הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לגבי שילוב ריצות ואימונים

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני מתחיל להתאמן על ריצות (אני עדיין במסה דיי נקייה) , יש לי כמה שאלות:
1. אני מתאמן ב AB וב B יש רגליים , לעשות את הריצה בסוף A ? זה סך הכל 3000-2000 מטר לא הרבה אני רץ התכנית זה ABXABXX
2. נגיד אני מתאמן שעה ורבע ואז רץ מחכה רבע שעה ואז רץ רבע שעה זה יוצא כאילו אני מתאמן שעה ו 45 דקות ולפי מה שהבנתי אחרי שעה ורבע הגוף נכנס למצב קטבולי או משהו , הזמן ריצה נחשב כחלק מהזמן הזה ? זה בסדר מה שאני עושה ?

תודה לעוזרים !😃

- - - עידכון הודעה - - -

מישהו?:(

אני מתחיל להתאמן על ריצות (אני עדיין במסה דיי נקייה) , יש לי כמה שאלות:
1. אני מתאמן ב AB וב B יש רגליים , לעשות את הריצה בסוף A ? זה סך הכל 3000-2000 מטר לא הרבה אני רץ התכנית זה ABXABXX
2. נגיד אני מתאמן שעה ורבע ואז רץ מחכה רבע שעה ואז רץ רבע שעה זה יוצא כאילו אני מתאמן שעה ו 45 דקות ולפי מה שהבנתי אחרי שעה ורבע הגוף נכנס למצב קטבולי או משהו , הזמן ריצה נחשב כחלק מהזמן הזה ? זה בסדר מה שאני עושה ?

תודה לעוזרים !😃

- - - עידכון הודעה - - -

מישהו?:(
1. זה ממש חשוב בנפחים שאתה רץ.

2. למה אתה מחכה? תרוץ ישר אחרי האימון. אתה במצב קטבולי במשך כל האימון, ככה שזה לא באמת משנה מה אתה עושה. תאכל ארוחה טובה לאחר האימון ויהיה בסדר.

Back
למעלה תחתית