הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים שמתמקדת ב4 תרגילים מרכזיים

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
ראיתי ביוטויב סרטון ארוך של STRENTHCAMP מי שמכיר והוא אמר שיש 4 תרגילים שיגרמו לגוף חזק ומסיבי והם:
1.פרונט סקוואט
2.מתח עם משקל
3.מקבילים עם משקל(דיפס)
4.דדליפט

כדאי לי להקשיב לו? אני חושב לעשות אימונים שמתרכזים בעיקר בתרגילים האלה (ואולי רק אלה 😳)

עם יש הצעות לשיפור ולהוספת תרגילים אז לומר בבקשה 😃
עם לדעתכם הוא חרטטן ולא כדאי להקשיב לו גם לומר חח

הגוף יתחזק אבל יש תרגילים יותר מורכביםממי הם שעוד יותר מורכבים..
סקואט
בנץ
דילדלפט
ואתה יכול להוסיף מתח ומקבילים..

• פותח/ת השרשור
הייתי מציע לך להתחיל להתמקד בתרגילים הבאים: בנץ' פרס, פרס, דדליפט, סקוואט, פאוורקלין.
אם אתה מתחיל באימונים, ולא מעוניין בחיטוב, תקרא על התוכנית הזאת:
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

מה דעתך על התכנית אימונים הזאת?

A
סקוואט 5X3
תאומים 2X10
מקבילים עם משקל 3X10
בנץ 8X3
פרפר 8X2
פרס 8X3

B
דדליפט 5X1
מוט יד קדמית 8X3
מתח עם משקל 8X4
חתירה 8X2

תאומים ופרפר מיותר

מהם המשקלים שלך בתרגילים המורכבים ?

הבחור שאתה מדבר עליו מבין במה שהוא אומר בדרך כלל, אבל את הנקודה הזאת שלו לא ממש הבנתי. בדרך כלל הוא מעדיף ודוגל בפרונט סקוואט ואני מבין למה (אני חולק אבל אני מבין למה), אבל דיפס זה באמת תרגיל מיותר למתחיל כשיש לך בנצ' פרס... גם כתפיים חסר בתרגילים שהוא ציין... בקיצור התכנית הכי טובה תיהיה SS, שם באמת יש את כל התרגילים שאתה צריך, אל תנסה לחפש במקומות אחרים, התכניות למתחילים שיש פה בפורטל באמת כבר הוכיחו את עצמן יותר מידי פעמים בשביל לפסוח עליהן.

מה דעתך על התכנית אימונים הזאת?

A
סקוואט 5X3
תאומים 2X10
מקבילים עם משקל 3X10
בנץ 8X3
פרפר 8X2
פרס 8X3

B
דדליפט 5X1
מוט יד קדמית 8X3
מתח עם משקל 8X4
חתירה 8X2

פרפר ויד-קדמית צריכים להיות בסוף האימון. הפרס יפגע מאד מהמקבילים והבנצ', אז גם את המקבילים הייתי מעביר לסוף, ועושה אותו בלי משקל, כמעט לכשל שני סטים.

• פותח/ת השרשור
פרפר ויד-קדמית צריכים להיות בסוף האימון. הפרס יפגע מאד מהמקבילים והבנצ', אז גם את המקבילים הייתי מעביר לסוף, ועושה אותו בלי משקל, כמעט לכשל שני סטים.

סבבה תודה
ואני בן 14 וחצי עשתי SS המשקלים שלי הם:
סקוואט 110 קילו 5X3 דדליפט 125 קילו 5X1 בנץ 70 קילו 5X3

Back
למעלה תחתית