הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שניצל ערכים

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
מה הערכים של שניצל
אני לא מדבר על שינצל ממה עוף או מחברות

אני מתכוון שניצל כמו שאמא עושה חזה עם עם פירורי לחם

אפשר לאכול במקום חזה עוף שניצל
או שהערכים שלהם לא דומים

מה הערכים של שניצל
אני לא מדבר על שינצל ממה עוף או מחברות

אני מתכוון שניצל כמו שאמא עושה חזה עם עם פירורי לחם

אפשר לאכול במקום חזה עוף שניצל
או שהערכים שלהם לא דומים
תגיד משקל..נגיד 100 גרם...אתה כול לדבר על שניצל דק שניצל עבה שניצל קטן ושניצל גדול
וחזה עוף זה שניצל כפרה עלייך..

• פותח/ת השרשור
אחי אני יודע שניצל זה חזה עוף
אבל החזה עוף עובר תהליכים שמן ופירורי לחם (תאמת אין לי מושג מה הוא עובר, אני לא יודע איך מכינים חח )
אז רציתי לדעת עם זה ערך דומה
וכה התכוונתי ל 100 גרם

אחי אני יודע שניצל זה חזה עוף
אבל החזה עוף עובר תהליכים שמן ופירורי לחם (תאמת אין לי מושג מה הוא עובר, אני לא יודע איך מכינים חח )
אז רציתי לדעת עם זה ערך דומה
וכה התכוונתי ל 100 גרם
אם להאמין למעריב, "שניצל ביתי מכיל כ-190 קלוריות (110 קלוריות ל-100 גרם חזה עוף, 45 קלוריות לכפית שמן הנספגת בטיגון, 20 קלוריות ל-7 גרם פירורי לחם לציפוי ו-15 קלוריות לרבע ביצה"

אם להאמין למעריב, "שניצל ביתי מכיל כ-190 קלוריות (110 קלוריות ל-100 גרם חזה עוף, 45 קלוריות לכפית שמן הנספגת בטיגון, 20 קלוריות ל-7 גרם פירורי לחם לציפוי ו-15 קלוריות לרבע ביצה"
גם אני מעריך שזה משהו בסגנון 160-190

גם אני מעריך שזה משהו בסגנון 160-190
פתרון ביניים הוא לאכול שניצל שלא טוגן אלא נאפה בתנור - בערך 15-20 דק' בטמפ. 180 מעלות. פחות טעים משניצל מטוגן אבל חוסך 45 קלוריות של שמן על כל 100 גרם בשר.

פתרון ביניים הוא לאכול שניצל שלא טוגן אלא נאפה בתנור - בערך 15-20 דק' בטמפ. 180 מעלות. פחות טעים משניצל מטוגן אבל חוסך 45 קלוריות של שמן על כל 100 גרם בשר.
אני חשבתי שהם מדברים על 100 גרם שניצל ולא על שניצל בכללי
ל100 גרם שניצל אני מקציב 17 קל' בערך.
טעות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית