עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי וחשבת על המחיר?למה ערכים בזבל? זה יותר טוב מחלב.. 3 גרם שומן לגביע, 10 חלבון ו-10 פחמימה.
פעם ראשונה שאני שומע על זהלא ידעתי..
בשומן ובחלב יש שומן רווי ארוך(שומן מהחי) שהוא יותר בריא משומן רווי קצר(מהצומח) בגלל שבשומן מהצומח הגוף צריך להפוך אותו לשומן ארוך. אם התזונה מתבססת על יוגורטים(עם ~3% שומן) צריך להשלים שומנים עם שומן מהחי שהוא פחות טוב.
רגישות ללקטוז נגרמת בגלל גן רסציבי(ההפך מדומיננטי) זה אומר שיש אנשים שיש להם רגישות ללקטוז חבויה ולאכול יותר מדי חלב יגרום לגן של הרגישות ללקטוז להיות מופעל. אני קראתי את זה מתישהו אבל אני לא בטוח ב100% בזה אז אל תתפוס אותי במילה
*זה מתייחס לאנשים ששותים המון חלב ביום(GOMAD וכאלה)
אוקיי וחשבת על המחיר?
פעם ראשונה שאני שומע על זה
אפשר ביסוס?
עם זאת, עדיין הרמות נמוכות יותר והולכות ופוחתות עם הגיל. כך שאדם שיכול היה לשתות חלב ללא כל בעיה בגיל צעיר יכול להתחיל להרגיש תופעות של אי סבילות וקשיי עיכול של חלב בגיל מבוגר יותר.
כך שמצב של המשך אכילת כמות גדולה של מוצרי חלב יכול להוביל גם הוא לתופעות הקשורות באי סבילות ללקטוז.
ישנם מצבים בהם נגרם נזק למעי הדק עקב מחלה, תגובה דלקתית של המעי או תגובה אלרגית וכך נוצר מצב משני של אי סבילות ללקטוז, מאחר ואנזים הלקטאז מיוצר בדפנות המעי הדק. כאשר מצבים אלה מופיעים אצל תינוקות, הנקה ממושכת מקלה על התופעות ועוזרת להחלמה.
מצב משני זה ניתן להחלמה ולשיקום על ידי הסרת המזונות או הגורמים המגרים את המעיים ומתן זמן מספק למעיים לשקם את עצמם ולהחלים. יש סיכוי טוב שאותו תינוק או אדם יוכל להחשף ללקטוז לאחר מכן ללא תגובת הגירוי.
זה לא נכנס לי לקישור שנתתקראתי את זה פעם אני לא זוכר איפה אבל עכשיו מצאתי את זה.
זה לא נכנס לי לקישור שנתת
אני מדבר על הקטע של כל מה שאמרת בנוגע לשומנים עם החיאצלי זה עובד.. בכל מקרה זה הכתובת(תמחק את המקף) http://www.be-ok.co.il/Category/Article/6513/%D7%90%D7%99+%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%96+-+%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A
אני מדבר על הקטע של כל מה שאמרת בנוגע לשומנים עם החי
רוב מקורות החלבון מן החי כמו בשר, עופות , דגים, ביצים, גבינות וחלב, מכילים את כל חומצות האמינו החיוניות ולכן, הם נקראים חלבון מלא. החלבון מן הצומח הוא לרוב אינו מכיל את אחת או יותר מחומצות האמינו החיוניות, ולכן, הוא נקרא חלבון לא מלא.
אוקיי אז בעצם מה הבעיה שהוא יאכל מוצרי חלב במקום בשר?מישהו פעם הסביר לי את זה וזכרתי שזה היה על שומן אבל התבלבלתיfacepalm. זה חלבון שעדיף מהחי ולא מהצומח כי חלבון מהצומח הוא לא חלבון מלא
אוקיי אז בעצם מה הבעיה שהוא יאכל מוצרי חלב במקום בשר?
שניהם זה חלבון מלא