הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אי ירידה במשקל

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
חברה שלי אוכלת תפריט דל פחמימה.. הממוצא הולך ככה: נס וחטיף נייצ'ר ואלי - בוקר. טונה עם ירקות - בניים. 250 גרם בשר עם ירקות - צהוריים. 2 ביצים,סלט,בנב"צ - פרוסה,קוטג' - ערב.

לא יורדת במשקל כבר שבועיים. מתאמנת: ספינינג 3 פעמים בשבוע משקולות - פעמיים בשבוע וקיקבוקס פעמיים בשבוע.
מה עושים? תודה מראש.

מה הגובה והמשקל?
בכל אופן היא צריכה לספור את הכמות קלוריות שהיא אוכלת ולוודא שהיא בגרעון.
יש מצב החילוף חומרים שלה נפגם,והיא בעצם במצב שהיא לא יכולה לרדת עוד.מה שכן גם ניראה שהיא עושה המון המון פעילות,וזה עושה סטרס על הגוף.
יש מצב תצטרך לצאת למאזן נייטרלי של כשבועיים ואולי אפילו בפלוס קלורי קטן כדי לאזן הכל,ומשם להמשיך עם הדיאטה.לדעתי כל האירובי הזה מיותר אבל אני לא כזה מומחה.
זה ככה מהתנסות שלי בחיטוב האחרון על עצמי,גם לי היה כל מיני תקיעות והיה שבועות שפשוט היתי מעלה קלוריות ב 500 לכמה ימים ממה שהייתי אוכל,ואז חותך ב 300 וממשיך לרדת(בעצם אוכל ב 200 יותר ממקודם,ומאבד משקל).

תביא ערכים מדויקים שלה ושל התפריט שלה(RMR א.ש וכ'ו) ונוכל לתת לך תשובה מדויקת יותר

• פותח/ת השרשור
היא 1.60 שוקלת 57 1400 קלוריות.. מתאמנת כבר שנה וחצי משקולות ספינינג וקיקבוקס 21% שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית