הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוצאות מעבדה של חלבון DYMATIZE ISO 100, ממש לא כמו שהבטיחו לכם

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1

קבצים מצורפים

• 1amwg.jpg
    1amwg.jpg
    KB 116.4 · צפיות: 594
שלום לך,
1. רואים שבבדיקת מעבדה שהמתחרה הכניס בחלק שכתוב מספר נטילה אין מספר כי הוא לא מילא טופס מקורי של המעבדה אלא הביא קופסא משלו בה שם את האבקה לדגימה עם נייר שבו הוא הגדיר למעבדה לכתוב מה שם המוצר, כמו שהסברתי המעבדה היא רק גוף עיסקי שבודק כל חומר שתביא לה ומה שתגדיר לה כחומר שיש בפנים הם יכתבו בטופס בדיקה. הם לא אמורים לבלוש אחרי הלקוח.
2.הכנסנו אבקה מקורית עם התאריך יצור והקוד ייצור כמו שצריך והבדיקה יצאה פרפקט וזה מה שחשוב ומראה על אמינות המוצר.
3. אנחנו לא צריכים שיעזרו לנו פה ויכתבו בשבילנו זה אנחנו יודעים לעשות לבד.זה קצת נראה שאתה נשלחת לעשות נזק ;) אנו לא דואגים מירידה במכירות המוצר, כל בר דעת שרואה את הבדיקה האמיתית של המוצר מבין שהוא מעולה.
לסיכום- יש אחלה בדיקה שהעלנו פה וזה העיקר.

דיימטייז
אם אתם לא דואגים מפגיעה במכירות המוצר למה אתה מבלבל לי פה את השכל בפורום?

את מי מעניין מה קורה עם מתחרים בחו"ל לך תדע מה עומד מאחורי זה
זו חברה אמינה, הבדיקות שלה בארץ יצאו אמינות
החברה היא חברה ענקית בארה"ב
המוצרים שלה מהנמכרים בעולם גם בBB נמצאים בטופ 50
השוק האמריקאי לא היה נותן לחברה להמשיך ככה אם היא לא היתה אמינה
אם החברה לא היתה אמינה השוק האמריקאי היה גורם לחברה לקרוס
הלקוח והרשויות האמריקאיות לא טמבלים

זו חברה אמינה, הדביקות שלה בארץ יצאו אמינות
להגיד שהלקוח האמריקאי לא טמבל זה כבר לא נכון
גם הרשויות שם לא בעננים

אם אתם לא דואגים מפגיעה במכירות המוצר למה אתה מבלבל לי פה את השכל בפורום?
מגיבים כי כבר פנו אלינו לתגובות והגיע הזמן לענות 😃
הצגנו את הבדיקה שלנו וזה מספיק,יצאו אמינות לחלוטין. כל אחד יחליט מה הוא קונה.

מגיבים כי כבר פנו אלינו לתגובות והגיע הזמן לענות 😃
הצגנו את הבדיקה שלנו וזה מספיק,יצאו אמינות לחלוטין. כל אחד יחליט מה הוא קונה.
סבבה ,אז מבחינתך אפשר לנעול את האשכול ?

זו חברה אמינה, הבדיקות שלה בארץ יצאו אמינות

מסכים.
לדיימטז יש פיקוח קפדני של GMP של חברת NSS שמפקח על הייצור ולא נראה לי שהם עושים מה שהם רוצים כי זה גוף מאוד מקפיד שמפקח על המפעל עצמו.
והם הציגו אחלה בדיקה פה וחברה שהיא בסדר גמור.

נערך לאחרונה:
כמו שאני רואה את זה, בדיקות המעבדה שהוצגו כנגד אלו שהוצגו בהתחלה נראות תקינות לחלוטין. אני בכל אופן ממשיך להשתמש במוצרים שלהם.

דבר נוסף, ההודעה של פותח האשכול מנוסחת בצורה דיי חשודה שלא משדרת תום לב.

חומר למחשבה...

• פותח/ת השרשור
אני לא מתחרה או משהו בסגנון פשוט אחד שנמאס לו שחברות גדולות עושות מה שבא להן מבטיחות דברים ולא מקיימות,הכל בשביל להגדיל רווחים, אני אישית לא קורא את חוקי הפורום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע סה"כ אחרי DYMATIZE יש הרבה יותר מעקב מאשר לחברה שהבאת פה.
מי מבטיח לך שמה שהם אומרים זה אמיתי? סה"כ באתר שציינת אפשר להשיג את האבקה של DYMATIZE או אפילו אופטימום במחיר זול יותר מABOUT TIME WHEY

סבבה ,אז מבחינתך אפשר לנעול את האשכול ?
עונה לגולשים ששאלו - כל מה שקורה או קרה בעבר לא משנה כשיש בדיקה עדכנית שיצאה תקינה והצגנו פה, מה שחשוב זה ההווה. בכל העולם תמיד יהיו מלחמות בין משווקים כמו שלנו ניסה בארץ אותו יצרן ישראלי לגרום נזק ללא הצלחה, הדבר הכי נכון מבחינתנו היה פשוט להכניס מוצר לבדיקה ולהראות את אמינות המוצר.

תשובה לך סוויט במבה מנהל הפורום- אני הבהרתי את מה שצריך, המותג אהוב בכל העולם ובארץ עם תגובות מעולות, המוצרים לא סתם ממוקמים הכי גבוה שיש בכל השווקים בעולם, והחלבון ISO 100 הוא חלבון האיזולט הנמכר היום בעולם.

תודה שנתתם את הבמה להגיב כי באמת היה חשוב פעם אחת ולתמיד לענות.לפחות כרגע יש בדיקת מעבדה עדכנית שמראה שחלבון דיימטייז יצא בסדר גמור בבדיקה שזה הכי חשוב.

לשיקולך אם אתה רוצה לנעול.

תודה לכולם

קישור לראות את הבדיקות שהכנסו למעבדה (בהודעה הראשונה שלנו באשכול יש הסבר על תוצאות הבדיקה) בה ניתן לראות את קוד הייצור, הטעם, תאריך ייצור, ותאריך פג תוקף של קופסה מקורית כמו שצריך, התוצאות יצאו תקינות לחלוטין בהתאם לחוקי ה FDA האמריקאי ומשרד הבריאות הישראלי ומוכיחות לחלוטין את אמינות המוצר:

נערך לאחרונה:
עונה לאלה ששאלו- כל מה שקורה או קרה בעבר לא משנה כשיש בדיקה עדכנית שיצאה תקינה והצגנו פה, מה שחשוב זה ההווה.
במבה אני הבהרתי את מה שצריך, המותג אהוב בכל העולם ובארץ עם תגובות מעולות, המוצרים לא סתם ממוקמים הכי גבוה שיש בכל השווקים בעולם.
תודה שנתתם את הבמה להגיב כי באמת היה חשוב פעם אחת ולתמיד לענות.לפחות כרגע יש בדיקת מעבדה עדכנית שמראה שחלבון דיימטייז יצא בסדר גמור בבדיקה שזה הכי חשוב.
לשיקולך אם אתה רוצה לנעול.
תודה לכולם

יצאתם בסדר גמור, הבאתם בדיקה אמינה והקדשתם זמן ואני נוגע רק בדיימטיז ואני גם אשאר עם דיימטיז.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אוכל את הלוקשים שלך חבר... זה ידוע שברגע שתצא שמועה החוצה על התוצאות מעבדה האלה המכירות שלכם ירדו בהרבה אז לשבת לספר לי פה איזה סיפור חארטה כקונטרה למה שפורסם למעלה זה הדבר הראשון שתעשה בשביל לנסות לשכנע אנשים שהתוצאות האלה שקריות אני לא אוכל את זה.. רשום במפורש על הבדיקת מעבדה איזה מוצר הגיע להם למעבדה ומה הערכים שהגיעו אליהם ומה יצא אחרי
אל תנסה לסבן פה עניינים בדמגוגיה והודעה ארוכה ו"מפורטת" מי שמאמין לחאטרה שלך הוא פשוט טמבל.. אתה יכול לספר לי פה דברים עד מחר שהמנהל של המעבדה לך צחק לכם בפנים שפגשתם אותו ועוד כל מיני סיפורים של הזיות אבל למה שאני אאמין לסיפור הזה דרך האינטרנט? במיוחד שאתה עובד של החברה
ד"א Psycho שהגיב פה בפורום הוא כנראה חבר מאוד טוב שלך

בקיצור ולעניין עבודה בעיניים
רק שתדע, אני עוד ביום שישי בעצמי פירסמתי את הבדיקה שאתה פירסמת ומחקו לי אותה, אני באמת האמנתי לבדיקה הזאת, אבל כשראיתי איך אמורה להיראות בדיקה אמיתית, ואת הבדיקה המקורית של דיימטיז אל מול המפוברקת, זה מה שקנה אותי, ותכלס הבדיקה שדיימטיז עשו אמינה לחלוטין ויצאה עם טוב מאוד, אפילו פחות מהסטייה המותרת. דיימטיז י'תותחים אני איתכם 😃

לא יודע מה איתכם, אבל לא נראה לי שבשביל כמה גרמים של פחמימה דיימטיז הייתה מסכנת לעצמה את השם,
במיוחד לאור העובדה שהם במקום כל כך גבוה והשם שלהם כל כך מוכר.
סטיה של כמה גרמים לא תהיה רצינית בכלל, לא צריך להיות כאלה פנאטיים לגבי התזונה ולחפש רק איפה לדפוק חברה.
ותשימו לב, האתר שפורסם כאן מחו"ל שמראה סקאם של דיימטיז- לא סתם מסביר את הסקאם אלא מראה גם איזו אבקה
עדיפה במקום, ולא רק זה- אלא גם איפה מומלץ לקנות אותה.

וד"א, זה שעליתם על דבר כזה קטן באבקת חלבון ואתם עושים סיפור כזה, תבדקו מה יש בבשר,
ביצים, טונה ובעצם כל דבר שאנחנו אוכלים, אחרי שתבינו מה הולך בתעשיה הזאת החלבון יהיה
הדאגה האחרונה שלכם.

הכל אינטרס כספי ותמיד יהיו חברות שינסו לפגוע בשם של אחרות.

נערך לאחרונה:
לא יודע מה איתכם, אבל לא נראה לי שבשביל כמה גרמים של פחמימה דיימטיז הייתה מסכנת לעצמה את השם,
במיוחד לאור העובדה שהם במקום כל כך גבוה והשם שלהם כל כך מוכר.
סטיה של כמה גרמים לא תהיה רצינית בכלל, לא צריך להיות כאלה פנאטיים לגבי התזונה ולחפש רק איפה לדפוק חברה.
ותשימו לב, האתר שפורסם כאן מחו"ל שמראה סקאם של דיימטיז- לא סתם מסביר את הסקאם אלא מראה גם איזו אבקה
עדיפה במקום, ולא רק זה- אלא גם איפה מומלץ לקנות אותה.

וד"א, זה שעליתם על דבר כזה קטן באבקת חלבון ואתם עושים סיפור כזה, תבדקו מה יש בבשר,
ביצים, טונה ובעצם כל דבר שאנחנו אוכלים, אחרי שתבינו מה הולך בתעשיה הזאת החלבון יהיה
הדאגה האחרונה שלכם.

הכל אינטרס כספי ותמיד יהיו חברות שינסו לפגוע בשם של אחרות.

נו ברור שזה מלחמה בין מתחרים ולא צריך להתחייס לזה בכלל

אז אתה פאן בוי של דיימטייז כמו ילדי FXP?....

לא פשוט הטעם של הגיינר טוב והקריאטין קל (מונוהיידריטI) וזול (אסור לדבר מאיפה כי זה מחו"ל)
תבדוק בשרשורים שלי ותראה שיש שם תמונה עם גיינר, קריאטין וHMB (לא של דיימטיז הHMB) באחד הדיונים

וגם ניסיתי חברות כמו יוניברסל(קריאטין) ואופטימום(אבקת חלבון) ופרו-בודי(HMB) ולדעתי דיימטז עדיף.

נערך לאחרונה:
לא פשוט הטעם של הגיינר טוב והקריאטין קל (מונוהיידריטI) וזול (אסור לדבר מאיפה כי זה מחו"ל)
תבדוק בשרשורים שלי ותראה שיש שם תמונה עם גיינר, קריאטין וHMB (לא של דיימטיז הHMB) באחד הדיונים

וגם ניסיתי חברות כמו יוניברסל(קריאטין) ואופטימום(אבקת חלבון) ופרו-בודי(HMB) ולדעתי דיימטז עדיף.
לבריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית