הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 15 תמונות כל התהליך מי 107 קילו מעל 30% ועד ל 10% שומן

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
היי
אז ככה
זה ההתחלה 107 קילו עם אחוז שומן גבוה לאחר שנה של הפסקת אימונים
תמונה (3).JPG

לאחר מכן חזרתי לאימונים בחדר הכושר וזה וקצת עלה המסה וירד השומן 102 קילו
IMG_0971.JPG IMG_0974.JPG

לאחר מכן הפסקה טסתי לתאלינד לגור שם במשך שלושה חודשים מסיבות שתיית אלכוהול מלווים באימונים בחדר כושר אך כל יום יוצא לבלות שותה משתגע אך מנסה לשמור על תזונה טסתי לחול גרתי בתאילנד ואז התחילו האימונים האמתיים ותזונה נכונה
התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולתחיל לעשות מה שאני יודע 98 קילו ( כמובן שפה האלכוהול יצא מהתמונה ואך ורק לחודשיים)
IMG_2394.JPG 2.jpg 1.jpg

ופה כבר אני ממש מתחיל להיכנס לזה יותר ויותר זה חזק !! ממש פאנטי !! 95 קילו
IMG_2456.JPG
ופי מתחיל עונת היובש עוברים לדל פחמימה לא כי הפסקתי להרזות מתחיל לשעמם אותי הדאיטה והגרון יבש לאלכוהול 93 קילו פה כבר מתחיל לדגמן בבנגקוק והונג קונג
169896_207941486006118_1849646553_o.jpg _MG_9746.jpg _MG_9749.jpg

המשך בהודעה הבאה

• פותח/ת השרשור
פה הפסקתי להישקל
תמונה (6).JPG תמונה (5).JPG

פה חזרתי לארץ קצת מסה קטנה ואי אפשר להגיד לא אחרי שנה בחול לאוכל של אמא וסבתא
השמנתי

תמונה.JPG

וזה אני היום 93 קילו לא על דל פחמימה !!!
היום 1.JPG היום 2.JPG תמונה (2).JPG

וזהו ועוד חודש ומפסיק את החיטוב המשעמם הזה

אשמח לתגובות הערות ואחוזי שומן לכל התמונות 😃

כל הכבוד על ההתמדה שלך אני עוד זוכר את הפוסט הקודם , למה אתה צריך אלכוהול תגיד לי?

סך הכול עבודה יפה ושינוי יפה , דרך אגב זה לא נראה שיש לך עדיין את ה 10 אחוז , סביבות ה 11-12 אני רואה קצת שומן עיקש בבטן התחתונה או שזה עור רפוי מהשומן לשעבר?

זה מטעה מאוד..

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההתמדה שלך אני עוד זוכר את הפוסט הקודם , למה אתה צריך אלכוהול תגיד לי?

סך הכול עבודה יפה ושינוי יפה , דרך אגב זה לא נראה שיש לך עדיין את ה 10 אחוז , סביבות ה 11-12 אני רואה קצת שומן עיקש בבטן התחתונה או שזה עור רפוי מהשומן לשעבר?

זה מטעה מאוד..

למה אוהב אלכוהול !! אוהב לחיות התרגלתי תמיד לעשות ס** שאני שתוי אז אם לא אין לי חשק חחחחחח וגם אוהב מסיבות ואת החיים הטובים !!!

זה לא עור עודף!! זה שומן וגם הוא לא עיקש עוד קצת הוא ירד ! הוא יתעקש אחרי 10 אחוז שומן חחח

מוניטין !

אחלה דרך מה שעברת כול הכבוד ... מוטביצה לי קודם כל! .אני מאמין גם לאחרים
אם אפשר קצת יותר פרטים לוג מסוים של תזונה שעבדת אימונים טיפים.. !

שינוי אדיר, סחטיין..
תנסה להמשיך להקפיד על העקרונות הבסיסיים גם כשהתקופה לא מאפשרת.

• פותח/ת השרשור
טיפים !! לא למהר וללכת על לאט ובטוח ! לדבוק במטרה ! וכמובן להציב מטרה!!! ובמידה שלא הולך בודקים מה הטעות ולא ישר להתייאש !

ואוו.
פשוט מרשים.

בתמונות אתה נראה גובה 1.85+,נכון?
תביא טיפים !

ראיתי את הלוג שלך,ופשוט השקעת באופן מטורף אם זה באוכל ואם זה באימונים,הקפדת בכול דבר.
תגיד,איך הקלן עזר לך?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית