הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם מקבילים ופולי..

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
החלפתי היום תוכנית לFBW מהפורטל, עכשיו במקבילים אחיזה צרה ליד אחורית אין לי איך להוסיף משקל, אין לי חגורה ואין לי איך לשים בין הרגליים כי המקבילים גבוהים צריך לעלות על מדרגה כזאת וכל רגל רחוקה מהשנייה, אי אפשר לסגור על דאמבל. איך אני עושה את זה? או שנעשה יותר חזרות\תרגיל אחר?
וכשאני עושה פשיטת גב אני מרגיש שהגב התחתון כואב לכמה דקות ויותר קשה להזיז את הרגליים מאחרי אימון רגליים (וזה עוד בלי לדבר על הסחרחורת שאחרי התרגיל) זה אמור להיות ככה? אני עושה את זה עם משקל גוף זה לא אמור להיות קשה.. זה לא קשה אבל עדיין מרגיש ככה אחרי שאני מסיים את הסט.
ולגבי פולי עליון, להחליף במתח? האמת שבתוכנית הקודמת היה לי מתח וקצת נתקעתי עם המשקל (8 קילו) ל5 חזרות, 3 סטים. ובפולי אני עושה 68 קילו שזה קצת יחסית למשקל גוף שלי פלוס 8 קילו (יוצא בערך 87-8)
חודש אחרון של מסה לפני צבא אז אני רוצה לעלות כמה שיותר כדי שלא תרד כל המסת שריר בטירונות.

1) לגבי המקבילים.. בטוח יש לך חגורה בבית.. אתה פשוט לובש את החגורה (לא מצמיד אותה עד הסוף) ופשוט מקבל את המשקולת מסוים לחגורה בעזרת חוט.. \\אחד הרעיונות.. כך הייתי עושה בצבא רק אם רצועה של הנשק..
או
תעשה מקבילים לעט יותר..

2) לא יודע מה לעשות לך אחי.. אבל נראה לי זה בגלל טרטור שאתה יוצר לגוף.. משפיע על המוח שאתה עושה יותר מי פה הסחרחורת.. נראה לי .. =\ , לגבי הרגליים.. לא יודע מה לעשות לך..

3) בצבא תוכל כל דבר שזז ותתאמן אם מה שיהיה לך.. אתה תשמר על מסה פחות או יותר.. לגבי המתח ופולי..אין משהוא טוב יותר ממתח.. תעשה רק מתח אם נתקעת בתעשה ריסטקט (RES) למשקלי עבודה, ותתחיל מחדש לעלות את משקלי עבודה לך במתח..

• פותח/ת השרשור
לעשות מתח בלי משקל ולעלות 2 קילו כל אימון?
ועוד שאלה.. בלג פרס אני עולה די מהר ולא כזה קשה לי אני מרגיש שאני יכול לעלות יותר.
במקום לעלות 5 קילו כל אימון אפשר לעלות 7.5 או 10? אימון אחרון היה 220 קילו אם זה רלוונטי

לגבי המתח כן נשמה.. תתחיל מחדש ממשקל גוף ותתחיל לעלות משקלי עבודה עד שתגיע למשקל עבודה הקודם שלך
נגיד..
שבוע אם משקל גוף מקסימום
שבוע לאחר מכן אם שתי קילו המקסימום שאתה יכול
כך כל שבוע תעלה 2 קילו ואתה תראה שתגיע ל8 קילו אתה אתה יותר מ5 חזרות.. ותוכל לתקדם ל10-12 קילו ל5 חזרות..

לגבי הלג פרס זה מכונה מבטלת את המייצבים ואת הצימות הכוחות בן שתי הרגליים שלך.. הצעה שלי..
בלג פרס תעבוד רגל רגל בניפרד.. כך אתה אולי לא תפעיל את המייצבים אבל לפחות תעבוד משקל עבודה נקי לכל רגל בניפרד..

ואם לא בא לך אחינו.. אז כן.. אם אתה שולט על משקלי עבודה אז תעלה את המשקלי העבודה ב7.5 ,
וכבר נותן לך תרופה מראש.. שתתקע במשקלי עבודה בלג פרס.. תוריד 15 אחוז משקל העבודה הנוכחי שלך.. ותתחיל לעלות מחדש ב5 קילו כל אימון.. אתה
תעבור את את הקטע שניתקע.
עוד פעם ניתקת?.. תוריד עוד פעם 15 משקל העבודה ותעלה וב2.5 קילו.. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נשאר עם 2 רגליים ונעלה 7.5..
ולגבי המקבילים להשאיר את החזרות או להוסיף? יש לי רק סט 1 של 10 חזרות?
ולגבי הצבא.. אם אני עושה נגיד מכרעיים\סקוואט\מתח\מקבילים\שכיבות שמיכה בוריאציות שונות עם משקל זה מספיק?
ואיך אני מוסיף משקל לכל תרגיל עם תיק? למשל מתח לשים את התיק על החזה במקום הגב? שכיבות שמיכה די ברור.. כל השאר אין לי מושג.

מתח אם חגורה או כמו אמרתי כך רצועה של נשק תקשור עליה משקל ושים על מותנייםמאת החגורה .. כל אני הייתי עושה בצבא.. , לגבי מקבילים אותו עיקרון או תיק , לגבי מכרעיים גם תיק על הגב.. ולגבי סקוואט תיק תיק מקדימה ותרחיב את הרגליים למצב של סומו סקוואט או פשוט תגיד לחבר לעלות לך על כתפיים ותתחיל לפציץ בסקואטים כך הייתי עושה באימוני איגרוף... בהצלחה נשמה .. שרוצים לתאמן אתה כבר תמצא את הדרך המיוחדת ..

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה.. בטירונות אין לי חדר כושר, מה לעשות מבחינת האוכל? להיות בניטרלי, מאזן חיובי\שלילי? אחרי הטירונות יהיה לי חדר כושר..
אני עכשיו מסיים מסה ואז מתגייס בדיוק אז אני אמור לעשות חיטוב אבל איך אני שומר הכי טוב על המסה של השריר?

• פותח/ת השרשור
מקפיץ... איך לשמור על המסה הכי טוב כשאין לי משקלים גבוהים לעבוד איתם? מבחינת תזונה.

טירונות אוכלים כל דבר שזז.. בהכי פשטות.. לא עושים חיטוב בטירונות זה טעות.. תואכל תואכל תואכל נשמה לא תצטער על זה מילה
שתסיים את הטירונות כבר אתה תבין פחות או יותר מה אתה רוצה מעצמך.. מסה חיטוב נטרלי או כל סוג של אימונים , וזה יהיה לך יותר מסודר
בהצלחה נשמה

• פותח/ת השרשור
אני רוצה חיטוב אני נראה כמו דוב חחחח
להיות בחיובי או שמספיק רק הרבה חלבון ומאזן קלורי נייטרלי/שלילי?

Back
למעלה תחתית