הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Muscle
  • פורסם בתאריך

Muscle

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
10
70
0
אני יודע שאני צריך מסה דחוף אבל אני פשוט לא מצליח לאכול הרבה... אני עושה מלא ספורט ואני לא מצליח להשמין...
1.JPG 2.JPG

אני זוכר אותך מאיפהשהו ותתחיל כבר לאכול ולגדול עזוב אותך אחוזי שומן כבר!!

אתה עצם.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר אותך מאיפהשהו ותתחיל כבר לאכול ולגדול עזוב אותך אחוזי שומן כבר!!

אתה עצם.
ישמצב, אבל תשמע... אני לא מצליח לאכול הרבה... אבל בכלל לא ..... מה שאני אוכל אני מוציא מצד שני...
TNX
TNX
כנראה שאני 10 אחוז שומן

לומדים לאכול , גם אם תצטרף לדחוף טיפה אין ברירה , אתה הרי רוצה לגדול לא?

אם זה ממש בעייתי הייתי מציע לך לקנות "גיינר" או אבקת חלבון שתיקח במקום להשלים את ערכי החלבון ממזונות.

תאכל בכמויות, תשתה מלא חלב , אין סיבה שלא תגדל, אם זה ממש לא פועל לך על גיינר..

תמיד הייתי נגד מאסה מלוכלכת אבל אתה חייב לאכל משהו, עם לא נכנס לפה תשתה ליטרים של חלב בכח
אף אחד לא אוהב מראה של ניצול שואה

לומדים לאכול , גם אם תצטרף לדחוף טיפה אין ברירה , אתה הרי רוצה לגדול לא?

אם זה ממש בעייתי הייתי מציע לך לקנות "גיינר" או אבקת חלבון שתיקח במקום להשלים את ערכי החלבון ממזונות.

אמר אתה שיצא גוש שומן אחרי המאסה

שמע גבר, אין מה לדחוף אוכל בכוח. כשהגוף יצטרך חומרים לבניה והחלמה- אתה תהיה רעב. וזה יקרה רק אם תתאמן נכון ותקרע את עצמך.

לדחוף אוכל בכוח לא יביא כלום חוץ משומן, כשהגוף יתחיל לבנות מאסת שריר אתה תצליח לזלול בלי סוף וללא בעיה כי הגוף יצטרך.

לmuscle בן כמה אתה ומה אתה מגדיר "מלא ספורט"? אין מה להתעמק בא"ש

אמר אתה שיצא גוש שומן אחרי המאסה

שמע גבר, אין מה לדחוף אוכל בכוח. כשהגוף יצטרך חומרים לבניה והחלמה- אתה תהיה רעב. וזה יקרה רק אם תתאמן נכון ותקרע את עצמך.

לדחוף אוכל בכוח לא יביא כלום חוץ משומן, כשהגוף יתחיל לבנות מאסת שריר אתה תצליח לזלול בלי סוף וללא בעיה כי הגוף יצטרך.

לmuscle בן כמה אתה ומה אתה מגדיר "מלא ספורט"? אין מה להתעמק בא"ש

דבר ראשון לא גמרתי גוש שומן בסוף המאסה המראה היה בגלל הפיצוץ של הנוזלים ועוד דברים.

דבר שני זה נכון שעליתי הרבה בשומן בגלל שכמו 'טיפש' אני התחלתי לאכול חיובי אחרי תקופה מאוד ארוכה של אכילה במאזן שלילי גדול וגם פחמימה נמוכה מאוד , במקום להיכנס לנייטרלי ולתת לגוף להסתגל מחדש , לידיעתך אגב אני כבר חודש בחיטוב וכבר איבדתי 6 קילו ואני די מתקרב למראה "המקלוני" שוב.

מה שאני מנסה לעשות פה זה לעזור לו , ולא אמרתי שום דבר על טחינה של אוכל ואני בעצמי במיוחד לא מעודד להכניס כל דבר לפה כי אני יודע מניסיון למה זה גרוע מאוד , אבל בכל זאת צריך להרגיל את הגוף לאכול הרבה אם רוצים לגדול כי זה באמת מצריך כמות גדולה של אוכל , במיוחד במצבו , לא שהמצב גרוע אבל המראה נראה לי עצמותי מאוד , לא חסרים אנשים שאוכלים הרבה ועולים יפה בשריר.

מה שגם אמרתי שאם הוא באמת לא מצליח אז שיקנה "גיינר" ואין בזה שום דבר רע , אני מכיר מלא שמשתמשים וזה באמת עזר להם , אבל לא צריך את המשפטי תקיפה האלה.

מה אכפת לך א.ש תתחיל להפציץ מסה בכל הכוח..
אגב מה המשקל שלך ומה הגובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית