הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות לגבי HST

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
טוב אז ככה, לא בטוח אם להגדיר את עצמי מתחיל אני מתאמן ברוטו כבר 3 שנים, עם הפסקות די גדולות בין תקפות שונות של אימונים
לפני תחילת התוכנית עשיתי כחודש ss רק כדי להחזיר מעט כוח, מעט שיניתי את התוכנית בזה שעשיתי פשוט דדליפט 3 פעם בשבוע בגלל שיש לי דלקת קלה בIT band ממשחקי כדורסל ולכן לא עשיתי פאוור קלין

משקל גוף 92, גובה 172, אחוז שומן לדעתי סיבות ה 18-20% ואני גם כשרזה יחסית די כבד
מתסף קריאטין, שמן דגים, מגנזיום ואוכל כרגע דיאטה מאוזנת של סביבות ה3000 קלוריות עם כ160 גרם חלבון, מספיק שומן והשאר פחמימות

לפני תחילת HST הייתי מסוגל להרים
SQ 130X5
DL 145X5 מאמין שיכול הרבה יותר כי עשיתי בלי סטראפס אחיזה לא משולבת
Bench Press 85x5
Shoulder press 55x5

באימון האחרון של HST שזה אימון שלישי רק בתוכנית עשיתי
Lunges 40x2x15 - כשל בסט השני אחרי 12 חזרות
Romanian Deadlifts 65x2x15
Underhand Rows 50x2x15
Dumbell Bench Press 20x2x15
Push Ups 1x15
Standing Dumbell Press 14x2x15
Laterals 6x2x15
Face Pulls 2x15
Barbell Curls 25x2x15
Triceps Pushdowns 2x15

השאלות שלי הן:
1. המשקולות במכון שלי הן בקפיצות של 2 קילו, זאת אומרת שאני צריך אימון הבא ביום להרים דמבלים 16 כל יד ללחיצה והתפחלצתי ב14, מה האפשרויות עדיין להתקדם?
2. אני לא מרגיש בכלל את הלטס בlat pulldown ומרגיש בה גם כאב חזה\כתף מוזר אז אני לא עושה לפי התוכנית, ניתן לעשות מתח במקום אבל אני מסוגל לעשות רק 5 חזרות ל2 סטים, האם לעשות את זה, לעשות עוד סט לחתירה או לא לעשות כלום עד שאגיע לבלוק של ה5
3. אני מרגיש שהנפח על הכתפיים בתוכנית ענק מידי, האם להמשיך בכל זאת (אני מתחילת התוכנית לא מסוגל להרים את הידיים, במיוחד לאחר אימונים, הכוונה היא לא לדומס אלה למעיין עייפות מוגזמת, ואני מתאמן בבוקר אז אני גמור כל היום מזה) ?
4. האם כדאי בבלוק השלישי או הרביעי להחליף את התרגילי רגליים לסקואט ודדליפט כי אני מרגיש שהם חסרים לי, וכוח יותר מעניין אותי ברגליים ממסה כי אני גנטית די מסיבי ברגליים, בתוכנית לא מומלץ להחליף תרגילים תוך כדי התוכנית אז לכן השאלה

תודה רבה מראש לעונים

Back
למעלה תחתית