פער בין יד ימין לשמאל

סחבי

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן כבר תקופה מכובדת בחדר כושר(מעל שנה) ואני רואה הבדל משמעותי גם בכוח וגם בגדילה של השריר בין צד ימין לשמאל. (יד+רגל).
מה אני לא עושה נכון?
ועל מה צריך להקפיד?

תודה רבה על העזרה!

יד/רגל ימין אצלך פשוט הרבה יותר דומיננטיות מבחינת המערכת עצבים שלך. זה יכול להיות עקב גנים או ביצוע לא נכון של התרגילים.

תוכל "לאמן" את הצד שמאלי אם תוסיף 1/4 נוסף מהתרגיל רק לצד השמאלי כל פעם שאתה מסיים אותו. רד בחצי מהמשקל.
תעשה את זה עד שאתה רואה שאתה קרוב לסגירת הפער.

באופן כללי, שים לב שאתה שומר על תנועה אחידה ולחץ שווה בין שני הצדדים.

תקפיד לעבוד רק משקלים חופשיים ולא עם מכונות
ברוב המכונות אתה יכול לבצע את התרגיל רק ביד אחת כביכול מה שתמיד יצור דומיננטיות חזקה יותר ביד החזקה שלך, במשקל חופשי זה לא יכול לקרות.
זה גם יכול להיות גנטיקה או תנועה לא זהה ב2 הידים

אני מתאמן כבר תקופה מכובדת בחדר כושר(מעל שנה) ואני רואה הבדל משמעותי גם בכוח וגם בגדילה של השריר בין צד ימין לשמאל. (יד+רגל).
מה אני לא עושה נכון?
ועל מה צריך להקפיד?

תודה רבה על העזרה!

מה אתה עושה ביד ימין?:nono:😉
לנושא אם זה כזה הבדל משמעותי אז אתה יכול לעשות תרגילים במשקולות יד במקום במוטות אבל זה יקשה עליך בהתקדמות בכוח אז בחירה שלך.

אצלי גם יש הבדל בין יד ימין היא קצת קצת יותר גדולה מיד שמאל והמראה שלה נראה שונה הבייספס נוטה קצת יותר פנימה, אבל אין הבדל בכוח...זה כנראה גנים אין מה לעשות.
אבל אם אצלך יש הבדל גם בכוח אז תתחיל באמת לעשות תרגילים עם משקלים חופשיים בנוסף בשביל לאזן, אבל זה לא אומר שלא תעשה תרגילים אחרים שהם לא עם משקולות חופשיות תשלב בניהם.

חחח מעניין למה יד ימין יותר חזקה

Back
למעלה תחתית