הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| יעוץ לגבי השגת מטרה

• פותח/ת השרשור osherb1
  • פורסם בתאריך

osherb1

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
בס"ד

ערב טוב, רציתי להתייעץ לגבי עניין שרבים וטובים לא הצליחו לענות לי תשובה חד משמעית.
לפני שנתחיל..נתונים:
גובה:191 ס"מ
משקל:82
היקף ירכיים:57
מותניים: לא נמדד (צר)

ככה... מבנה הגוף שלי הוא צר, אני חטוב בפלג הגוף העליון אך רחב בפלג גוף תחתון (ישבן+ירכיים).
כששאלתי מדריכי כושר ענו לי כך
אין דבר כזה לחטב איזור אחד בגוף אלא את כל הגוף (משמע שאם אני אחטב את כל הגוף אני אהיה ממש שחיף)
המטרה שלי היא לחטב פלג גוף תחתון ולעלות במסת שריר ובגודל בפלג הגוף העליון.
מישהו יכול לתת תוכנית אימון+תזונה שתענה לדרישותיי
תמונה להתרשמות
תודה מראש לעוזרים !
http://sizmedia.com/my.php?i=gklzvnfrinmt.jpg

אחי אתה לא רחב בכלל בגוף תחתון (הגוף התחתון מתאים באופן פרופורציונלי ומושלם לגוף העליון) אתה גבוה ורזה לדעתי אתה צריך לעשות תקופת מסה לפחות עד שתגיע ל92-95 קילו ואז תתחיל חיטוב.
תוכניות - SS או UPPER LOWER SPLIT מוכר
תזונה - לא פחות חשוב מתוכנית האימונים אתה צריך לספור קלוריות וחלבון כל יום ולעקוב אחרי זה בשביל לגדול

דרך אגב בחורות תמיד מחמיאות לי על התחת (הוא גדול וסקסי בטירוף 🤡 מכל הסקוואטים האלה ;susss) אז רק שתדע שזה יותר יפה שאפשר למלא את הגינס מאשר להיראות כמו CHICKEN LEGS בקיצור על תפחד לגדול בגוף תחתון זה טוב מאוד, שיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה:
המאמנים שלך צודקים. אין דבר כזה לחטב אזור מסוים בגוף.
אתה ממש לא צריך חיטוב, לדעתי לפחות חצי שנה תאכל במאזן קלורי חיובי ותתאמן חזק FBW.
תוכנית כמו SS ש-Airburn המליץ תהיה מצוינת.

Back
למעלה תחתית