הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא זז במשקל אחרי חזרה למסה

• פותח/ת השרשור Ariel
  • פורסם בתאריך

Ariel

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
35
51
0
ב-6 לחודש (לפני 20 יום) חזרתי למסה אחרי חיטוב של 3 חודשים.

הסך קלורי בסוף החיטוב היה 1600.

התחלתי את המסה עם 1800 והעלתי כ-200 ק' כל שבוע וכיום אני בתאכלס על 2300 שמהווה את הנייטרלי שלי.

זה הגיוני שבזמן הזה לא העלתי אף לא גרם אחד, ולא די בכך אפילו ירדתי כמה מאות גרמים?

במידה וכן, זה אומר בעצם שעשיתי טוב את החזרה לנייטרלי בלי ריבאונד של נוזלים/שומן?

זה מצוין לדעתי, לגוף לוקח זמן ולפעמים במקום לעלות אתה יכול גם לרדת עדיין במשקל קצת זה הכל משתנה מאדם אחד לאחר..
תעלה את הקלוריות בסבלנות ולא במכה יותר מידי ותעקוב אחרי העלייה.... אתה צריך ללמוד על הגוף שלך איך הוא מגיב..

אני לא תומך בעלייה של ה"200 קלוריות בשבוע" , כי אתה פשוט מעקב את ה"ריפוי" של החילוף חומרים שלך וה BMR , פשוט להביא מחיטוב ישר לנטראלי (תלוי בסוג החיטוב , אם עושים חיטוב ארוך של PSMF או משהו בסיגנון אז נכון זה לא מומלץ , בחיטוב כמו שלך זה היה מומלץ לעבור ישר לנטראלי כי זה חיטוב לא קיצוני).
בכל מקרה , כן יש סיכוי , אם הקפדת עדיין על אימוני אירובי או משהו בסיגנון יצא כי היית בסופו של דבר בגירעון שלילי עדיין ולכן לא עלית או אפילו ירדת במשקל

• פותח/ת השרשור
אני לא תומך בעלייה של ה"200 קלוריות בשבוע" , כי אתה פשוט מעקב את ה"ריפוי" של החילוף חומרים שלך וה BMR , פשוט להביא מחיטוב ישר לנטראלי (תלוי בסוג החיטוב , אם עושים חיטוב ארוך של PSMF או משהו בסיגנון אז נכון זה לא מומלץ , בחיטוב כמו שלך זה היה מומלץ לעבור ישר לנטראלי כי זה חיטוב לא קיצוני).
בכל מקרה , כן יש סיכוי , אם הקפדת עדיין על אימוני אירובי או משהו בסיגנון יצא כי היית בסופו של דבר בגירעון שלילי עדיין ולכן לא עלית או אפילו ירדת במשקל

לא עשיתי חיטוב PSMF אבל עשיתי חיטוב די ארוך.. 3 חודשים.
בכל אופן, אני לא עושה אירובי לעת עתה כך שזה לא פקטור.

אני אתן עוד שבוע על 2300 נראה אם אני אזוז במשקל.. אם לא זה יהיה ממש מוזר.

• פותח/ת השרשור
יש בזה משהו.. מן הסתם שהסך קלורי הזה לא מספיק בשביל לעלות במשקל, אבל ציפיתי לפחות לעלייה של קילו-קילו וחצי אחרי עלייה של 700-800 קלוריות מהחיטוב.

התחלתי את המסה עם 1800 והעלתי כ-200 ק' כל שבוע וכיום אני בתאכלס על 2300 שמהווה את הנייטרלי שלי.

זה הגיוני שבזמן הזה לא העלתי אף לא גרם אחד, ולא די בכך אפילו ירדתי כמה מאות גרמים?

רק להבנה אישית שלי.
כל התקופה הזאת למרות שהעלית את הקלוריות עדיין היית בקטן שווה מהנייטרלי .
אז אין סיכוי לעלות במשקל לא?
או שמשקל הגוף, בעצם זה שאנחנו מספקים לו יותר ממה שהוא התרגל אליו בתקופה,אמור לעלות ??

הדבר המוזר היחיד הוא עליה של נוזלים שבדר"כ נובעת מעליה בכמות הפחמימות, סביר להניח שלא העלת את כמות הפחמימות משמעותית או שירדת בשומן\שריר ועלית במים וזה התקזז.

קיצר לא קריטי, תתקדם הלאה

• פותח/ת השרשור
פחמימות בחיטוב: 98
פחמימות כרגע במסה: 348

בסדר לא משנה.. מישהו הקפיץ את הנושא.. לא רציתי לפתוח מחדש את הדיון.
אני אתן עדכון בהמשך.

רק להבנה אישית שלי.
כל התקופה הזאת למרות שהעלית את הקלוריות עדיין היית בקטן שווה מהנייטרלי .
אז אין סיכוי לעלות במשקל לא?
או שמשקל הגוף, בעצם זה שאנחנו מספקים לו יותר ממה שהוא התרגל אליו בתקופה,אמור לעלות ??
גם אם תיהיה בנטראלי ולדוגמא תאכל רק חלבון וכמעט ללא פחממה ופתאום תחליף את המאזן אתה תעלה במשקל שיהיה נוזלים , זה הכל תלוי בנוזלים VS שומן VS שריר שבסופו של דבר מושפע מיחס הקלוריות וממקורות המזונות שאתה מכניס.

הדבר המוזר היחיד הוא עליה של נוזלים שבדר"כ נובעת מעליה בכמות הפחמימות, סביר להניח שלא העלת את כמות הפחמימות משמעותית או שירדת בשומן\שריר ועלית במים וזה התקזז.

קיצר לא קריטי, תתקדם הלאה

זה גם קשור למאזן הנתרן היומי , ברגע שאתה מעלה קלוריות אתה מעלה גם את צריכת הנתרן שמעלה אותך בנוזלים.

רק קראתי את הכותרת ואני רוצה להגיד לך שיש מיליון אנשים כאלה שבוכים שהם לא עולים ואין שום קסם הפתרון היחיד זה פשוט לאכול יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית