הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אירובי אחרי העמסת פחמימות.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

למשל עשיתי העמסת פחמימות ויום אחרי נתתי אירובי של שעה וקצת דקות , האם כל הנוזלים שהצטברו מההעמסה מתרוקנים באירובי של היום אחרי?

שלום,

למשל עשיתי העמסת פחמימות ויום אחרי נתתי אירובי של שעה וקצת דקות , האם כל הנוזלים שהצטברו מההעמסה מתרוקנים באירובי של היום אחרי?

אם לא אז עם אירובי מקסימום יומיים שלושה.. פשוט תישקל לפני ואחרי הכי פשוט

• פותח/ת השרשור
אם לא אז עם אירובי מקסימום יומיים שלושה.. פשוט תישקל לפני ואחרי הכי פשוט

מאוחר מידי כבר חח , לא בדקתי כמה עליתי יום אחרי , אבל אני אברר את זה עוד.

אל תשכח שיש עוד מאזן שלילי שגורם לאיבוד נוזלים וגם זה ידוע שבנאדם שעוסק בפעילות גופנית באופן קבוע יש איבוד נוזלים גדול יותר.

מאוחר מידי כבר חח , לא בדקתי כמה עליתי יום אחרי , אבל אני אברר את זה עוד.

אל תשכח שיש עוד מאזן שלילי שגורם לאיבוד נוזלים וגם זה ידוע שבנאדם שעוסק בפעילות גופנית באופן קבוע יש איבוד נוזלים גדול יותר.

אם זה כלכך חשוב לך אירובי וסאונה ירוקנו אותך מנוזלים

כן , ידוע לי שאירובי יכול , פשוט רציתי לדעת אם אירובי יום אחרי מרוקן אותך מהנוזלים שצברת.

האירובי יעזור לך להפטר יותר מהר מהנוזלים ! אם רק 1 אירובי עזר להפטר מהכל! התשובה היא זה לא מדעי ולא יודע, וכל גוף זה שונה ! אבל אם רצת בשיא החום שעה וחצי והזעת כמו חמור אז כן הכל התרוקן ואפילו תציף מיובש 😣

• פותח/ת השרשור
האירובי יעזור לך להפטר יותר מהר מהנוזלים ! אם רק 1 אירובי עזר להפטר מהכל! התשובה היא זה לא מדעי ולא יודע, וכל גוף זה שונה ! אבל אם רצת בשיא החום שעה וחצי והזעת כמו חמור אז כן הכל התרוקן ואפילו תציף מיובש 😣

אני רץ בערבים שיותר קריר כי זה עוזר לשרוף יותר קלוריות למרות שדי לח בשעות האלה אז אני חוזר כמו סמרטוט רצפה 😛

דרך אגב , האם הגוף ישתמש בנוזלים כמאגר ראשון או בשומן?

נערך לאחרונה:
אחד הקטעים בהעמסה זה למלא את מע' הגליקוגן,ישר ללכת ולרוקן אותם בריצה מיותרת וסאונה זה דיי טיפשי

• פותח/ת השרשור
אחד הקטעים בהעמסה זה למלא את מע' הגליקוגן,ישר ללכת ולרוקן אותם בריצה מיותרת וסאונה זה דיי טיפשי

זה חלק מהתוכנית אימונים שלי , למשל ביום של ההעמסה אני ביום מנוחה.

זה יותר לפן הפסיכולוגי ולהמשך הדרך.

לא ענית על השאלה אגב , האם הגוף משתמש בנוזלים כמאגר ראשון או בשומן כשיש נוזלים ספוחים בגוף.

זה חלק מהתוכנית אימונים שלי , למשל ביום של ההעמסה אני ביום מנוחה.

זה יותר לפן הפסיכולוגי ולהמשך הדרך.

לא ענית על השאלה אגב , האם הגוף משתמש בנוזלים כמאגר ראשון או בשומן כשיש נוזלים ספוחים בגוף.
אבל כל ההיגיון בלעשות את ההעמסה זה כדי שיהיה לך אימון אנאירובי חזק
לא רואה מה הטעם להוציא את זה באימון אירובי.

עשית בלאגן שלם בתגובה שלך ואני לא חושב שאתה מבין ממה נגרמת אגירת הנוזלים אחרי העמסה.
נוזלים זה לא אנרגיה- הנוזלים יצאו על מנת לקרר את הגוף שלך.
כשיש נוזלים ספוחים בגוף אחרי העמסת פחמימה - זה בגלל שפחמימה סופחת נוזלים (משמע- אחרי כמה ימים שלא תאכל פחמימה הנוזלים ירדו)

• פותח/ת השרשור
אבל כל ההיגיון בלעשות את ההעמסה זה כדי שיהיה לך אימון אנאירובי חזק
לא רואה מה הטעם להוציא את זה באימון אירובי.

עשית בלאגן שלם בתגובה שלך ואני לא חושב שאתה מבין ממה נגרמת אגירת הנוזלים אחרי העמסה.
נוזלים זה לא אנרגיה- הנוזלים יצאו על מנת לקרר את הגוף שלך.
כשיש נוזלים ספוחים בגוף אחרי העמסת פחמימה - זה בגלל שפחמימה סופחת נוזלים (משמע- אחרי כמה ימים שלא תאכל פחמימה הנוזלים ירדו)

אוקיי , בסך הכול זה מה שרציתי לדעת.

דרך אגב , היה לי היום שאלה אמריקאית על זה במגן (בלי שום קשר למה ששאלתי אתמול ) וגיליתי לפי מה שאמרת שצדקתי עם הקירור 😃

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית