הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Adrenol 8 + HMB , האם אני צורך את הכמות הנכונה?

• פותח/ת השרשור yakirZ
  • פורסם בתאריך

yakirZ

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
לפני שבוע קניתי את השילוב המנצח,ואני צריך שתגידו לי אם אני משתמש בזה כמו שצריך.

Adrenol 8
- 3 כפות הגשה חצי שעה לפני אימון.

HMB:
2 קפסולות חצי שעה לפני אימון
2 מיד לאחר האימון.

האם זה בסדר?
אפשר להשתמש באדרנול עם שיטת העמסה? או שלא מומלץ?

האם ביום שאני לא מתאמן לא להשתמש בהם?

ועוד 2 שאלות קטנות על הדרך,

כמה כפות סוכר ענבים מומלץ ביום ומתי לקחת?
קניתי אלספה MAX, כמה קפסולות צריך לנטול ביום?

תודה.

• פותח/ת השרשור
עזרת לי מאוד.
מאמר על אבקת חלבון זה בדיוק מה שרציתי וחיפשתי.

מישהו עם תגובה נורמאלית?

עזרת לי מאוד.
מאמר על אבקת חלבון זה בדיוק מה שרציתי וחיפשתי.

מישהו עם תגובה נורמאלית?

זה מאמר על תוספי מזון,מה חרטא ומה לא. תעשה לעצמך טובה ואל תקרא את מה ישראל באדי כותבים על המוצרים העלובים והיקרים שלהם.. אני לא מכיר את המוצר השני הוא נראה לי גימיק מעפן אבל בקשר למוצר הראשון -

פורמולות קריאטין - קריאטין אתל איסטר (סוג שונה מקריאטין מונו, חומצה זרחנית שמתלבשת על הקריאטין מונו המקורי), ישנים מספר מחקרים אשר מפקפקים ביעול קריאטין זה, ורוב הפורמולות מכילות סוג קריאטין שכזה. פורמולות קריאטין בד"כ יקרות ויש להן מרכיבים שסותרים אחד את השני, לרוב תראו אותם מפוצצים בכל מיני מפתחי גוף מקצועיים שמפרסמים אותם ומשבחים את המוצר ואומרים שלא הרגישו דבר כזה לעולם וכו' וכו' אז לא, זה הכל בולשיט.

אתה נראה מתחיל ולכן אני מפנה אותך לאשכול הבא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1254

• אני לא מכיר את השילוב שהבאת אבל נראה שHMB תורם למטבוליזם של הגוף. בהוראות הקופסה כתוב לצרוך את הכדור צמוד לאכילת ארוחה עשירה בחלבון. בגלל שכבר יש לך סטוק של כדורים במקומך הייתי משתמש בכדורים רק בארוחות שבו צורכים הרבה חלבון כמו למשל ארוחה עם 300 גר' חזה עוף כדי להבטיח את הייעוד של החומר. לא הייתי צורך 1 גר' HMB על כל 30 גר' שאני צורך.
  • ADRENOL8 זה פרי וורקאט סטנדרטי וצריך לצרוך בכמות שרשומה על הקופסא.
  • אם עיינת באשכול אתה תראה שאין חשיבות לסוכר ענבים לכניסת החלבון לתאים אלא אם אתה בצום של הרבה שעות. אם אתה בצום וצורך אבקה להוסיף 2.5 סקופים.

• כדי לקבל את היעילות של האומגה 3 צריך להגיע לסכום של חומצות השומן DHA EPA של 2-3 גר' עבור על האשכול:
    תוספי תזונה – חלק א'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית