הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריטלין יוהימבין

UNDERDOG

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
אני בן 17, שוקל 70, על 12~ אחוז שומן, על חיטוב דל פחמימה עם גירעון יומי של 700, עושה העמסת פחמימות לניטראלי+- פעם בשבוע(שישי), מתאמן אנאירובי כל יומיים ואירובי מידי פעם בבוקר עם 2 כוסות קפה(קפאין), אני חוזר לקחת ריטלין ממחר לאחר חצי שנה שלא לקחתי ואני כבר מכיר את ההשפעה שתהיה לו, חוסר תיאבון עד הערב.
אם באמת לא יהיה לי תיאבון אני אדחף הרבה חלבון עם קזאין אחרי אימונים ואני ידאג להשלים את הקלוריות בערב.
כדאי לי להתחיל לקחת גם יוהימבין עם הריטלין(כדור קונצרטה 54 מ"ג)?

תודה לעוזרים.

וואוו קונצרה 54 מ"ג.
תשמע, יוהימבין לא עושה טוב לחלק מהאנשים והאמת שאין לי שמץ איך תרגיש בשילוב עם קונצרטה שהיא אגנוסטית לדופמין.
היא (קונצרטה) בעצם פועלת ע"י מניעת הספיגה החוזרת של דופמין מסוג D5 בתאי הבתר הסינפטיים.
יוהימבין מצד שני הוא אגוניסט לאדרנוצפטור 2 אלפא אשר מן הסתם מגרה שחרור סיגנלים של נוראפנפרין, אדרנלין ודופמין ממערכת העצבים המרכזית.

סיפור ארוך בקצרה, אתה עלול למצוא את עצמך במצב לא נעים בכלל מבחינת לחץ דם, דפיקות לב ואפילו חרדות או הזיות.
ללא קשר, יוהימבין הוא חומר רגיש מאוד מבחינת מינון - מה שאומר שפספוסים לא גדולים במינון (בשילוב עם קונצרטה) עלול לגרום לתופעות לא נעימות
כמו דווקא צניחה חדה בלחץ הדם ואפילו פגיעה בראיה.

הייתי ממליץ לך לוותר על השימוש בהם יחדיו.

• פותח/ת השרשור
וואוו קונצרה 54 מ"ג.
תשמע, יוהימבין לא עושה טוב לחלק מהאנשים והאמת שאין לי שמץ איך תרגיש בשילוב עם קונצרטה שהיא אגנוסטית לדופמין.
היא (קונצרטה) בעצם פועלת ע"י מניעת הספיגה החוזרת של דופמין מסוג D5 בתאי הבתר הסינפטיים.
יוהימבין מצד שני הוא אגוניסט לאדרנוצפטור 2 אלפא אשר מן הסתם מגרה שחרור סיגנלים של נוראפנפרין, אדרנלין ודופמין ממערכת העצבים המרכזית.

סיפור ארוך בקצרה, אתה עלול למצוא את עצמך במצב לא נעים בכלל מבחינת לחץ דם, דפיקות לב ואפילו חרדות או הזיות.
ללא קשר, יוהימבין הוא חומר רגיש מאוד מבחינת מינון - מה שאומר שפספוסים לא גדולים במינון (בשילוב עם קונצרטה) עלול לגרום לתופעות לא נעימות
כמו דווקא צניחה חדה בלחץ הדם ואפילו פגיעה בראיה.

הייתי ממליץ לך לוותר על השימוש בהם יחדיו.
תודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה!
קראתי עוד הרבה פוסטים שלך וחייב להגיד שאתה עושה עבודת קודש, המשך יום נעים, מוניטין ללא ספק.
אם בכל זאת אחליט לעשות בדיקות עם מינונים שונים אני אעדכן באשכול 🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית