עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד משקל..נגיד 100 גרם...אתה כול לדבר על שניצל דק שניצל עבה שניצל קטן ושניצל גדולמה הערכים של שניצל
אני לא מדבר על שינצל ממה עוף או מחברות
אני מתכוון שניצל כמו שאמא עושה חזה עם עם פירורי לחם
אפשר לאכול במקום חזה עוף שניצל
או שהערכים שלהם לא דומים
אם להאמין למעריב, "שניצל ביתי מכיל כ-190 קלוריות (110 קלוריות ל-100 גרם חזה עוף, 45 קלוריות לכפית שמן הנספגת בטיגון, 20 קלוריות ל-7 גרם פירורי לחם לציפוי ו-15 קלוריות לרבע ביצה"אחי אני יודע שניצל זה חזה עוף
אבל החזה עוף עובר תהליכים שמן ופירורי לחם (תאמת אין לי מושג מה הוא עובר, אני לא יודע איך מכינים חח )
אז רציתי לדעת עם זה ערך דומה
וכה התכוונתי ל 100 גרם
גם אני מעריך שזה משהו בסגנון 160-190אם להאמין למעריב, "שניצל ביתי מכיל כ-190 קלוריות (110 קלוריות ל-100 גרם חזה עוף, 45 קלוריות לכפית שמן הנספגת בטיגון, 20 קלוריות ל-7 גרם פירורי לחם לציפוי ו-15 קלוריות לרבע ביצה"
פתרון ביניים הוא לאכול שניצל שלא טוגן אלא נאפה בתנור - בערך 15-20 דק' בטמפ. 180 מעלות. פחות טעים משניצל מטוגן אבל חוסך 45 קלוריות של שמן על כל 100 גרם בשר.גם אני מעריך שזה משהו בסגנון 160-190
אני חשבתי שהם מדברים על 100 גרם שניצל ולא על שניצל בכלליפתרון ביניים הוא לאכול שניצל שלא טוגן אלא נאפה בתנור - בערך 15-20 דק' בטמפ. 180 מעלות. פחות טעים משניצל מטוגן אבל חוסך 45 קלוריות של שמן על כל 100 גרם בשר.