הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט סמית משין . צבא.

מצב
השרשור נעול

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
טוב אז כך התגייסתי....לפני כמה זמן.... עכשיו רק יש לנו אישור ללכת לחדר כושר....
אני נכנס לחדר כושר ואני בשוק.
אי כלוב פתוח, אין מוטות חופשים, הכל בסמית משין , אפילו חזה בסמית....
עכשיו לשאלה איך עושים סקוואט בסמית משין??
אפשרי לעשות דדליפט גם כך ?חחחחחחחח

דדליפט בסמית משין? בלתי אפשרי.. לא מבין איך אפשר לעשות דדליפט בסמית משין, זה חייב להיות מוט חופשי.
לגבי הסקוואט, לעשות את זה בסמית' משין פשוט מוציא את כל היתרונות של הסקוואט.
איפה אתה משרת? וכל כמה זמן אתה יוצא?

• פותח/ת השרשור
דדליפט בסמית משין? בלתי אפשרי.. לא מבין איך אפשר לעשות דדליפט בסמית משין, זה חייב להיות מוט חופשי.
לגבי הסקוואט, לעשות את זה בסמית' משין פשוט מוציא את כל היתרונות של הסקוואט.
איפה אתה משרת? וכל כמה זמן אתה יוצא?

ביסלק ולא נראה לי שיוצאו אותי.....
עוד שאלה יש למישהוא מושג אם אני יכול להביא מוט חופשי ??
ראיתי אנשים עושים סקוואטים עם מסמית וגם דדליפט רומני....

ביסלק ולא נראה לי שיוצאו אותי.....
עוד שאלה יש למישהוא מושג אם אני יכול להביא מוט חופשי ??
ראיתי אנשים עושים סקוואטים עם מסמית וגם דדליפט רומני....
אני לא יודע מה הם עושים שם, אבל דדליפט זה לא...
תשאל פשוט אם אתה יכול להביא מוט מהבית.

תביא מוט פשוט ב-150 שקל אם יש שם מספיק משקל תוכל לעשות משהו על מנת לשמר ואפילו לעלות קצת בכוח/מסה

או שאתה יכול לקנות עם כמה חברה מהצבא מוט ולהביא אותו לשם.

תביא מוט פשוט ב-150 שקל אם יש שם מספיק משקל תוכל לעשות משהו על מנת לשמר ואפילו לעלות קצת בכוח/מסה
אחי איך הוא יכול לעשות סקאווט עם מוט בלי סטאנד ?
כי במכון כושר הקודם שלי גם לא היה כלוב אז עברתי אבל היה מוט חופשי.

אחי איך הוא יכול לעשות סקאווט עם מוט בלי סטאנד ?
כי במכון כושר הקודם שלי גם לא היה כלוב אז עברתי אבל היה מוט חופשי.

פרונט סקוואט, הנפות , לחיצות מעל הראש, לחיצות רצפה ועוד

• פותח/ת השרשור
פרונט סקוואט, הנפות , לחיצות מעל הראש, לחיצות רצפה ועוד

ואם יקרה משהוא עם המוט...... הביטוח לא תופס ואני צעיר פעור נראה לך יתנו לי להכנס עם מוט 2.2 על הגב לחדר כושר?
יש לי מוט בבית 2.2 לא צריך לקנות בעיה שלא נראה לי מותר...

דדליפט מסמית
סקוואט סמית...
מצאתי אחרי זמן אבל לא נראה לי אני הולך לעשות את זה חח....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואם יקרה משהוא עם המוט...... הביטוח לא תופס ואני צעיר פעור נראה לך יתנו לי להכנס עם מוט 2.2 על הגב לחדר כושר?
יש לי מוט בבית 2.2 לא צריך לקנות בעיה שלא נראה לי מותר...

דדליפט מסמית
סקוואט סמית...
מצאתי אחרי זמן אבל לא נראה לי אני הולך לעשות את זה חח....

מה שהצעתי הרבה פחות מסוכן מסקוואט כבד חוץ מאם תקבל מכה והמוט ואני מאמין שאתה ילד גדול ותלך פשוט... (תלוי בחומרה 80% זה התבכיינות)

התרגיל היחידים שלדעתי אפשר לעשות בסמית זה הרמת עקבים, חתירה עם יד אחת (אפשר לעשות את זה) , שראגס
חוץ מזה זה מתלה מגבות לרוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היה פה מאמר שמסביר למה סקוואט חופשי טוב יותר מסקוואט בסמיט,מישהו יכול להביא לי את המאמר?
חיפשתי ולא מצאתי.

• פותח/ת השרשור
מה שהצעתי הרבה פחות מסוכן מסקוואט כבד חוץ מאם תקבל מכה והמוט ואני מאמין שאתה ילד גדול ותלך פשוט... (תלוי בחומרה 80% זה התבכיינות)

התרגיל היחידים שלדעתי אפשר לעשות בסמית זה הרמת עקבים, חתירה עם יד אחת (אפשר לעשות את זה) , שראגס
חוץ מזה זה מתלה מגבות לרוב

מה הקשר אני לא מדבר על עצמי אני מדבר על מישהוא שיתאמן עם המוט ויקבל ממנו משהוא...
ואז יאשימו אותי...
אני כל הזמן עובד חופשי אתה לא צריך ללמד אותי חחחח

היה פה מאמר שמסביר למה סקוואט חופשי טוב יותר מסקוואט בסמיט,מישהו יכול להביא לי את המאמר?
חיפשתי ולא מצאתי.
לא מצאתי מאמר, אבל מצאתי את זה:
http://www.kilogram.co.il/1904/שמונה-מיתוסים-טיפשיים-לגבי-ביצוע-סקוו/

מיתוס מספר 5: סקוואט ב"סמית משין" בטוח יותר מסקוואט חופשי
מדובר פשוט בשקר, וכהוכחה אני יודע על מספר תביעות משפטיות של אנשים שנהפכו לנכים כתוצאה מתאונות שהתרחשו בשימוש במכשיר זה. הניסיון שלי בביצוע סקוואט ב"סמית משין" הוא שהדבר יוצר עומס גדול על הגידים המשמשים כמייצבים לברכיים.
רוב מפתחי הגוף שמשתמשים ב"סמית משין" מבצעים את הסקוואט כשהם שומרים על מרכז הגוף אנכי ככל האפשר. טכניקה זו כמו גם ההישענות אחורה כנגד המוט הופכת את מעורבות שריר ההאמסטרינג (השריר האחורי ברגל, מנגד ל-4 ראשי) בתרגיל למינימאלית. דבר זה אינו רצוי, שכן שריר ההאמסטרינג משמש כאנטיגוניסט ישיר לשריר הארבע ראשי בנקודת הברך – כיווץ הדדי זה מנטרל את הלחצים המזיקים של עצמות הרגל העליונות והתחתונות.במכשירי ה"סמית משין" המוט נמצא על מסילה, דבר שמשפר את יציבותו ומפחית את גיוס השרירים המייצבים של הגוף לצורך ביצוע פעולה זו. לפיכך, לכוח שמפותח במכשירים אלו יש ישום מינימאלי בסביבה תלת ממידית לא יציבה כמו זו הקיימת בביצוע סקוואט חופשי. עובדה זו חשובה במיוחד לאלו שנעזרים באימוני משקולות לצורך שיפור ביצועים בענף ספורט כלשהו. השורה התחתונה היא שאימוני משקולות חופשיות צריכים להיות תמיד בסדר עדיפות קודם לתרגילים במכשירים, וספורטאים צריכים להגביל את השימוש במכשירים באימוניהם ללא יותר מ 25 אחוז מסך האימון הכולל שאותו הם מבצעים .

• פותח/ת השרשור
לא מצאתי מאמר, אבל מצאתי את זה:
http://www.kilogram.co.il/1904/שמונה-מיתוסים-טיפשיים-לגבי-ביצוע-סקוו/

מיתוס מספר 5: סקוואט ב"סמית משין" בטוח יותר מסקוואט חופשי
מדובר פשוט בשקר, וכהוכחה אני יודע על מספר תביעות משפטיות של אנשים שנהפכו לנכים כתוצאה מתאונות שהתרחשו בשימוש במכשיר זה. הניסיון שלי בביצוע סקוואט ב"סמית משין" הוא שהדבר יוצר עומס גדול על הגידים המשמשים כמייצבים לברכיים.
רוב מפתחי הגוף שמשתמשים ב"סמית משין" מבצעים את הסקוואט כשהם שומרים על מרכז הגוף אנכי ככל האפשר. טכניקה זו כמו גם ההישענות אחורה כנגד המוט הופכת את מעורבות שריר ההאמסטרינג (השריר האחורי ברגל, מנגד ל-4 ראשי) בתרגיל למינימאלית. דבר זה אינו רצוי, שכן שריר ההאמסטרינג משמש כאנטיגוניסט ישיר לשריר הארבע ראשי בנקודת הברך – כיווץ הדדי זה מנטרל את הלחצים המזיקים של עצמות הרגל העליונות והתחתונות.במכשירי ה"סמית משין" המוט נמצא על מסילה, דבר שמשפר את יציבותו ומפחית את גיוס השרירים המייצבים של הגוף לצורך ביצוע פעולה זו. לפיכך, לכוח שמפותח במכשירים אלו יש ישום מינימאלי בסביבה תלת ממידית לא יציבה כמו זו הקיימת בביצוע סקוואט חופשי. עובדה זו חשובה במיוחד לאלו שנעזרים באימוני משקולות לצורך שיפור ביצועים בענף ספורט כלשהו. השורה התחתונה היא שאימוני משקולות חופשיות צריכים להיות תמיד בסדר עדיפות קודם לתרגילים במכשירים, וספורטאים צריכים להגביל את השימוש במכשירים באימוניהם ללא יותר מ 25 אחוז מסך האימון הכולל שאותו הם מבצעים .

facepalm אתה לא מבין שאין חופשי חחחחח

כשאני התחלתי להתאמן הייתי בידיוק במצב הזה שהיה לי רק סמית' משום בחדר כושר בצבא ואני יכול להעיד שלי זה גרם להרבה בעיות בירכיים ולא תרם לי הרבה מעבר לזה.
אני ממליץ לך לא לגעת בחרא הזה ולחפש אלטרנטיבה אחרת כמו סקוואט עם דאמבל או סקוואט על רגל אחת.

• פותח/ת השרשור
כשאני התחלתי להתאמן הייתי בידיוק במצב הזה שהיה לי רק סמית' משום בחדר כושר בצבא ואני יכול להעיד שלי זה גרם להרבה בעיות בירכיים ולא תרם לי הרבה מעבר לזה.
אני ממליץ לך לא לגעת בחרא הזה ולחפש אלטרנטיבה אחרת כמו סקוואט עם דאמבל או סקוואט על רגל אחת.

אין חופשי בכלל.....
רצועות ברכיים לא יפתרו כאן בעיה?
אני לא יתחיל לעמיס בסמית אני רק מתחזק את הרגליים כמה שאפשר....

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית