הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות לגבי אימון SS!

• פותח/ת השרשור Spiner
  • פורסם בתאריך

Spiner

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
קודם כל אני רוצה לומר לכם תודה שעזרתם לי!
האתר הזה עזר לי מאוד במיוחד התוכנית SS שהמליצו לי עליה פה, עליתי בחודשיים מ60 ל63 וחצי!!!!

ישלי כמה שאלות,

1.כמה זמן אני צריך להשתמש בתוכנית הזאת(SS) אם אני רוצה להמשיך ליגדול רצוי להחליף תוכנית?
2.ובתוכנית SS חייב להתחיל מהסקוואט או שאפשר להתחיל בבנצ' פרס ואז לעבור לסקואט? אפילו עם זה טיפה משנה אני אשמח לדעת!

1. עד שאתה עושה שני ריסטים בסקוואט, או ריסט אחד בדדליפט - יותר נכון לנסח את זה - אם נתקעת פעם שנייה בדדליפט ופעם שלישית בסקוואט, ומהסיבות הנכונות - אתה עושה הכל נכון מבחינת טכניקה, מנוחה ותזונה.
2. אפשרי, זה יכול להיות לך קשה עם הדדליפט אח"כ. התכנית מתחילה מסקוואט והבנץ' ביניהם כדי לאפשר לשרירים הרלוונטיים, שעובדים בשני התרגילים, לנוח בין לבין.

1. כמו שstardust אמר
2. ממש לא כדאי להחליף את הסקוואט והבנץ' כשאני מתאמן לפי הסדר הרגיל אני עדיין מרגיש טיפה את הרגליים מהסקוואט כשאני בדדליפט אז אם תשנה את הסדר זה ממש ידפוק את הדדליפט

אישית אני זוכר בימי שהייתי עושה סקוואט
לעשות בנצ' לפני היה הורג אותי בגלל הכתפיים - קשה למשוך אותם אחורה ולהכנס ללואו-באר טוב אחרי בנצ'

אבל הגמישות שלי בכתף הייתה לקויה ממילא אז לשיקולך.

אישית אני זוכר בימי שהייתי עושה סקוואט
לעשות בנצ' לפני היה הורג אותי בגלל הכתפיים - קשה למשוך אותם אחורה ולהכנס ללואו-באר טוב אחרי בנצ'

אבל הגמישות שלי בכתף הייתה לקויה ממילא אז לשיקולך.

איך שיפרת את הגמישות בכתף?
אגב כתף אחד גמישה יותר מהשניה זה נורמלי?

1) עד שאתה ניתקה במשקלים אם נתחשב שאתה אוכל טוב ונח טוב.. ואתה עושה RES (הכוונה יוריד 10-15% ממשקלי העבודה ותחיל לעלות מחדש..) 2-3 RES כאלה.. ואתה יכול לעשות להפסיק תקופה מסויימת את SS

2) הכל אפשרי אחי.. אבל זאת טעות.. 😃

איך שיפרת את הגמישות בכתף?
אגב כתף אחד גמישה יותר מהשניה זה נורמלי?
לא עשיתי משהו בשביל זה באותה תקופה
אבל אני עושה כל מיני מתיחות בזוויות שאני מרגיש שחלשות אצלי וזה עוזר
וגם המתחיה הזו :

לך בערך ל03:00

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית