הסמכה מטעם וינגייט

• פותח/ת השרשור vithano
  • פורסם בתאריך

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
חשבתי לעשות השנה הסמכה למדריכי כושר בוינגייט,רציתי לשאול על מחירים(הבנתי שזה 5.5 אלף לשנה,או מקוצר בחופש ב 7 אלף),והאם זה בכלל כדי מבחינת עבודה,יש ביקוש למדריכים בכלל?(באזור המרכז אם זה משנה).
דברו איתי 😃

אל תילך להיות מדריך בחדר כושר רגיל, חרא עבודה.
אם כבר מאמן אישי כסף יותר ותנאים הרבה יותר טובים.

זה נכון מה שאתה אומר אבל קודם כל אתה צריך לעשות תעודת מדריך ללכת לעבוד במכון כושר כמה שנים טובות ושיכירו אותך כמאמן תותח והמועדף ואתה תכיר את המערכת וכשיכירו אותך יראו שאתה תותח וזה אז יבואו אליך לאימונים אישיים כמובן גם צריך להראות טוב במראה שתיהיה איזושהיא אטרקציה. אני לא בטוח אבל נראה לי שזה ככה אולי יש גם לימודים למאמן אישי ?

אל תילך להיות מדריך בחדר כושר רגיל, חרא עבודה.
אם כבר מאמן אישי כסף יותר ותנאים הרבה יותר טובים.
למה הכוונה חדר כושר רגיל? מה זה חדר כושר לא רגיל?

מדריך בחדר כושר זה באמת בהרבה מקרים חרא של עבודה, בעיקר בגלל התמורה הדלה (בכסף) על עבודה שוחקת. אבל בוא נגיד שזה עדיף על מלצרות לצורך העניין. חוץ מזה זה גם תלוי במקום, יש מקומות שכיף לעבוד בהם למרות שעדיין השכר הוא נמוך, ובאמת אפשר גם לשלב אימונים אישיים. אפשר גם להתפתח מעבר לקורס המדריכים, מדריכי ספינינג למשל מרוויחים בשיעור של שעה מה שמדריך חד"כ מרוויח בחצי משמרת או אפילו משמרת שלמה.

חברה מישהו מקצועי יכול לקרוא את מה שכתבתי ולהגיד אם טעיתי או לא?

אני לא בטוח אבל נראה לי שזה ככה אולי יש גם לימודים למאמן אישי ?

יש קורס מאמנים איישים שבו מלמדים לשחק עם גומיות ולקפוץ על בוסו. כמובן שזה קורס מיותר שאין צורך בו, המון אנשים ברגע שמסיימים קורס מדריכים מתחילם לעשות עוד כל מני קורסים לא נחוצים בכלל עם המחשבה שזה יראה יפה ברזומה. גם לי יצא לעשות כמה קורסים כאלו. אך זה לא מה שיקדם אותכם כמאמנים אישיים. עבודה כמדריך היא עבודה נורא שוחקת מעיפת הדורשת המון סובלנות כמו שכבר אמרו מקודם התמורה הדלה זה מה שלרוב שובר את המדריכים.
הכסף נמצא באימונים האישיים לשם כך לא צריך מראה של באדי בילדר זה יכול לתרום אך זה לא אחד הדברים שבזכותו אפשר להשיג מתאמנים. כדי להיות מאמן טוב חיבים יכולת מכירה טובה, איש מכירות מוצלח הוא מאמן אישי מוצלח. מי שיודע למכור את עצמו ויודע להציג את מה שיש לו ומה הוא שווה מתקדם לא רע בתחום.

יש קורס מאמנים איישים שבו מלמדים לשחק עם גומיות ולקפוץ על בוסו. כמובן שזה קורס מיותר שאין צורך בו, המון אנשים ברגע שמסיימים קורס מדריכים מתחילם לעשות עוד כל מני קורסים לא נחוצים בכלל עם המחשבה שזה יראה יפה ברזומה. גם לי יצא לעשות כמה קורסים כאלו. אך זה לא מה שיקדם אותכם כמאמנים אישיים. עבודה כמדריך היא עבודה נורא שוחקת מעיפת הדורשת המון סובלנות כמו שכבר אמרו מקודם התמורה הדלה זה מה שלרוב שובר את המדריכים.
הכסף נמצא באימונים האישיים לשם כך לא צריך מראה של באדי בילדר זה יכול לתרום אך זה לא אחד הדברים שבזכותו אפשר להשיג מתאמנים. כדי להיות מאמן טוב חיבים יכולת מכירה טובה, איש מכירות מוצלח הוא מאמן אישי מוצלח. מי שיודע למכור את עצמו ויודע להציג את מה שיש לו ומה הוא שווה מתקדם לא רע בתחום.
אני לא יודע אם זאת שאלה לעניין אבל בכל זאת אשאל זכותך לא לענות. האם המשכרות למאמן חדר כושר היא מינימום ?
ועוד אחת .. האם אתה כמאמן עושה או עשיתה אימונים אישיים ?

תשאל את hypertrophy, הוא מוסמך בהסמכה מוסמכת, ויש לו סימוכין, וסמיכת ג'רארד פיקה

מסקר קטן בשוק וקצת "חפירה" ודיבור עם בוגרים שונים ומשונים (ד"א התנהל על זה לא מזמן דיון נרחב בפורום תפוז עם המון בוגרים משלל מוסדות והתשובה הייתה דיי ברורה וחד משמעית) ביה"ס למאמנים ומדריכים מטעם וינגייט הוא המוסד "המקצועי" ביותר ללמוד בו היום (וגם כנראה הכי קשה לעבור).
יש עוד מוסדות כגון אוניברסיטת שיאים שהייתה בעבר שלוחה של וינגייט, מכללת זינמן (שהיא חלק מוינגייט אבל לא בדיוק הם ירשמו את עצמם כוינגייט אבל הם לא המקור אלא ביה"ס למאמנים הוא המקור) יש עוד את הקורסים של גו אקטיב והולמס פלייס וכו'.
בסופו של דבר אצל כולם אתה מקבל את אותה התעודה, ואצל אף מנהל מכון כושר לא אכפת מאיפה קיבלת אותה וגם לרוב לא ידרשו גיליון ציון העיקר תעבור.
משכורת של מדריך חד"כ הוא בין 21 ל40 שקלים לשעה, זה תלוי כמה אתה טוב, כמה אתה מסור לעבודה, כמה ידע יש לך בין היתר והגבול העליון יהיה בד"כ למפתחי גוף בעבר או בהווה שהמכון רוצה להשתמש בהם כסמל ובכך אולי למשוך עוד אנשים לאותו המכון כושר.
אימונים אישיים טווח המחירים משתנה ממכון למכון יש כאלה מתחלקים 70-30 יש כאלה 50-50 זה מאוד תלוי בממוצע לשעת אימון אם זה אורגן דרך המכון אתה תקבל בין 50 ל100 שקלים ל45-60 דקות אימון עם מתאמן, בהולמס פלייס אני יודע שאם אתה עובר את ה100 אימונים אישיים בחודש אתה נהפך למאמן אישי בלבד וחי רק על זה, מהכרות של כמה כאלו המשכורת הממוצעת שלהם משהו כמו 7000 ש"ח בחודש, אבל העבודה הורגת מנטאלית כי אתה תמיד צריך לבוא עם אנרגיות יותר גדולות מהמתאמן שלך ויש לזה עוד הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון.
בגדול אם אתה מחפש עבודה בתור סטודנט או סתם בתור משהו "מעברי" (כגון לחסוך לנסיעה לחו"ל לאחר צבא או משהו בסיגנון) זו בין העבדות היותר טובות שאתה יכול לקבל. עדיף מקבל דבר כמו: מלצרות, תומך טכני, שירות לקוחות וכו' וכו'.
בהצלחה.

תלוי באיזה מקום, בד"כ 20-25 לשעה + טיפים, שזה יותר ממדריך חד"כ ממוצע. ההבדל הוא שהקורס שם עולה 2000 ולא 6000 ובנאדם שחוסך כסף לטיול בחו"ל ה4000 ש"ח האלה זה עוד חודש עבודה.
חוץ מזה שאתה יכול לשתות הרבה ובחינם 😃
אבל במקומות טובים עושים יותר מכל מאמן חד"כ.

• פותח/ת השרשור
אבל יש בכלל דרישה למאמני כושר בארץ?כי תעודה בלי עבודה לא שווה לכלום.

עדיף להיות ברמן

עדיף למי ?
אני אישית לא סובל מקומות שיש בהם עשן סיגריות ולא רואה את עצמי עובד במקום כזה. לרוב ברמנים עובדים בלילות עד שעות בוקר הקטנות,זה לחיות את הלילה אז ללימודים א חיים אי אפשר לשלב ביחד עם העבודה הזאת.
גם אימונים יהיה קשה לשלב ואני אומר את זה מנסיון אחד שעבד בלילות תחת לחץ די הרבה זמן.
שוב השאלה עדיף למי ?

למי שחוסך לטיול ולסטודנטים.
אפשר לעשות ממשמרת של פעם בשבוע [שישי ערב] 500 ש"ח בשקט.

ומלצר זה בכלל יותר משתלם. אומנם עבודה יותר קשה, אבל הכסף הרבה יותר טוב. לסטודנטים זה בכלל העבודה האידיאלית.

למי שחוסך לטיול ולסטודנטים.

כמו שאמרתי לרוב העבודה בלילה. זה מאוד קשה להיות ער בלילה ללמוד בבוקר לשלב אימונים בצוהרים. אתה יודע לישון גם צריך לפעמים.

בשביל שתעשה אימונים פרטיים ותעשה כסף טוב אתה צריך לעבוד במשרה מלאה.. אני מדבר על עבודה של פעמיים עד שלוש בשבוע [לסטודנטים]. לכאלה שחוסכים לטיול אין ספק שברמן מבחינה כלכלית משתלם הרבה יותר.

כדי לסכם את דבריו [הנכונים לצערי] של מישל אומר כך-
לאחר או במקביל לקורס המדריכים תקח גם קורס שיווק ומכירה כי בלי זה [או תכונה כזאת-מולדת] יהיה לך קשה לתפוס אימונים אישיים

למשה:ממה שאני ראיתי עם מאמנים ממגוון בתי ספר החברה של שיאים ומכללת אוהלו הם האיכותיים ביותר
בינתיים רק פאדיחות ראיתי עם בוגרי וינגייט
אבל שוב-מאמן טוב ומיקצועי לא רוכש את הידע בקורס אלא מחוצה לו

ובקשר לרישוס וקולד פייר....שמישהו יפסיק את זה כבר

• פותח/ת השרשור
טוב אני אחזור על זה שוב כי אני רואה שלא מתייחסים =\, יש ביקוש לזה בכלל?למאמנים שאינם ממין נקבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית