הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורה בתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור SQBT
  • פורסם בתאריך

SQBT

משתמש מתחיל
113
0
נק' מוניטין:
1
113
0
האם שאני חוגר חגורה אני בעצם עובד על שרירי הבטן והאלכסונים יותר טוב כי החגורה מפעילה אותם או שמה חגורה מפעילה את הבטן ולוחצת עליה באופן 'מלאכותי' וזה מחליש את שרירי הבטן ועובד עליהם פחות מאשר צורה חופשית ?

אז במקרה שעובדים עם חגורה במורכבים רצוי להוסיף תרגיל מבודד לבטן? (כי היא לא עובדת בכלל)

• פותח/ת השרשור
באמת ניסיתי באימון האחרון לעבוד בלי חגורה בדדליפט ואני מרגיש שהבטן והאלכסונים קצת נתפסו, אני ינסה למשוך כמה שיותר בלי חגורה, תודה.

גם אם נניח שהיא עובדת פחות עם חגורה. אם הסקוואט עלה מ100 ל120 אז הבטן התחזקה.
אין מה להסתבך.

הבטן עובדת טוב מאוד עם חגורה, במשקלים גבוהים גם יורגשו דומס בסקוואט/דדליפט/פרס אחרי האימון בגלל מעורבות ישירה של שרירי הבטן כנגד החגורה(לחץ גבוה יותר)
תודה,
אבל אני בכל מקרה עובד על הבטן כי היא ממש חלשה
אם אתה מתאמן מתחיל הכל אצלך חלש, לעבוד על הבטן כי היא חלשב זה פשוט בזבוז של זמן ואנרגיה
תשקיע את הזמן הזה להתחזק במתח/במשהו חשוב

הבטן עובדת טוב מאוד עם חגורה, במשקלים גבוהים גם יורגשו דומס בסקוואט/דדליפט/פרס אחרי האימון בגלל מעורבות ישירה של שרירי הבטן כנגד החגורה(לחץ גבוה יותר)

אם אתה מתאמן מתחיל הכל אצלך חלש, לעבוד על הבטן כי היא חלשב זה פשוט בזבוז של זמן ואנרגיה
תשקיע את הזמן הזה להתחזק במתח/במשהו חשוב
הבטן נכנסת בנוסף לאימון על דברים "חשובים"... 2X10 לפי המלצה של משה

לפי דעתי אם אתה מתאמן מתחיל אין צורך לעבוד על הבטן
אבל אם אתה כבר יותר מתקדם אם משקלים 180 200 + חייב לעבוד על הבטן ואפילו לעשות סקוואטים כבדים בלי חגורה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית