אני לא טועה זה 10% למוצרים שאינם קפואים.

ד"א ה 20% זה לגבי מוצרים קפואים בלבד, אם אני לא טועה זה 10% למוצרים שאינם קפואים.

גם אני חשבתי שזה 10% מהמוצהר אבל בתקנות באתר של משרד הבריאות לא מבדילים בין המוצרים (סעיף 8-א), יכול להיות ששינו את זה בהמשך ל-10% והמסמך המעודכן פשוט לא נמצא ברשת.

תודה למשה שנתן להגיב, אני נציג של דיימטייז

מדובר בסיפור ישן מינואר השנה, טוב שהוא יצא על מנת לתת למי שרוצה לדעת פרטים כי כבר פנו אלינו על כך בעבר.
ישנו מתחרה שלנו שמייצר אבקות בארץ שהחליט להכפיש את המוצרים שלנו, הוא שלח מייל אנונימי לכל בעלי החנויות בארץ עם הבדיקה וניסה לפגוע בשמנו הטוב. מהסיבה שדיימטייז מותג עולמי וחזק גם בארץ אותו יצרן פנה לעוד יבואנים על מנת לפגוע בנו ואף אחד לא שיתף איתו פעולה (יבואנים פנו אלינו וסיפרו לנו שהוא עומד מאחורי הבדיקה כי חששו שנחשוב שהם קשורים לבדיקה).

מבירור שעשינו עם המעבדה נאמר לנו ככה:

1.ניתן לראות שאין שום קוד ייצור על הטופס בדיקה.

2.כמו כן הוא לא רשם את הטעם של המוצר בבקשה שלו לבדיקה, מה שהוא עשה זה להדביק על טופס בדיקה שלו את התווית של הטעם וניל שמכיל אחוז חלבון גבוה יותר וככה ליצור הטעיה שהוא בדק וניל.

3.חשוב מאד- מביקור במעבדה אחרי שהא שלח את הבדיקות במייל לחנויות הטבע אלה הפרטים שהמעבדה נתנה לנו: המעבדה טוענת שאין לה אפשרות לתת לנו אפילו תשובה האם הגיע אליה בכלל קופסא של דיימטייז, הסיבה היא שאותו יצרן ישראלי מביא תמיד למעבדה קופסת פלסטיק שקופה ואטומה עליה הוא שם מדבקה ומגדיר את השם של המוצר בעצמו ואת המספר הסידורי, כמו כן אותו יצרן ישראלי לא מילא בכלל את דו"ח המעבדה המקורי של המעבדה, הוא הגיש לה דף שהדפיס ממדפסת במשרדו בו כתב למעבדה DYMATIZE ISO 100

סתם לידע כללי- מנהל המעבדה בכלל לא הבין מה אנו עושים שם, הוא צחק על הבדיקה ואמר שגם אם אותו יצרן ניסה להכשיל אותנו הוא לא הצליח כי מדובר בסטייה מקובלת של 10%.
סתם לידע כללי אפילו אם תיקחו את אותו דלי חלבון ותוציאו כל הזמן כמות קטנה לבדיקה מאותו דלי התוצאה תהיה תמיד שונה בסטיות של פלוס מינוס עשרה אחוזים (התקנות מאפשרות על תוספי תזונה 20% סטייה) אנו לא הסכמנו להשלים עם מה שעשה אותו מתחרה שלנו, ואף מנהל המעבדה אמר שעצם מחיקת כל הפרטים על טופס הבדיקה כמו שעשה אותו יצרן מקומי בטופס הבדיקה אינו דבר חוקי מבחינת חוקי המעבדה וזה עובר להליך משפטי של המעבדה.

אני שוב מזכיר שהמעבדה בכלל לא יכולה לתת לנו פרטים אם הוא הכניס קופסה שלנו, הוא תמיד מביא קופסאות פלסטיק אטומות שלו ומצרף נייר שהוא מדפיס במדפסת שלו במשרד בה הוא מגדיר מה שם המוצר. נכון שזה נשמע הזוי? אבל המעבדה בעצמה אמרה שאין לה אפשרות לבלוש אחרי כל דוגמה שמגיעה, היא סך הכל רשות מבצעת שמקבל דוגמית. שולח הבדיקה מגדיר למעבדה את שם המוצר, וכמו שאותו יצרן עשה הוא הביא בעצמו דף עליו הדפיס את שם המוצר, והמעבדה כתבה לו את זה על הטופס בדיקה וככה יוצאת לאויר בדיקה מעבדה.

ככה נראת בדיקת מעבדה אמיתית שצרפו פה אותה עשינו מיד שפנו אלינו בעלי החנויות עם המידע על המתחרה שמנסה לפגוע בנו! יש מספר אצווה (קוד הייצור), יש תאריך ייצור ויש תאריך פג תוקף שכתבו על טופס הבדיקה, יש את הטעם של האבקה ולא כמו בבדיקה של אותו יצרן ישראלי בה הוא הוא דאג שלא יכתבו שום פרט כמו טעם וכדומה. אצלנו בטופס בדיקה כתוב את כל הנתונים כמו שעושים בדיקה נורמאלית.

בבדיקה שהכנסנו יצא:

שומן יצא ל 100 גרם 0.7 גרם, מסקנה שבמנה יש 0.19 גרם שומן, לפי החוק האמריקאי ניתן להגדיר בתווית 0 שומן אם במנת הגשה יש פחות מחצי גרם שומן.
חלבון יצא ל 100 גרם 83.1 - הסטיה פה היא של 7.6 אחוזים וזה עוד מתחת לתקן של 10% האמריקאי, והישראלי הוא 20% סטיה. (מדובר בבדיקת חלבון תקינה לחלוטין)
לגבי הפחמימה- שימו לה שכתוב בסוגריים את המילה מחושב, המעבדה הסבירה לנו שהיא לא באמת בודקת את כמות הפחמימה אלא לוקחת את מה שיצא בחלבון, שומן וכל שאר הדברים ומחסירה ב 100 ומה שיוצא היא מגדירה כפחמימה, בתוך ההגדרה הזאת יש מינרלים ועוד.. שנכנסים לתוך הפרמטר שהם מגדירים כפחמימה. הכתיבה של המילה מחושב היא להראות שהמעבדה לא בודקת פיזית פחמימה אלא עושה חישוב מתמטי של כל ההפרש שנשאר מהחלבון, שומן ושאר התוצאות.

למכשירי המעבדה בעצמם יש סטייה לכן המעבדה מגדירה אפילו היא 10% סטייה לבדיקות שהיא עושה.

היינו יכולים להכניס 50 דליים ולהביא תוצאות הרבה יותר טובות אך מהסיבה שבדיקות מוצרי מזון תמיד יהיו עם סטיות כי ככה זה בדיקות מזון אין לנו צורך להכניס המון דליים לבדיקה ולבזבז כסף כאשר הבדיקה הזאת תקינה לחלוטין כמו שנאמר לנו במעבדה וכמו שאנו יודעים בתור יבואני מזון, היא עומדת בקלות בתקן.

אם יש שאלות נשמח להגיב.

קבצים מצורפים

• בדיקה 1.jpg
    בדיקה 1.jpg
    KB 55 · צפיות: 335
  • בדיקה 2.jpg
    בדיקה 2.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 313
נערך לאחרונה:

מדובר בסיפור ישן מינואר השנה, טוב שהוא יצא על מנת לתת למי שרוצה לדעת פרטים כי כבר פנו אלינו על כך בעבר.
ישנו מתחרה שלנו שמייצר אבקות בארץ שהחליט להכפיש את המוצרים שלנו, הוא שלח מייל אנונימי לכל בעלי החנויות בארץ עם הבדיקה וניסה לפגוע בשמנו הטוב. מהסיבה שדיימטייז מותג עולמי וחזק גם בארץ אותו יצרן פנה לעוד יבואנים על מנת לפגוע בנו ואף אחד לא שיתף איתו פעולה (יבואנים פנו אלינו וסיפרו לנו כי חששו שנחשוב שהם קשורים לבדיקה)
.מבירור שעשינו עם המעבדה נאמר לנו ככה:

2.כמו כן הוא לא רשם את הטעם של המוצר בבקשה שלו לבדיקה, מה שהוא עשה זה להדביק על טופס בדיקה שלו את התווית של הטעם וניל שמכיל אחוז חלבון גבוה יותר וככה ליצור הטעיה שהוא בדק וניל.

3.חשוב מאד- מביקור במעבדה אחרי שהא שלח את הבדיקות במייל לחנויות הטבע אלה הפרטים שהמעבדה נתנה לנו: המעבדה טוענת שאין לה אפשרות לתת לנו אפילו תשובה האם הגיע אליה בכלל קופסא של דיימטייז, הסיבה היא שאותו יצרן ישראלי מביא תמיד למעבדה קופסת פלסטיק שקופה ואטומה עליה הוא שם מדבקה ומגדיר את השם של המוצר בעצמו ואת המספר הסידורי, כמו כן אותו יצרן ישראלי לא מילא בכלל את דו"ח המעבדה המקורי של המעבדה, הוא הגיש לה דף שהדפיס ממדפסת במשרדו בו כתב למעבדה DYMATIZE ISO 100

סתם לידע כללי- מנהל המעבדה בכלל לא הבין מה אנו עושים שם, הוא צחק על הבדיקה ואמר שגם אם אותו יצרן ניסה להכשיל אותנו הוא לא הצליח כי מדובר בסטייה מקובלת של 10%.
סתם לידע כללי אפילו אם תיקחו את אותו דלי חלבון ותוציאו כל הזמן כמות קטנה לבדיקה מאותו דלי התוצאה תהיה תמיד שונה בסטיות של פלוס מינוס עשרה אחוזים (התקנות מאפשרות על תוספי תזונה 20% סטייה) אנו לא הסכמנו להשלים עם מה שעשה אותו מתחרה שלנו, ואף מנהל המעבדה אמר שעצם מחיקת כל הפרטים על טופס הבדיקה כמו שעשה אותו יצרן מקומי בטופס הבדיקה אינו דבר חוקי מבחינת חוקי המעבדה וזה עובר להליך משפטי של המעבדה.

אני שוב מזכיר שהמעבדה בכלל לא יכולה לתת לנו פרטים אם הוא הכניס קופסה שלנו, הוא תמיד מביא קופסאות פלסטיק אטומות שלו ומצרף נייר שהוא מדפיס במדפסת שלו במשרד בה הוא מגדיר מה שם המוצר. נכון שזה נשמע הזוי? אבל המעבדה בעצמה אמרה שאין לה אפשרות לבלוש אחרי כל דוגמה שמגיעה, היא סך הכל רשות מבצעת שמקבל דוגמית. שולח הבדיקה מגדיר למעבדה את שם המוצר, וכמו שאותו יצרן עשה הוא הביא בעצמו דף עליו הדפיס את שם המוצר, והמעבדה כתבה לו את זה על הטופס בדיקה וככה יוצאת לאויר בדיקה מעבדה.

ככה נראת בדיקת מעבדה אמיתית שצרפו פה אותה עשינו מיד שפנו אלינו בעלי החנויות עם המידע על המתחרה שמנסה לפגוע בנו! יש מספר אצווה (קוד הייצור), יש תאריך ייצור ויש תאריך פג תוקף שכתבו על טופס הבדיקה, יש את הטעם של האבקה ולא כמו בבדיקה של אותו יצרן ישראלי בה הוא הוא דאג שלא יכתבו שום פרט כמו טעם וכדומה. אצלנו בטופס בדיקה כתוב את כל הנתונים כמו שעושים בדיקה נורמאלית.

בבדיקה שהכנסנו יצא:

שומן יצא ל 100 גרם 0.7 גרם, מסקנה שבסקופ יש 0.19 גרם שומן, לפי החוק האמריקאי ניתן להגדיר בתווית 0 שומן אם במנת הגשה יש פחות מחצי גרם שומן.
חלבון יצא ל 100 גרם 83.1 - הסטיה פה היא של 7.6 אחוזים וזה עוד מתחת לתקן של 10% האמריקאי והישראלי הוא 20% סטיה. (מדובר בבדיקת חלבון תקינה לחלוטין)
לגבי הפחמימה- שימו לה שכתוב בסוגריים את המילה מחושב, המעבדה הסבירה לנו שהיא לא באמת בודקת את כמות הפחמימה אלא לוקחת את מה שיצא בחלבון, שומן וכל שאר הדברים ומחסירה ב 100 ומה שיוצא היא מגדירה כפחמימה, בתוך ההגדרה הזאת יש מינרלים ועוד.. שנכנסים לתוך הפרמטר שהם מגדירים כפחמימה. הכתיבה של המילה מחושב היא להראות שהמעבדה לא בודקת פיזית פחמימה אלא עושה חישוב מתמטי.

למכשירי המעבדה בעצמם יש סטייה לכן המעבדה מגדירה אפילו היא 10% סטייה לבדיקות שהיא עושה.

היינו יכולים להכניס 50 דליים ולהביא תוצאות הרבה יותר טובות אך מהסיבה שבדיקות מוצרי מזון תמיד יהיו עם סטיות כי ככה זה בדיקות מזון אין לנו צורך להכניס המון דליים לבדיקה ולבזבז כסף כאשר הבדיקה הזאת תקינה לחלוטין כמו שנאמר לנו במעבדה וכמו שאנו יודעים בתור יבואני מזון, היא עומדת בקלות בתקן.

אם יש שאלות נשמח להגיב.

זה ידוע שלמכשירים במעבדה תמיד יהיו סטיות
יפה שיצא לכם עדיין בדיקה טובה

אתמול כשנתקלתי לראשונה בבדיקות הללו, הייתי מופתע, חברה ברמה בינלאומית שמשקרת ללקוחות שלה? בדיקות מעבדה עם חלקים מחוקים? משהו כאן הריח לי מוזר ומחשיד, האמת, האמנתי, אני מודה, הפילו אותי בפח באמצעות בדיקות מעבדה מזוייפות.
עכשיו כשאני מבין את כל הסיפור, וראיתי בדיקות עדכניות יותר מהקודמות, עם קוד והכל טיפ טופ כמו שצריך, אני יכול להיות בראש שקט, ולא לחשוש שעובדים עליי בעיניים, פייר דיימטיז, שיחקתם אותה!

לפי דעתי בלי קשר לחברה זו או אחרת:

1. אין הצדקה לשלם הפרש כ"כ גדול עבור מוצר חלבון "נקי"(100%) לעומת חלבון "פשוט" מהשורה. העלות לצרכן היא פי 2 כמעט לסקופ(1.4 דולר בממוצע מול 0.7 דולר) וההפרש עומד על גרמים בודדים של חלבון ועם המחירים שעלו ב20% כמעט מ2012 חבל על הכסף.

2. הרבה מוצרים של 100% חלבון במרוצת הזמן נמצאו כחלבונים שלא באמת 100%, כשמדברים על שגיאה סטטיסטית ככלל ברור שמי שיסבול הכי הרבה הוא המוצר עם הערך הכי גבוה לכן ברמת הדיוק עפ"י הגדרת היצרן השגיאה בפועל לאבקה רגילה נמוכה מהשגיאה לאבקה "נקיה".

נ.ב
מעכשיו שאני יודע על התקן "הישראלי" לחלבונים אני עוד יותר מתעצבן שמוכרים בארץ חלבון ישראלי במחירים של המתחרים הגדולים מארה"ב, , פשוט שערורייהfacepalm

• פותח/ת השרשור
לא אוכל את הלוקשים שלך חבר... זה ידוע שברגע שתצא שמועה החוצה על התוצאות מעבדה האלה המכירות שלכם ירדו בהרבה אז לשבת לספר לי פה איזה סיפור חארטה כקונטרה למה שפורסם למעלה זה הדבר הראשון שתעשה בשביל לנסות לשכנע אנשים שהתוצאות האלה שקריות אני לא אוכל את זה.. רשום במפורש על הבדיקת מעבדה איזה מוצר הגיע להם למעבדה ומה הערכים שהגיעו אליהם ומה יצא אחרי
אל תנסה לסבן פה עניינים בדמגוגיה והודעה ארוכה ו"מפורטת" מי שמאמין לחאטרה שלך הוא פשוט טמבל.. אתה יכול לספר לי פה דברים עד מחר שהמנהל של המעבדה לך צחק לכם בפנים שפגשתם אותו ועוד כל מיני סיפורים של הזיות אבל למה שאני אאמין לסיפור הזה דרך האינטרנט? במיוחד שאתה עובד של החברה
ד"א Psycho שהגיב פה בפורום הוא כנראה חבר מאוד טוב שלך

בקיצור ולעניין עבודה בעיניים

נערך לאחרונה:
שלום לך,
1. רואים שבבדיקת מעבדה שהמתחרה הכניס בחלק שכתוב מספר נטילה אין מספר כי הוא לא מילא טופס מקורי של המעבדה אלא הביא קופסא משלו בה שם את האבקה לדגימה עם נייר שבו הוא הגדיר למעבדה לכתוב מה שם המוצר, כמו שהסברתי המעבדה היא רק גוף עיסקי שבודק כל חומר שתביא לה ומה שתגדיר לה כחומר שיש בפנים הם יכתבו בטופס בדיקה. הם לא אמורים לבלוש אחרי הלקוח.
2.הכנסנו אבקה מקורית עם התאריך יצור והקוד ייצור כמו שצריך והבדיקה יצאה פרפקט וזה מה שחשוב ומראה על אמינות המוצר.
3. אנחנו לא צריכים שיעזרו לנו פה ויכתבו בשבילנו זה אנחנו יודעים לעשות לבד.זה קצת נראה שאתה נשלחת לעשות נזק ;) אנו לא דואגים מירידה במכירות המוצר, כל בר דעת שרואה את הבדיקה האמיתית של המוצר מבין שהוא מעולה.
לסיכום- יש אחלה בדיקה שהעלנו פה וזה העיקר.

דיימטייז

ישנו מתחרה שלנו שמייצר אבקות בארץ שהחליט להכפיש את המוצרים שלנו, הוא שלח מייל אנונימי לכל בעלי החנויות בארץ עם הבדיקה וניסה לפגוע בשמנו הטוב. מהסיבה שדיימטייז מותג עולמי וחזק גם בארץ אותו יצרן פנה לעוד יבואנים על מנת לפגוע בנו ואף אחד לא שיתף איתו פעולה (יבואנים פנו אלינו וסיפרו לנו שהוא עומד מאחורי הבדיקה כי חששו שנחשוב שהם קשורים לבדיקה).

מבירור שעשינו עם המעבדה נאמר לנו ככה:

בבדיקה שהכנסנו יצא:

שומן יצא ל 100 גרם 0.7 גרם, מסקנה שבמנה יש 0.19 גרם שומן, לפי החוק האמריקאי ניתן להגדיר בתווית 0 שומן אם במנת הגשה יש פחות מחצי גרם שומן.
חלבון יצא ל 100 גרם 83.1 - הסטיה פה היא של 7.6 אחוזים וזה עוד מתחת לתקן של 10% האמריקאי, והישראלי הוא 20% סטיה. (מדובר בבדיקת חלבון תקינה לחלוטין)
לגבי הפחמימה- שימו לה שכתוב בסוגריים את המילה מחושב, המעבדה הסבירה לנו שהיא לא באמת בודקת את כמות הפחמימה אלא לוקחת את מה שיצא בחלבון, שומן וכל שאר הדברים ומחסירה ב 100 ומה שיוצא היא מגדירה כפחמימה, בתוך ההגדרה הזאת יש מינרלים ועוד.. שנכנסים לתוך הפרמטר שהם מגדירים כפחמימה. הכתיבה של המילה מחושב היא להראות שהמעבדה לא בודקת פיזית פחמימה אלא עושה חישוב מתמטי של כל ההפרש שנשאר מהחלבון, שומן ושאר התוצאות.

אם יש שאלות נשמח להגיב.
בבדיקה שלכם יצא שיש אפילו יותר פחמימה....

בבדיקה שלכם יצא שיש אפילו יותר פחמימה....

שמע אחי הבדיקה לא בודקת את הפחמימה לכן רשום בסוגריים מחושב
היא מחסירה מ100 את החלבון והשומן אפר וכל מה שיצא, ואת ההפרש היא משערכת כפחמימה

זה לא באמת פחמימה בתוך זה יש חומרי טעם וריח מינראלים ועוד שהמעבדה מכניסה את הכל כחישוב פחמימה

תאכלס הבדיקה תקינה
שכל אחד יחליט לבד

- - - Updated - - -

לא אוכל את הלוקשים שלך חבר... זה ידוע שברגע שתצא שמועה החוצה על התוצאות מעבדה האלה המכירות שלכם ירדו בהרבה אז לשבת לספר לי פה איזה סיפור חארטה כקונטרה למה שפורסם למעלה זה הדבר הראשון שתעשה בשביל לנסות לשכנע אנשים שהתוצאות האלה שקריות אני לא אוכל את זה.. רשום במפורש על הבדיקת מעבדה איזה מוצר הגיע להם למעבדה ומה הערכים שהגיעו אליהם ומה יצא אחרי
אל תנסה לסבן פה עניינים בדמגוגיה והודעה ארוכה ו"מפורטת" מי שמאמין לחאטרה שלך הוא פשוט טמבל.. אתה יכול לספר לי פה דברים עד מחר שהמנהל של המעבדה לך צחק לכם בפנים שפגשתם אותו ועוד כל מיני סיפורים של הזיות אבל למה שאני אאמין לסיפור הזה דרך האינטרנט? במיוחד שאתה עובד של החברה
ד"א Psycho שהגיב פה בפורום הוא כנראה חבר מאוד טוב שלך

בקיצור ולעניין עבודה בעיניים

דווקא להיפך הבדיקות יצאו תקינות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית