הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פגיעה ברצפת חדר הכושר-דדליפט

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
אני מתאמן בחדר כושר עלוב ביותר עם מינימום ציוד, בין היתר הרצפה עשויה מmdf ועליו שטיחי גומי באיכות ירודה.

כשאני מבצע דדליפט על רצפת המכון, נוצרים שקעים ברצפה מכיוון שהיא אכולה כבר שנים מרטיבות.
זה לא באמת מזיז למישהו ואני בעצמי לא מתכוון להפסיק עם הדדליפט.
ניסיתי להביא מהבית שטיחי גומי- והם נעלמו כבר אחרי יומיים.

הזמינו אותי לשיחת בירור ואיימו לבטל לי את המנוי מכיוון שאני יוצר נזק לרכוש המכון.

האם אימון לגיטימי שלי נחשב לפגיעה ברכוש המכון?
או שהאשמה היא על הנהלת המכון שלא הכשירה את האיזור לאימוני משקולות?

אני מתאמן בחדר כושר עלוב ביותר עם מינימום ציוד, בין היתר הרצפה עשויה מmdf ועליו שטיחי גומי באיכות ירודה.

כשאני מבצע דדליפט על רצפת המכון, נוצרים שקעים ברצפה מכיוון שהיא אכולה כבר שנים מרטיבות.
זה לא באמת מזיז למישהו ואני בעצמי לא מתכוון להפסיק עם הדדליפט.
ניסיתי להביא מהבית שטיחי גומי- והם נעלמו כבר אחרי יומיים.

הזמינו אותי לשיחת בירור ואיימו לבטל לי את המנוי מכיוון שאני יוצר נזק לרכוש המכון.

האם אימון לגיטימי שלי נחשב לפגיעה ברכוש המכון?
או שהאשמה היא על הנהלת המכון שלא הכשירה את האיזור לאימוני משקולות?
http://www.olympusfit.co.il/Articles/ArticleDetials/85/טופס-לבדיקת-כשירותו-של-מכון-כושר-(למילוי-ע

חוק ראשון
רצפה ישרה ומפולסת
השקעים זה לא באשמתך - בכל חדר כושר מן המניין זה לא אמור לקרות
תבע להם את התחת

• פותח/ת השרשור
http://www.olympusfit.co.il/Articles/ArticleDetials/85/טופס-לבדיקת-כשירותו-של-מכון-כושר-(למילוי-ע

חוק ראשון
רצפה ישרה ומפולסת
השקעים זה לא באשמתך - בכל חדר כושר מן המניין זה לא אמור לקרות
תבע להם את התחת

איזה מלך תודה רבה!!!
אז יש פה חובה של המכון להעמיד לרשות המתאמנים רצפה מסוג מסוים שלא תהרס גם במשקלים גבוהים?
כי מפולסת וישרה אפשר להשיג גם בחרסינה .

סליחה שאני מתעלק על האשכול אבל אצלנו בקאנטרי הרצפה עקומה לגמרי אתה יכול להניח את המוט ליד ההליכונים והוא יתגלגל לתוך הראק 3 מטר משם. יש מה לעשות עם זה ? להתלונן לאיים שזה לא תקין ?

איזה מלך תודה רבה!!!
אז יש פה חובה של המכון להעמיד לרשות המתאמנים רצפה מסוג מסוים שלא תהרס גם במשקלים גבוהים?
כי מפולסת וישרה אפשר להשיג גם בחרסינה .
1. רצפה: חומר גמיש, שאינו מחליק, מפולס וישר

וכחלק מהסעיף הזה אפשר להבין גם שבתוך זה נכלל גם שה"חומר הגמיש" לא אמור להיהרס בזמן שימוש נורמלי (לצורך העניין הרמת משקולות)

ממש מזכיר לי את המכון הקודם
המאמן חפר לי שעות בשבוע למה לא לעשות דדליפט וגם ציין שאני רק שובר לו תרצפה ועכשיו אני מתאמן במקום אחד ולא אכפת אפילו למאמנים שאני זורק משקולות של 30 קילו על הרצפה
תעזוב תחור הזה תילך תרשם למקום אחר אפילו אם זה 15 דקות הליכה

• פותח/ת השרשור
1. רצפה: חומר גמיש, שאינו מחליק, מפולס וישר

וכחלק מהסעיף הזה אפשר להבין גם שבתוך זה נכלל גם שה"חומר הגמיש" לא אמור להיהרס בזמן שימוש נורמלי (לצורך העניין הרמת משקולות)

תאמין לי שהחומר ה״גמיש״ של המכון שקע יופי יופי כשעובדים עם משקלים גבוהים, בגלל זה אני מחפש משהו ספציפי יותר.
אני עובד בהולמס פלייס ושם אין שום דבר גמיש ברצפה הכל קורות פלדה ותענוג לעבוד שם.

חח מכיר את התופעה חח גם אצלנו כל זריקה של המוט על הריצפה מביאה מדריך לכיוון להתלונן על הרעש והריצפה.

גם אצלנו, למרות שכמה שלא תפיל לא תהרוס את הריצפה בכלל

נראלי שמשטחי גומי הם באמת פתרון טוב.
ככה גם אני עושה.
אם הם נעלמים אז פשוט תשמור אותם בקבלה או משהו כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית