הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט HB

• פותח/ת השרשור high
  • פורסם בתאריך

high

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
7
47
0
מדובר בHB סקוואט

פעם ראשונה שאני עושה HB סקוואט.
מה לתקן?
ויש לי עוד שאלה כל פעם כשאני מסיים סט של סקוואט יש לי כאב בגב התחתון של איזה 5 שניות ואחר כך הוא נפסק, יש פתרון לזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רד יותר , החזה שלך שלך קורס כך לדוגמה את ה HB הזה אבל הירידה שלך לא חייבת להיות כך כך נמוכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רד יותר , החזה שלך שלך קורס כך לדוגמה את ה HB הזה אבל הירידה שלך לא חייבת להיות כך כך נמוכה

בhb סקוואט צריך להתיישב אחורה?
ולגבי כאבי הגב תחתון יש לך מושג?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט זה ישיבה אחורה , לגבי כאבי הגב כנראה שאתה מרים לא נכון , שפר את הטכניקה ותעלה לפה שוב

אתה גולש מאוד בתחתית, תתחיל מלקחת נשימה עמוקה ולרדת לאט ובצורה מבוקרת.
חזרה 3 נראית בסדר.
ואתה נראה כמו LB, לא HB.
בHB מתיישבים פחות.

שים את המוט במיקום של לואו באר תתיישב יותר אחורה ותעלה סירטון שוב , נראה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אתה גולש מאוד בתחתית, תתחיל מלקחת נשימה עמוקה ולרדת לאט ובצורה מבוקרת.
חזרה 3 נראית בסדר.
ואתה נראה כמו LB, לא HB.
בHB מתיישבים פחות.
אני יודע בגלל שקודם עשיתי LB סקוואט אז אני רוצה לנסות גם את הHB סקוואט.
אני אמור להתיישב עוד אחורה או שזה מספיק? כי כשאני מתיישב אחורה אז הפלג גוף עליון שלי מתחיל להתות קדימה.
שים את המוט במיקום של לואו באר תתיישב יותר אחורה ותעלה סירטון שוב , נראה יותר טוב
למה לשים את המוט במיקום של הלואו באר אם אני רוצה לעשות היי באר?

למה לעשות היי באר אם אתה כבר עושה לואו באר ?
היי באר שונה ממה שאתה עושה עכשיו , אתה עושה LB

• פותח/ת השרשור
למה לעשות היי באר אם אתה כבר עושה לואו באר ?
היי באר שונה ממה שאתה עושה עכשיו , אתה עושה LB

כי לפי מה שהבנתי LB עדיף למי שאין בעיות בגב תחתון, אבל לי יש גב תחתון יחסית חלש.
וכמו שאמרתי ניסיתי כבר LB ואחרי כל סט היה לי כאב של איזה 5 שניות בגב תחתון.

אני יודע שאתה חושב שHB עדיף, אבל אם הטענה היא הגב אז אשים בצד רגע את העובדה שהיא שגויה, אם היא הייתה נכונה, אז היה כדאי לעשות פרונט סקוואט
אין לך אינטרס לעשות HB
יש לך אינטרס ללמוד לעשות סקוואט כמו שצריך. וזה אומר LB.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאתה חושב שHB עדיף, אבל אם הטענה היא הגב אז אשים בצד רגע את העובדה שהיא שגויה, אם היא הייתה נכונה, אז היה כדאי לעשות פרונט סקוואט
אין לך אינטרס לעשות HB
יש לך אינטרס ללמוד לעשות סקוואט כמו שצריך. וזה אומר LB.
למה אתה ממליץ כל כך על LB ?

למה אתה ממליץ כל כך על LB ?
בגלל כל הסיבות שבגללן על מנת להשיג כוח כללי, אנחנו מעדיפים HB על פרונט סקוואט, וLB על HB. חפש ביוטיוב high bar vs low bar ותראה את הסרטון של ריפ על זה, אבל יותר טוב, קרא את הספר שלו.

בגלל כל הסיבות שבגללן על מנת להשיג כוח כללי, אנחנו מעדיפים HB על פרונט סקוואט, וLB על HB. חפש ביוטיוב high bar vs low bar ותראה את הסרטון של ריפ על זה, אבל יותר טוב, קרא את הספר שלו.

יש הבדל של שמיים וארץ בין ההשוואות שבין פרונט ו-HB, ובין ההשוואה בין HB ו-LB. וכבר הסברתי לך בשרשור הקודם שריפטו מדבר שטויות בסרטון ההוא - LB לא מפעיל יותר שרירים או מסת שריר מ-HB, לא רק שהוא לא "יותר קל" על הגב, בדיוק ההיפך נכון, וזה שמרימים ב-LB יותר משקל זה טרייד-אוף פשוט עם זה שטווח התנועה ב-HB יותר גדול.
הסיבה שצריכה להיות לבנאדם לבחור אחד מהם זה בהתאם לנקודות החלשות שלו, אימונים לספורט ספציפי, ו/או איפה שהוא פצוע. וכן, אם הגב התחתון שלו בעייתי, אז HB עדיף. אם הברכיים שלו היו בעייתיות, אז LB היה עדיף.

נערך לאחרונה:
יש הבדל של שמיים וארץ בין ההשוואות שבין פרונט ו-HB, ובין ההשוואה בין HB ו-LB. וכבר הסברתי לך בשרשור הקודם שריפטו מדבר שטויות בסרטון ההוא - LB לא מפעיל יותר שרירים או מסת שריר מ-HB, לא רק שהוא לא "יותר קל" על הגב, בדיוק ההיפך נכון, וזה שמרימים ב-LB יותר משקל זה טרייד-אוף פשוט עם זה שטווח התנועה ב-HB יותר גדול.
הסיבה שצריכה להיות לבנאדם לבחור אחד מהם זה בהתאם לנקודות החלשות שלו, אימונים לספורט ספציפי, ו/או איפה שהוא פצוע. וכן, אם הגב התחתון שלו בעייתי, אז HB עדיף. אם הברכיים שלו היו בעייתיות, אז LB היה עדיף.
מצטער, אני כבר לא מקבל את הטיעונים האלה.
LB משתמש ביותר מסת שריר, מהסיבה הפשוטה שהשרשרת האחורית באה לידי ביטוי יותר מהקוואדס. תרצה או לא, אבל הגלוטס, ההאמס והאדקטורס יותר גדולים ויותר חזקים מהקוואדס.
למה אתה אומר שיש הבדל של שמים וארץ בין להשוות בין FS לHB ובין HB וLB? מה ההבדלים?
בגלל שהמוט מעל מרכז כף הרגל, ככל שהמוט יותר קדימה מנח הגב יותר מאונך ולהיפך ככל שהמוט יותר אחורה. לעשות HB זה למעשה לעשות את הבאק סקוואט יותר פרונט סקוואט.
לפי מה שאתה אומר, אם הגב התחתון שלו בעייתי מאוד, אז עדיף לו לעשות FS. למה HB?
צריך להבין משהו פשוט - ככל שהמוט יותר קדימה, הזווית בברך תקטן. מה שאומר, שההאמסטרינגס יהיו יותר contracted, כי המרחק בין האישיאל טוברוסיטי והטיביאל טוברוסיטי קטן. אם זה לא משהו שאתה מבין, אני לא יכול לפתור את הבעייה.

אה ולגביי ספורט ספציפי, גם זו טענה של מי שנכשל בלהבין את הבסיס של ההבדל בין הסתגלות כללית והסתגלות ספציפית. אני מקווה שאתה לא ממליץ לכדורסלנים לזרוק כדורי כוח לסל בשביל לשפר את הקליעה שלהם, או לשחיינים לעשות רק מתח בשביל לשפר את השחייה שלהם, או לכדורגלנים רק מכרעים בשביל לשפר את הריצה שלהם, או לטניסאים רק משיכת כבל בפולי בזווית של הגשה בשביל לחזק את הסרבים שלהם.

נערך לאחרונה:
מצטער, אני כבר לא מקבל את הטיעונים האלה.
LB משתמש ביותר מסת שריר, מהסיבה הפשוטה שהשרשרת האחורית באה לידי ביטוי יותר מהקוואדס. תרצה או לא, אבל הגלוטס, ההאמס והאדקטורס יותר גדולים ויותר חזקים מהקוואדס.
למה אתה אומר שיש הבדל של שמים וארץ בין להשוות בין FS לHB ובין HB וLB? מה ההבדלים?
בגלל שהמוט מעל מרכז כף הרגל, ככל שהמוט יותר קדימה מנח הגב יותר מאונך ולהיפך ככל שהמוט יותר אחורה. לעשות HB זה למעשה לעשות את הבאק סקוואט יותר פרונט סקוואט.
לפי מה שאתה אומר, אם הגב התחתון שלו בעייתי מאוד, אז עדיף לו לעשות FS. למה HB?
צריך להבין משהו פשוט - ככל שהמוט יותר קדימה, הזווית בברך תקטן. מה שאומר, שההאמסטרינגס יהיו יותר contracted, כי המרחק בין האישיאל טוברוסיטי והטיביאל טוברוסיטי קטן. אם זה לא משהו שאתה מבין, אני לא יכול לפתור את הבעייה.

אה ולגביי ספורט ספציפי, גם זו טענה של מי שנכשל בלהבין את הבסיס של ההבדל בין הסתגלות כללית והסתגלות ספציפית. אני מקווה שאתה לא ממליץ לכדורסלנים לזרוק כדורי כוח לסל בשביל לשפר את הקליעה שלהם, או לשחיינים לעשות רק מתח בשביל לשפר את השחייה שלהם, או לכדורגלנים רק מכרעים בשביל לשפר את הריצה שלהם, או לטניסאים רק משיכת כבל בפולי בזווית של הגשה בשביל לחזק את הסרבים שלהם.

פרונט סקוואט הוא תרגיל שונה לגמרי מבאק סקוואט מהרבה מאוד בחינות - מה שמגביל את המשקלים בפרונט סקוואט לעולם לא יהיו הגורם המגביל, אלא היכולת שלך לשמור את המוט במיקום שלו על הכתפיים. אי אפשר לשמור בו על טכניקה נקייה ליותר משלוש חזרות, אלא אם כן אתה עובד עם משקל נמוך. מאוד נמוך. אה, ואם אתה רוצה לתת אותו למי שיש לו בעיות גב, באמת שאין לך שמץ של מושג, כי הזוקפים הטורקאליים הם הראשונים להיכנע בתרגיל הזה, בניגוד לבאק סקוואט, שעוד הרבה לפני שהגב מתחיל להיכנע, יש הרבה בעיות שיכולות להתחיל לפני כן - הנפוצות ביותר יהיו גלישה וקריסה של הברכיים.

LB לא מפעיל יותר מסת שריר, כי השרירים האלו עובדים ב-HB אם אתה לא מבצע אותו כמו מפגר ומתרסק על התאומים בנפילה חופשית. בדיוק כמו שבנץ' לפי דייב טייט עם גב בקשת קיצונית בצורת בייגלה כי הכנסת יותר את הלטיסימוס דורסי לא מפעיל יותר מסת שריר ,ו/או אחיזה רחבה לא מפעילה יותר מסת שריר פשוט כי אתה "מבטל" את היד האחורית ונותן דגש לחזה שהוא שריר יותר גדול.

וכן, אם אתה עוסק בספורט שדורש קוואדס חזקים, אז עדיף לעשות סקוואט שהוא יותר קוואד דומיננטי ולהיפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית