הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין (אולי זיוף?)

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
היי חבר'ה,עד היום השתמשתי בקריאטין מונו של דיימטיז שרכשתי בארץ,והוא היה גרגירי כזה כמו חול ולא מתערבב טוב במים.
עכשיו רכשתי את אותו קיראטין של דיימטיז קריאיטין מחו"ל מאתר מוכר (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום הריי שאני לא מדבר בצורה ישירה על הזמנה)
וכשפתחתי התחולה הייתה כמו קמח כמו פודרה כזאת ולא "חול" כמו שאני רגיל ופתאום הקיראטין מתערבב ממש טוב עם מים לא מרגישים גרגירים
יש מצב זיוף?

נערך לאחרונה:
המרקם של קריאטין הוא חול, מה שקנית בארץ נשמע בסדר, לא יודע לגבי מה שקנית בחול.

יוניברסל, אופטימום ודיימטייז היו לי עם מרקם של חול כי ככה זה קריאטין. כל קריאטין מתערבב על הפנים עם מים וזה כמו לשתות חול ששוקע לך גם למטה בכוס ואז אתה מוסיף מים ושותה את מה שנשאר חחח

היי חבר'ה,עד היום השתמשתי בקריאטין מונו של דיימטיז שרכשתי בארץ,והוא היה גרגירי כזה כמו חול ולא מתערבב טוב במים.
עכשיו רכשתי את אותו קיראטין של דיימטיז קריאיטין מחו"ל מאתר מוכר (מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום הריי שאני לא מדבר בצורה ישירה על הזמנה)
וכשפתחתי התחולה הייתה כמו קמח כמו פודרה כזאת ולא "חול" כמו שאני רגיל ופתאום הקיראטין מתערבב ממש טוב עם מים לא מרגישים גרגירים
יש מצב זיוף?

הם שינו את הקריאטין שלהם לאחרונה (נראה כאילו טחנו אותו או משהו), אני לוקח את הגרסא החדשה כבר חודש ולא ירדתי במשקל או בכוח.
בעבר כשהפסקתי לקחת קריאטין ירדתי 3 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
הם שינו את הקריאטין שלהם לאחרונה (נראה כאילו טחנו אותו או משהו), אני לוקח את הגרסא החדשה כבר חודש ולא ירדתי במשקל או בכוח.
בעבר כשהפסקתי לקחת קריאטין ירדתי 3 ק"ג.

בדיוק על זה אני מדבר הוא ניראה טחון כזה,והוא מוקרוניז קניתי ב*****

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדיוק על זה אני מדבר הוא ניראה טחון כזה,והוא מוקרוניז קניתי ב********

כן, גם את שלי (הגרסא הישנה והחדשה) הזמנתי משם, לא קניתי מעולם בארץ.
אין מה לדאוג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית