הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דרך להתגבר על הלקטוז

KeserYeser

משתמש מתחיל
158
0
נק' מוניטין:
10
158
0
אני לא רגיש בצורה קיצונית ללקטוז או משהו כזה, אבל בכל זאת, זה עדיין מציק במידה מסויימת ואני ממש אוהב לשתות חלב וקשה לי לוותר על זה XD
חלב ללא לקטוז עולה די הרבה כסף.
חשבתי על לקנות את האנזים לקטאז, אבל השאלה שלי אם זה יוצא משתלם.
במידה ולא, יש פתרונות אחרים להתמודד עם הלקטוז?

לי שמן זית עזר הייתי משלשל מרוב החלב שהייתי שותה, אבל מאז ששתיתי ביחד עם שמן זית חל שיפור.
כמה שזה נשמע מגעיל אבל בכל כוס הייתי ממלא 5% בערך שמן זית ואני הרגשתי שזה עזר.

אנזים לקטאז של מותג ויטה קוסט לא פתר אצלי את הבעיה במידה ושתיתי ליטר חלב מלא.
נטילת כדור-שתיים (בעלות של חצי שקל לאחד) לא פתר, לפחות אצלי את בעיית השלשולים שחלב מלא עושה.
רק אם אני צורך ליטר אחד פעם-פעמיים בשבוע הגוף מתגבר על הלקטוז והבעיה לא מופיעה אצלי.

אם אתה אוהב חלב אתה תאהב מאד את החלב דל-לקטוז של תנובה. החלב מתוק וטעים לשתייה, והטעם אחיד ללא טעם לוואי שיש לחלב המלא.
מחירו לא יקר במיוחד, אפשר למצוא ב6.5 שקל ברמי לוי אם יש סניף קרוב לידך.
החלב נוח לשתייה ולא נותן תחושה של "עומס" בקיבה. ביום חם, כשהחלב בטמפרטורה מתאימה ולא קר מדי, קל מאד לשתות אותו בדיוק כמו שתייה של מים קרים.
החלב גם מתעכל בקלות, כך שפחות מ-60 דקות ואתה כבר תשתין את כל מה ששתית.

אם אתה משלב אותו בתפריט תזכור שהוא מכיל פחות קלוריות מחלב רגיל (כ-500 קלוריות).
אך, למרות היתרון שלו במניעת השלושלים שהלקטוז עושה, החלב הזה יגרום לך להשקיע הרבה זמן בשירותים (רק בכמויות גדולות - מינימום 4 קרטונים). החלב הזה גורם לעצירות והרבה חרבונים, אבל זה לא בעיה גדולה מדי אם יש לך תמיד שירותים זמינים לידך.

• פותח/ת השרשור
אנזים לקטאז של מותג ויטה קוסט לא פתר אצלי את הבעיה במידה ושתיתי ליטר חלב מלא.
נטילת כדור-שתיים (בעלות של חצי שקל לאחד) לא פתר, לפחות אצלי את בעיית השלשולים שחלב מלא עושה.
רק אם אני צורך ליטר אחד פעם-פעמיים בשבוע הגוף מתגבר על הלקטוז והבעיה לא מופיעה אצלי.

אם אתה אוהב חלב אתה תאהב מאד את החלב דל-לקטוז של תנובה. החלב מתוק וטעים לשתייה, והטעם אחיד ללא טעם לוואי שיש לחלב המלא.
מחירו לא יקר במיוחד, אפשר למצוא ב6.5 שקל ברמי לוי אם יש סניף קרוב לידך.

החלב נוח לשתייה ולא נותן תחושה של "עומס" בקיבה. ביום חם, כשהחלב בטמפרטורה מתאימה ולא קר מדי, קל מאד לשתות אותו בדיוק כמו שתייה של מים קרים.
החלב גם מתעכל בקלות, כך שפחות מ-60 דקות ואתה כבר תשתין את כל מה ששתית.

אם אתה משלב אותו בתפריט תזכור שהוא מכיל פחות קלוריות מחלב רגיל (כ-500 קלוריות).
אך, למרות היתרון שלו במניעת השלושלים שהלקטוז עושה, החלב הזה יגרום לך להשקיע הרבה זמן בשירותים (רק בכמויות גדולות - מינימום 4 קרטונים). החלב הזה גורם לעצירות והרבה חרבונים, אבל זה לא בעיה גדולה מדי אם יש לך תמיד שירותים זמינים לידך.
אוקיי, זה די ענה לי על השאלה. תודה רבה 😃
פשוט בטח קניתי את החלב הדל לקטוז במכולת, ושם בטח לוקחים על זה יותר כסף סביר להניח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית