ייעוץ ארוחה לפני השינה

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
ניסיתי למצוא נושא אחר על זה אבל לא מצאתי
אני יודע שמומלץ לאכול חלבון לפני השינה עדיף בפירוק איטי ספיגה איטית איך שלא קוראים לזה
השאלה היא אם אפשר להוסיף..אורז מקרוני פחמימות או שעדיף להימנע ?
כאיל ובגדול השאלה שלי אם זה משנה פשוט זה ארוחה בשביל להשלים ערכים נופל לי לפעמים בשעות מאוחרות...

אתה בעלייה במשקל או בירידה.

בעלייה במשקל אני יודע שיש מיתוס שנופץ כבר שאכילת פחמימות בקירוב לזמן שינה יכול לגרום לעלייה בשומן , אבל אני לא חושב שזה הכי נכון כי הכול תלוי במאזן של אותו יום ובתחזוקה.

אבל אכן אפשרי לבצע ארוחת לילה , בכללי אתה מחלק את החלבון לכמה ארוחות במשך היום.

אגב , לא הבנתי למה התכוונת עם הספיגה.

• פותח/ת השרשור
אתה בעלייה במשקל או בירידה.

בעלייה במשקל אני יודע שיש מיתוס שנופץ כבר שאכילת פחמימות בקירוב לזמן שינה יכול לגרום לעלייה בשומן , אבל אני לא חושב שזה הכי נכון כי הכול תלוי במאזן של אותו יום ובתחזוקה.

אבל אכן אפשרי לבצע ארוחת לילה , בכללי אתה מחלק את החלבון לכמה ארוחות במשך היום.

אגב , לא הבנתי למה התכוונת עם הספיגה.
אני בעלייה וזה הקטע שאני לא רוצה פחמימות בגלל השומן ואני כן מחלק את החלבון פשוט זה הארוחה לפני השינה רציתי לדעת אם אפשר לדחוף עוד איזה מנה של מקרוני
והתכוונתי שרצוי בלילה לקחת חלבון בספיגה איטית
הייתי הולך יותר על חלבון ופירות..
2 פירות וגביע קוטג\2 יוגרטים.. או משהוא בסגנון
בשביל מה הפירות אם אפשר לדעת ?

ניסיתי למצוא נושא אחר על זה אבל לא מצאתי
אני יודע שמומלץ לאכול חלבון לפני השינה עדיף בפירוק איטי ספיגה איטית איך שלא קוראים לזה
השאלה היא אם אפשר להוסיף..אורז מקרוני פחמימות או שעדיף להימנע ?
כאיל ובגדול השאלה שלי אם זה משנה פשוט זה ארוחה בשביל להשלים ערכים נופל לי לפעמים בשעות מאוחרות...
לא חייב לאכול חלבון בפירוק איטי לפני שינה,וזה לא משנה אם תשלים ערכים קרוב לשעת השינה שלך
הייתי הולך יותר על חלבון ופירות..
2 פירות וגביע קוטג\2 יוגרטים.. או משהוא בסגנון
למה?

• פותח/ת השרשור
לא חייב לאכול חלבון בפירוק איטי לפני שינה,וזה לא משנה אם תשלים ערכים קרוב לשעת השינה שלך

למה?
לא אמרתי שחייב..קראתי בהמון מקומות שמומלץ
אפשר איזה הסבר למה זה לא משנה ? למה אין הבדל אם אני יאכל ארוחה עם פחמימות לפני שאני ישן ?

לא אמרתי שחייב..קראתי בהמון מקומות שמומלץ
אפשר איזה הסבר למה זה לא משנה ? למה אין הבדל אם אני יאכל ארוחה עם פחמימות לפני שאני ישן ?
המקומות שקראת בהן לא ממש מדויקים.
הדבר היחיד אני יכול לחשוב שיפריע לך לאכול פחמימות לפני שינה זה אם קשה לך להרדם אח"כ..במידה ולא,זה לא בעיה

הדבר היחיד אני יכול לחשוב שיפריע לך לאכול פחמימות לפני שינה זה אם קשה לך להרדם אח"כ..במידה ולא,זה לא בעיה

אהלן אחי , מתוך מחקר שמשה פרסם - " CONCLUSION: This is the first study to show that protein ingested immediately prior to sleep is effectively digested and absorbed, thereby stimulating muscle protein synthesis and improving whole-body protein balance during post-exercise, overnight recovery"

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=28854

במחקר השתמשו בחלבון קזאין, מה דעתך? זה מוכיח שקזאין לפני שינה זה כן טוב או שלא הבנתי נכון?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן בערך להיות כבר ישן מהארוחה זה לא בעיה ? נגיד שעה מהארוחה אני רדום זה לא בעיה ?
אהלן אחי , מתוך מחקר שמשה פרסם - " CONCLUSION: This is the first study to show that protein ingested immediately prior to sleep is effectively digested and absorbed, thereby stimulating muscle protein synthesis and improving whole-body protein balance during post-exercise, overnight recovery"

במחקר השתמשו בחלבון קזאין, מה דעתך? זה מוכיח שקזאין לפני שינה זה כן טוב או שלא הבנתי נכון?
בדיוק ספיגה איטית זה מה שאני מדבר עליה...

כמה זמן בערך להיות כבר ישן מהארוחה זה לא בעיה ? נגיד שעה מהארוחה אני רדום זה לא בעיה ?

בדיוק ספיגה איטית זה מה שאני מדבר עליה...
שאמרתי "
הדבר היחיד אני יכול לחשוב שיפריע לך לאכול פחמימות לפני שינה זה אם קשה לך להרדם אח"כ".
זה משהו שאמור להתבסס על תחושה אישית.אני לא יכול לענות לך על זה.

לא בדקו חלבון רגיל. מבחינתי חלבון קזאין וחלבון WHEY זה חלבון בסופו של דבר,האחד נספג באיטיות והאחד במהירות(והאחד יקר יותר והשני זול)..
הגוף לא יפרק שריר רק אחרי 72-48 שועת של צום,לכן לקחת חלבון עם פירוק איטי לפני השינה..לא יודע כמה זהקריטי.

אבל כן,זה מוכיח שקזאין טוב לפני שינה,אבל לא מוכיח שחלבון רגיל לא .

חלבון קזאיו נשמה.. אם ירקות..
למה דווקא קזאין? מה יקרה אם זה לא יהיה חלבון קזאין
או יודע מה,אני הולך לתת עכשיו תסריט שאולי יהיה הסיוט שלך - מה אם ,אני לא יאכל בכלל לפני שאני הולך לישון ?😲
כל השריר ילך לפח?

• פותח/ת השרשור
שאמרתי "
הדבר היחיד אני יכול לחשוב שיפריע לך לאכול פחמימות לפני שינה זה אם קשה לך להרדם אח"כ".

לא בדקו חלבון רגיל. מבחינתי חלבון קזאין וחלבון WHEY זה חלבון בסופו של דבר,האחד נספג באיטיות והאחד במהירות(והאחד יקר יותר והשני זול)..
הגוף לא יפרק שריר רק אחרי 72-48 שועת של צום,לכן לקחת חלבון עם פירוק איטי לפני השינה..לא יודע כמה זהקריטי.

או יודע מה,אני הולך לתת עכשיו תסריט שאולי יהיה הסיוט שלך - מה אם ,אני לא יאכל בכלל לפני שאני הולך לישון ?😲
כל השריר ילך לפח?
אבל יש בערך פרק זמן מסויים שמומלץ לא לאכול פחמימות לפני השינה ? נגיד סתם זורק דוגמא חצי שעה לפני השינה לא לאכול פחמימות
ובשינה הכוונה היא לנחירות כבר רדום

שאמרתי "

כל השריר ילך לפח?

הכי מומלץ נשמה.. אתה לא חייב שום דבר לאף אחד.. הכי מומלץ.. 😃.
קזאין פירוק איטי.. הספקת חומצות אמינו לשריר בזמן שינה.. 😃

אבל יש בערך פרק זמן מסויים שמומלץ לא לאכול פחמימות לפני השינה ? נגיד סתם זורק דוגמא חצי שעה לפני השינה לא לאכול פחמימות
ובשינה הכוונה היא לנחירות כבר רדום
לא שמעתי על זה,בתקופה שהייתי בילדר והייתי מתעסק בשטויות אנשים היום אומרים לא לאכול פחמימות לפני השינה כי זה מוריד את ייצור הטסט'..כמה מחקרים הם הראו לי? 0.
הכי מומלץ נשמה.. אתה לא חייב שום דבר לאף אחד.. הכי מומלץ.. 😃.
קזאין פירוק איטי.. הספקת חומצות אמינו לשריר בזמן שינה.. 😃
וואלה "נשמה"?
למה מומלץ בוא תגלה לי קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית