הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם לקנות Animal Flex

vital121

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
130
89
0
שלום לכולם,לא מזמן גלשתי באינטרנט ומצאתי מוצר של אנימל בשם Animal Flex אחרי מבט ברשימת המרכיבים שלו ובביקורת חשבתי האם כדי גם לי להזמין יש פה משהו שניסה ויכול לתת חוות דעת.
אגב אומרים שהוא עוזר מאוד באימונים

אתה רוצה להשקיע בתוספים.. סבבה.. לפי מה שאני חושב.. קנה לפי הרשימה הזאת: מולטיויטמין,אומגה3,אבקת חלבון,ויטמין C,קריאטין,בטא אלאנין. אלה תכלס מה שעובדים ושווים.. אם אתה רוצה עוד להשקיע כך ZMA לפני השינה.. כמובן פרי וורקאווט לפני האימון יכול לתת בוסט.. אבל זה ממש לא חובה.. בהצלחה..!!

יש בפורטל מאמר בעל שני חלקים (אלא אם כן אני מתלבל עם אחד אחר)
בכל מקרה, מדובר שם על כל העניין הזה, של התמיכה מפרקים, תקרא שם על זה
ותבין בדיוק מה יתן לך את התמורה הכי טובה.

כל החברות הגדולות האלה רק משווקות את זה באריזה מעוצבת יפה ובכל מיני כדורים
צבעוניים כדי שתקנה, אבל בעצם כל זה שטויות ומה שעומד מאחורי זה סתם גימיק.

אני סבלתי מכאבים חזקים בכתף לתקופה של שנה, עשיתי הפסקה מאימון לתקופה של שלושה שבועות חזרתי להתאמן ועדיין הכאב אפילו לא הראה סימן שהוא מתכנן לעזוב אותי. הזמנתי את הflex כשקיבלתי אותו עשיתי הפסקה נוספת למשך שבוע והשתמשתי בו במקביל, ואני חייב להודות שזה עזר לי מאוד, לאחר שבוע ימים אני יכול להגיד שהכאב הזה נעלם, אני כבר חודש מתאמן כמו בנאדם.

אני מתאמן תקופה ארוכה ואני מכיר את הגוף שלי, אין לי ספק שהפלקס אחראי על ההחלמה של הכתף שלי.

זה בין המוצרים הכי טובים שהשתמשתי בהם לשמירה ושימון של המפרקים כדי למנוע פציעות ודלקות.
עוזר למרימי משקל כבד לטווח חזרות נמוך \ כח מתפרץ, מתי שיש עומס כבד על המפרקים.

אם אתה לא מרים משקל כבד, אין לך בשביל מה לקנות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית