הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

lipo 6&hemorage

yossi daga

משתמש מתחיל
83
4
נק' מוניטין:
9
83
4
צהריים טובים,
אני מתאמן קרוב ל4.5 שנים והאמנתי בשיטה הבטוחה של תזונה ואימונם חזקים ועכשיו כשאני לקראת חיטוב אני שומע הרבה אנשים שמשמתשים בתוספים שרשמתי, וכמו שרבים משתמשים ככה אני שומע גם דרכי צריכה שונות, משכך אני יותר מאשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בבלאגן ולומר לי איך לצרוך הן הליפו 6 והן את ההמורייג', לידע כללי אני מתאמן 6 פעמים בשבוע, וזאת התזונה שלי:
ארוחת בוקר- 6 ביצים חלבון 1 חלמון פעם ביומים חצי גביע קוטג' 3 פריכיות.
אחרי 3 שעות- טונה במים 200 ג' בטטה מבושלת.
אחרי 3 שעות- חזה עוף ו3 פרכיות
אחריות 3 שעות אותה ארוחה
אימון- שיק חלבון
סלט גדול כפית טחינה גולמית ו250 גרם חזה.
תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
ליפו 6 (או בד"כ,כל שורף שומן חוקי) - זה אוסף של כל מיני רכיבים במינון מזערי וים כסף
לא שווה את זה בגרוש ובזבוז כסף.

על המוצר השני לא שמעתי - יש לך קישור?

• פותח/ת השרשור
אבל שאלתי הייתה איך אני אמור לצרוך את הליפו?
אז לפי מה שאתה אומר ועל אף כל השמועות ליפו 6 הוא ריק מתוכן?
מכיוון שאני טירון בפורום אין לי היתר לפרסם לינק אז תצטרך לחפש לבדHEMORAGE סורי.

תצטרך לחפש לבדHEMORAGE סורי.
חיפוש בגוגל מראה שאכן יש מוצר כזה. מעניין מי האידיוט שקורא למוצר שלו בשם שהאסוציאציה המיידית שהוא מעלה היא "דימום". מעניין אם האבקה הבאה בסדרה תיקרא "טחורים".

• פותח/ת השרשור
עדיין נותרו לי שאלות פתוחות, ליפו 6 עובד/לא עובד, עוד בולשיט מכירתי? ובמידה ואכן הוא אינו עושה עבודתו נאמנה כמה כדאי לצרוך ע"מ להרגיש את האפקט המיוחל?

עדיין נותרו לי שאלות פתוחות, ליפו 6 עובד/לא עובד, עוד בולשיט מכירתי? ובמידה ואכן הוא אינו עושה עבודתו נאמנה כמה כדאי לצרוך ע"מ להרגיש את האפקט המיוחל?

בולשיט מכירתי

• פותח/ת השרשור
מוזר כי לפני שרכשתי ואני לא מאמין בדברים האלה הביקורת מפי אלו שלקחו את זה היו טובות יחסית עד שראיתי את התגובות הצלובות שלכם. אז לעניינו מה כן יכול לעזור בשריפת שומן?

מוזר כי לפני שרכשתי ואני לא מאמין בדברים האלה הביקורת מפי אלו שלקחו את זה היו טובות יחסית עד שראיתי את התגובות הצלובות שלכם. אז לעניינו מה כן יכול לעזור בשריפת שומן?

בגלל שלצלמים יש כישרון שהם יכולים לגרום לך להיראות חרא בתמונה אחת ומעולה בשנייה
רוב התמונות לפני-אחרי באינטרנט של המוצר צולמו באותו השבוע וחלק גם באותו היום.

אם הגעת לאחוז נמוך אז פרוטוקלים / דיאטה קטגונית / AD לא חסר תיכנס לפורטל עצמו לתזונה ותקרא את המאמרים

• פותח/ת השרשור
אם כך, אני אשאל עוד שאלה חומצות אמינו זה גם מיותר בזמן אירובי?

קודם כל התפריט שלך בלי ערכים תזונתיים ולא הבאת נתונים ככה שקשה
לדעת אם באמת התפריט שלך תקין לאחוזי שומן ולנתונים שלך..
בלי שום קשר אני מכיר את שתי החומרים וזה לא מה שיעשה לך את החיטוב בוא
נגיד את זה ככה זה אולי טיפה ימריץ ויעשה לך אפקט של משהו אבל לא באמת יעזור..
ליפו6 יש לו חומר שנקרא יהומובין שהוא חומר לא חוקי אבל חזק והוא לא ישפיע עליך
כ"כ אם בכלל מכיוון שיש לו מינון נמוך מאוד ולגבי ההימו מניסיון סתם זריקת כסף..
אם אתה רוצה עזרה ממשהו חוקי תקח קופאין וזהו..אם אתה רוצה להתעניין בסוגים שונים
תעשה חיפוש בפורום סטרואידים ותרופות ותקבל מענה מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
ראשית, תודה
שנית, חומצות אמינו זה דבר ששווה לרכוש ע"מ לשמור על שריר במהלך אירובי או שזה גם נופל בגדר חרטה שיווקי?

ראשית, תודה
שנית, חומצות אמינו זה דבר ששווה לרכוש ע"מ לשמור על שריר במהלך אירובי או שזה גם נופל בגדר חרטה שיווקי?

עדיף שתתעסק במולטיויטמין,אומגה 3 וקריאטין
חוץ מזה אפשר גם אבקות חלבון, מגנזיום וכו'

אם כל מוצר היה עובד כמו שמבטיחים כולם היו קונים את הכל ונהיים ענקים/חטובים בלי לעבוד קשה.

• פותח/ת השרשור
יש בזה משהו, אולם בקריאה מעמיקה על חומצות אמינו ובעיקר מויקפדיה ומעוד כמה אתרים עולה בבירור כי תפקידם הוא לשמור על השריר במהלך פעילות אירובית ע"מ לא לאבד שריר, ועולה השאלה האם כך הוא הדבר? או שמא גם ויקפדיה טועה ומטעה.
ד.א תודה על העזרה וסליחה על הבורות מעודף חומרים ושמות הלכתי כבר לאיבוד.

Back
למעלה תחתית