[יעוץ] בנוגע לתוספים

• פותח/ת השרשור אסף
  • פורסם בתאריך
אני מתאמן בעצימות גבוהה (6-7 פעמים בשבוע לפעמים פעמיים ביום).
עם כמות אימונים כזאת הדאגה העיקרית שלך צריכה להיות לאכול ולישון מספיק

זה לא שורף שריר שרצים יותר מידי?

• פותח/ת השרשור
אני רץ אבל גם מתאמן עם משקלים בכל רמה (גבוהים עד נמוכים ומשקל גוף).

וגם מבחינת ריצות יוצא לי לרוץ ריצות ארוכות לא יותר מ2-3 פעמים בשבוע ככה שרב האימונים כוללים כח/סיבולת.

ובינתיים כמו שאמרתי, הכל בסדר.

fittest man alive, אהבתי את הנרקסיזם שיש בקרוספיט, אולי ימציאו גם תחרות שנקראת the best human being in the history of the world.
יש עשרות אנשים חזקים יותר, מהירים יותר ובכושר גבוה מהבחור פה, בערך כל מי שהתחרה בstrongman אי פעם וסיים בטופ 3 בכל שנה שהיא. גם חצי מהרצים ברמות הגבוהות בnfl או ברוגבי.

בכל מקרה, תתחיל להתאמן שעתיים כל יום ולא לדאוג לאוכל, תחזור לפה עוד חודשיים בדלקת הראשונה

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני לא עובר אתה השעה באימון.

דבר שני תודה על האיחול,

דבר שלישי הרגע שאלתי על תזונה אז מה הקשר לא לדאוג לאוכל?

ודבר רביעי, התואר לא הגיע מקרוספיט וכדי שתבדוק לפני שאתה אומר שטויות,

ודבר חמישי, אתה מוזמן לבוא איתי לאימון לפגוש עוד עשרות כמוני שמתאמנים אפילו יותר קשה ממני ועוד עוסקים בספורט בתור מקצוע ככה שהם פעילים גם מעבר לאימונים ולהגיד לי איך אנשים שפעילים ומתאמנים ככה כבר כמעט שנה עדיין בריאים לגמרי.

כן, גם חלק מהם נבדקים אצל רופא פה ושם.

דבר ראשון אני לא עובר אתה השעה באימון.

דבר שני תודה על האיחול,

דבר שלישי הרגע שאלתי על תזונה אז מה הקשר לא לדאוג לאוכל?

1-3. הבאת פה ציטוטים ואזכורים של האליל שלך פרונינג בכל ההודעות, משם הגיעו הדברים.
אפילו ציטטת מאמר עליו כאילו למישהו אכפת(מתאמן 4 שעות ביום ואוכל מה שבא לו). ענו לך כמה אנשים פה שהמוצרים שאותו בנאדם משתמש בהם הם בזבוז כסף מוחלט. ללכת אחרי מישהו זה סבבה, ללכת בצורה עיוורת לא.
ודבר רביעי, התואר לא הגיע מקרוספיט וכדי שתבדוק לפני שאתה אומר שטויות,

ודבר חמישי, אתה מוזמן לבוא איתי לאימון לפגוש עוד עשרות כמוני שמתאמנים אפילו יותר קשה ממני ועוד עוסקים בספורט בתור מקצוע ככה שהם פעילים גם מעבר לאימונים ולהגיד לי איך אנשים שפעילים ומתאמנים ככה כבר כמעט שנה עדיין בריאים לגמרי.

כן, גם חלק מהם נבדקים אצל רופא פה ושם.
4. הבנאדם קרוספיטר וקיבל את התהילה והתואר במשחקי קרוספיט בארה"ב בחסות ריבוק, אם אתה חושב שהוא ניצח בזכות ספורט אחר אתה טועה(או במילים שלך אומר שטויות:🙁)

5. א': לא תודה, יש לי עבודה/תואר/חיים, ספורט זה משהו שאני מכניס בין לבין.
לקפוץ בחבל, לעשות 200 שכיבות שמיכה, לעשות טראסטרים וקלינים עם 50 קילו אפשר גם לעשות 5 שעות ולא להיפצע(ועדיין נפצעים)- השאלה מה זה נותן?

תדאגו לעשות חגיגה גדולה כשמישהו מצליח לעשות קלין מלא של 100 קילו או דדליפט 140 ליותר מ3 חזרותfacepalm

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שהשם של התואר מקורו לא בקרוספיט, התחרויות קיימות כמה שנים מעטות, הקרוספיט כבר 20 שנה לפחות ואת השם לא נתנו להן הבעלים...

ומזאת אומרת מזה נותן? כושר זאת לא מטרה, יש לי חיים ועבודה שאחת מהדרישות זה כושר גבוה עד כמה שאפשר, קרוספיט נותן לי עצימויות והישגים שאני לא אגיע אליהם בחדר כושר או בתוכנית כושר (וניסיתי) או בריצות או לבד בבית...(אלא אם אני אשקיע בציוד כי גם מתח בסופו של דבר הופך להיות משקל נמוך אם לא מוסיפים משקל/ מחזקים את הגב בצורה אחרת)

ולא אכפת לי מצידי תגיד שכל הקרוספיטרים הומואים ולא יודעים כלום, אין לי איזו קירבה לקהילה אני כולה עוסק בזה כי גם מבחינת המטרות שלהן שאחת מהן היא תפקוד מוחי גבוה בשילוב עם שרירים שמתאימה לצרכים שלי, והרבה לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים שאפשר להגיע אליהם רק כשזאת התוכנית.

מצידי שהשם יהיה "אימון מטומטם", הלכתי לכיוון כי זה מה שמתאים לי ולא נראה לי שאני אחגוג כשמישהו יעשה קלין או דדליפט במשקלים האלו, למרות שאני לא יודע מה הכוונה שלך הם לא גבוהים או מיוחדים.

---------------------------------------------------------

ושוב אמרתי, יש מולי אדם שמתמחה וכביכול הכי טוב בעולם בסוג ספורט הזה וכשמראיינים אותו גם בעיתוני ספורט וגם באתרים מקנים לו את התואר הזה ולא אכפת לי למה, אני רוצה ללכת בכיוון הזה ובגלל זה אני בודק איך אני מתקדם לשם.

התוספים שהוא לוקח עובדים, כי הרי הוא זה שמשתמש בהם.

אם יש לך הוכחות שהחברה/קבוצה/חומרים/תוצאות שלהם הרבה יותר גרועות כמו שאמרתם ממוצרים אחרים, אז תן לי אותם ואם אפשר אז גם תיתן לי שמות של מוצרים ברמה הרבה יותר גבוהה.

מבחינת כסף אין לי בעיה כרגע כי אין לי יותר מידי הוצאות גם ככה (עזבתי את החדר כושר...) אז אל תלכו בכיוון של מה שיותר זול אלא מה שיותר טוב.

ותודה שוב ואל תחשוב שאני רב או משהו אני כולה צריך חוות דעת שבאות איתה הוכחות כי בלי לזלזל אני לא מכיר פה אף אחד ואין לי מושג מה המקורות של הידע שלכם.

תקשיב, אם יש משהו אחד שהחבר'ה פה סולדים ממנו זה קרוסיפט, את הרוב לא באמת מעניין עבודה בטווח חזרות גבוה מ12-15. ולא מעניין משקלים נמוכים גם. הרוב רודפים משקל גבוה וכוח. פחות בכיוון של סיבולת. לפני שצולבים אותי, אותי מעניין מראה(מסיבי, דחוס, חטוב וכו' וכו').
מבחינת הבחור המוצג כאן- אני לא מאמין במוצג. גם מבחינת הברבורים על תזונה וגם על התוספים. תקשיב- יש כאן הרבה דיונים על התוספים שפרסמת, תריץ חיפוש אנחנו לא נעבוד כאן בשבילך.
אם אתה מחפש להתאמן ולהתעסק עם כושר בתור ספורט, או לעסוק בספורט מקצועי- כאן זה לא המקום, אלא אם מדובר בהרמת משקולות. שים לב, יש תוכנית אחת בפורטל המתייחסת לריצות, והשאר מתייחסות להרמות משקולות. לדעתי זהו סממן מספק על מנת להבין לאן הגעת.

ערב טוב,

אריאל.

תקשיב, אם יש משהו אחד שהחבר'ה פה סולדים ממנו זה קרוסיפט, את הרוב לא באמת מעניין עבודה בטווח חזרות גבוה מ12-15. ולא מעניין משקלים נמוכים גם. הרוב רודפים משקל גבוה וכוח. פחות בכיוון של סיבולת. לפני שצולבים אותי, אותי מעניין מראה(מסיבי, דחוס, חטוב וכו' וכו').
מבחינת הבחור המוצג כאן- אני לא מאמין במוצג. גם מבחינת הברבורים על תזונה וגם על התוספים. תקשיב- יש כאן הרבה דיונים על התוספים שפרסמת, תריץ חיפוש אנחנו לא נעבוד כאן בשבילך.
אם אתה מחפש להתאמן ולהתעסק עם כושר בתור ספורט, או לעסוק בספורט מקצועי- כאן זה לא המקום, אלא אם מדובר בהרמת משקולות. שים לב, יש תוכנית אחת בפורטל המתייחסת לריצות, והשאר מתייחסות להרמות משקולות. לדעתי זהו סממן מספק על מנת להבין לאן הגעת.

ערב טוב,

אריאל.
באמת שמתחיל להימאס לי מאנשים שאומרים כי סוג ההתמחות בפורום הזה הוא רק הרמת משקולות וכוח.
די לזיין את המוח, יש תת פורום קרוספיט עם אנשים שמבינים לא מעט ואפילו מדריכים.
לגבי התוכניות בפורטל, לא לכולם יש את הזמן לתרגם את המאמרים. אם לך יש, אולי כדאי שתתרום לפורום. אותו המתרגם בחר את הנושא הספציפי הזה, כי זה מה שהוא ראה לנכון.
אני בטוח שגם אם אתה תביא מאמר, עם רפרנסים ושאר הדרישות, העוסק בקרוספיט, הוא יכנס יותר מברצון לפורטל.
ערב טוב,
בילי.

לא רציתי להיכנס לזה, אבל אפשר לבצע גם בדיקה- אתה יודע- סקר אני חושב ששנינו יודעים מה תיהיה התוצאה. אני אישית לא בעד שום תחום, אני מתאמן בשביל מראה לא משקל לא חזרות לא סיבולת.
ברגע שקראתי את השורה הזו: "
המטרות שלהן שאחת מהן היא תפקוד מוחי גבוה בשילוב עם שרירים שמתאימה לצרכים שלי, והרבה לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים". הבנתי שמה שהבחור מחפש לא נמצא בפורום, לפחות לא ממה שאני מכיר.
בקשר לתרומתי לפורום, אני עוד מתלמד צעיר במיוחד בתחום וללא הישגים כלשהם(לא במשקל לא במראה ולא בסיבולת). ואני לא מאלה שידברו ובלי תוצאות לגיבוי. אז אני אמתין עם "תרומה" ותירגום מאמרים והסברים קונקרטיים בתחומים שיהיו לי בהם מושג.

תודה על ההקשבה,

אריאל.

לא רציתי להיכנס לזה, אבל אפשר לבצע גם בדיקה- אתה יודע- סקר אני חושב ששנינו יודעים מה תיהיה התוצאה. אני אישית לא בעד שום תחום, אני מתאמן בשביל מראה לא משקל לא חזרות לא סיבולת.
המטרות שלהן שאחת מהן היא תפקוד מוחי גבוה בשילוב עם שרירים שמתאימה לצרכים שלי, והרבה לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים". הבנתי שמה שהבחור מחפש לא נמצא בפורום, לפחות לא ממה שאני מכיר.
בקשר לתרומתי לפורום, אני עוד מתלמד צעיר במיוחד בתחום וללא הישגים כלשהם(לא במשקל לא במראה ולא בסיבולת). ואני לא מאלה שידברו ובלי תוצאות לגיבוי. אז אני אמתין עם "תרומה" ותירגום מאמרים והסברים קונקרטיים בתחומים שיהיו לי בהם מושג.

תודה על ההקשבה,

אריאל.
איזה סקר בדיוק?
ומכל מה שהעלת, אתה באמת חושב שתת פורום קרוספיט לא יכול לענות עליו?
רוב האוכלוסיה כאן בפורום, לומדים מעבר להרמת משקולות וכוח.
המון מאלו שמתעניינים בכוח, משלבים בעתיד קרוספיט.
לפי תאריך הצטרפותך, אני מבין שאתה חדש כאן. לכן אמליץ לך בחום, לחכות טיפה עם ההמלצות שלך לגבי הפורום.
ההכרות שלך עם האנשים כאן היא נורא קצרה וחלקית. ישנם אנשים שמבינים בנושאים האלו, כנראה יותר ממה שתבין בשנה הקרובה.

התכוונתי שהשם של התואר מקורו לא בקרוספיט, התחרויות קיימות כמה שנים מעטות, הקרוספיט כבר 20 שנה לפחות ואת השם לא נתנו להן הבעלים...

ומזאת אומרת מזה נותן? כושר זאת לא מטרה, יש לי חיים ועבודה שאחת מהדרישות זה כושר גבוה עד כמה שאפשר, קרוספיט נותן לי עצימויות והישגים שאני לא אגיע אליהם בחדר כושר או בתוכנית כושר (וניסיתי) או בריצות או לבד בבית...(אלא אם אני אשקיע בציוד כי גם מתח בסופו של דבר הופך להיות משקל נמוך אם לא מוסיפים משקל/ מחזקים את הגב בצורה אחרת)

ולא אכפת לי מצידי תגיד שכל הקרוספיטרים הומואים ולא יודעים כלום, אין לי איזו קירבה לקהילה אני כולה עוסק בזה כי גם מבחינת המטרות שלהן שאחת מהן היא תפקוד מוחי גבוה בשילוב עם שרירים שמתאימה לצרכים שלי, והרבה לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים שאפשר להגיע אליהם רק כשזאת התוכנית.

מצידי שהשם יהיה "אימון מטומטם", הלכתי לכיוון כי זה מה שמתאים לי ולא נראה לי שאני אחגוג כשמישהו יעשה קלין או דדליפט במשקלים האלו, למרות שאני לא יודע מה הכוונה שלך הם לא גבוהים או מיוחדים.

---------------------------------------------------------

ושוב אמרתי, יש מולי אדם שמתמחה וכביכול הכי טוב בעולם בסוג ספורט הזה וכשמראיינים אותו גם בעיתוני ספורט וגם באתרים מקנים לו את התואר הזה ולא אכפת לי למה, אני רוצה ללכת בכיוון הזה ובגלל זה אני בודק איך אני מתקדם לשם.

אם יש לך הוכחות שהחברה/קבוצה/חומרים/תוצאות שלהם הרבה יותר גרועות כמו שאמרתם ממוצרים אחרים, אז תן לי אותם ואם אפשר אז גם תיתן לי שמות של מוצרים ברמה הרבה יותר גבוהה.

מבחינת כסף אין לי בעיה כרגע כי אין לי יותר מידי הוצאות גם ככה (עזבתי את החדר כושר...) אז אל תלכו בכיוון של מה שיותר זול אלא מה שיותר טוב.

ותודה שוב ואל תחשוב שאני רב או משהו אני כולה צריך חוות דעת שבאות איתה הוכחות כי בלי לזלזל אני לא מכיר פה אף אחד ואין לי מושג מה המקורות של הידע שלכם.
קרוספיט: אני מפרגן למי שמתאמן כמו שצריך, אלה אימונים מעולים שמערבים את כל התנועות החשובות.
הבעיה שלי היא כשאנשים מתחילים לעשות 6 מטקונים בשבוע פעמיים ביום בלי אימונים כבדים ונשארים חלשים ולא יעילים בכל מה שלא מערב משקל גוף.
אין דבר כזה להתאמן ולהתקדם טוב עם 12 אימונים בשבוע, פשוט אין, הגוף האנושי לא עובד ככה, יש צורך בהתאוששות ופיצוי יסף כדי להתקדם, כל ילד לומד את זה בוינגייט, מילא 5 אימונים, אבל אימון פעמיים ביום כפול 6 ימים? אבסורד.
אני אישית מכיר יותר מדי קרוספיטרים שעושים קלינים של 40 קילו וסינגלים בסקוואט ל120 קילו בקושי, משקלים שילד בן 16 מגיע אליהם תוך חודשיים באימון טוב.

תוספים: החברה הזו ספונסרית של הבנאדם, משמע הוא מקבל מה שהוא רוצה חינם+ כסף ובתמורה משווק אותם כחברה שעזרה לו להגיע להישגים שלו.
BSN היו ספונסרים גם של רוני קולמן, האם מישהו לשניה חושב שבגלל המוצרים שלהם הוא הצליח כ"כ?
כל הספורטאים ברמה עולמית שמנצחים:
1. מצליחים כי גנטית הם מיוחדים.
2. משתמשים בחומרים אסורים, מי שחושב שלא נאיבי. גם לא משנה אם יש בדיקות סמים לתחרות כי קל לעקוף אותן.
תוספי תזונה, כ"כ שיש עליהם יותר "נציגים" יעלו יותר ללא הצדקה, ממש כמו שבנאדם ישלם על Porsche הון תועפות כשבשוק יש רכבים זולים וטובים יותר מכל הבחינות.- פשוט תקרא ערכים על התווית ותראה את ההפרשים

אנשים באו במטרה לחסוך לך כסף, אם אתה החלטת מראש להשתמש במוצרים למה אתה שואל?

תודה על ההקשבה,

אריאל.

אני אישית אחת לשבוע עושה metcon או hiit לשיפור סיבולת(=15-20 דקות בדופק גבוה עם מנוחות מינימליות בתרגילים מורכבים).
לא מכיר חברי'ה רציניים פה שמתאמנים שלא עושים טווחי חזרות של 10 או יותר בחלק מהאימון, לא ברור מאיפה הבאת את הרעיון שכולם פה סולדים מטווח חזרות גבוה. זה חלק חשוב מהאימון, הבעיה מתחילה כשזה נהיה עיקר האימון כי אנשים טבעיים לא מתקדמים ככה.

• פותח/ת השרשור
בקשר למשקלים לא יודע כמה אתה מכיר ולא רוצה להטיף,
אבל יש אימונים של קרוספיט שהם בוחרים בשבילך את המשקל...
יש אימונים שהם ללא משקל/משקל גוף
ויש אימונים של להגיע למשקל שיא.

אני כרגע עם חברה שהם יחסית מיומנים (בתור ספורט שבקושי כמה שנים בארץ אין פה באמת מישהו מיומן)

וחלקם הגדול שאוהב לגוון במשקלים כן עובר ובהרבה את המשקלים שאמרת.

אני בעצמי גם הגעתי מהחדר כושר ככה שאני גם כבר נגעתי במשקלים האלו.
----------------------------------------------------------------------------------

ואני יודע מזה ספונסרים אבל בכל זאת, יש אינסוף חברות שמממנות אינסוף אנשים, אני מעדיף לבדוק את אלו שמצליחים,
חומרים אסורים לא יודע כמה זה אמין אבל הוא גם אומר שאין לו בעיה איתם אבל הוא לא משתמש, ועשו לו בדיקות אבל לא כל בדיקה עולה על כל דבר...

ובסופו של דבר, עוד פעם, אין על ניסיון אישי, כי עובדה שמחדר כושר ועבודה עם משקולות וגם מתח בחדר כושר (עבודה על פי אימונים של אתר זהה לזה) לא התקדמתי בכלל כמו שאני מתקדם עכשיו.

אני רואה את זה בעיקר במתח כמו שאמרתי.
----------------------------------------------------------------------------------

בגדול הבנתי אותכם,
חלק אין להם בכלל עניין לענות אלא רק להגיב,
חלק רוצים לשפוך ידע,

וחלק פה רוצים לעזור ועזרו...אני כבר אחפש בעצמי פשוט חשבתי למה לחפש כשאפשר למצוא אנשים שכבר יודעים ומנוסים וגם לדבר איתם כדי ללמוד עוד...

אבל לא משנה.

תודה...

אני כרגע עם חברה שהם יחסית מיומנים (בתור ספורט שבקושי כמה שנים בארץ אין פה באמת מישהו מיומן)

ואני יודע מזה ספונסרים אבל בכל זאת, יש אינסוף חברות שמממנות אינסוף אנשים, אני מעדיף לבדוק את אלו שמצליחים,
חומרים אסורים לא יודע כמה זה אמין אבל הוא גם אומר שאין לו בעיה איתם אבל הוא לא משתמש, ועשו לו בדיקות אבל לא כל בדיקה עולה על כל דבר...

ובסופו של דבר, עוד פעם, אין על ניסיון אישי, כי עובדה שמחדר כושר ועבודה עם משקולות וגם מתח בחדר כושר (עבודה על פי אימונים של אתר זהה לזה) לא התקדמתי בכלל כמו שאני מתקדם עכשיו.

בגדול הבנתי אותכם,
חלק רוצים לשפוך ידע,

וחלק פה רוצים לעזור ועזרו...אני כבר אחפש בעצמי פשוט חשבתי למה לחפש כשאפשר למצוא אנשים שכבר יודעים ומנוסים וגם לדבר איתם כדי ללמוד עוד...

אבל לא משנה.

תודה...
אנשים פה ענו לך - חרא מוצרים.
אבל אתה כנראה רוצה לשמוע שהם טובים. באסה. כי אנחנו לא נמליץ לך על חרא.

כוונתי הייתה בסקר הבודק באיזו שיטה חברי האתר מתאמנים קרוספיט או אחרת- אך זהו סקר מיותר ומיד אסביר מדוע.
לא העליתי יותר מידי, אלא ציטטתי שורה בלבד המסכמת היטב את נקודת מבטו של הבחור המדובר, אני לא חושב שאפשר להעביר או ללמד או להכווין דרך פורום על "לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים". אפשר להסביר איך להגיע למשקל X, אפשר להסביר איך להגיע לסיבולת Y. אי אפשר להעביר שיעורים במנטליות.
יכול להיות שתגובתי נדמית לך קיצונית מידי ופירושה בעינייך "משקולות וזהו", אך כן היו בה הסתייגויות כגון "רוב" וכדומה. אך אני אתייחס לכלל הכתיבה על מנת שיהיה מובן ולא דו משמעתי. לא התכוונתי חלילה לזלזל בקרוספיט או להפוך את אימוני הכוח לדרך "היחידה". התייחסותי בתגובה הראשונה הייתה נטו לשאלה של פותח השרשור ואני אסמן לך בדיוק מה הפריע לי:

" ושוב אמרתי, יש מולי אדם שמתמחה וכביכול הכי טוב בעולם בסוג ספורט הזה וכשמראיינים אותו גם בעיתוני ספורט וגם באתרים מקנים לו את התואר הזה ולא אכפת לי למה, אני רוצה ללכת בכיוון הזה ובגלל זה אני בודק איך אני מתקדם לשם.

ותודה שוב ואל תחשוב שאני רב או משהו אני כולה צריך חוות דעת שבאות איתה הוכחות כי בלי לזלזל אני לא מכיר פה אף אחד ואין לי מושג מה המקורות של הידע שלכם."

מקווה שאין טעם להתייחס שוב בצורה מעמיקה שכזו על תגובה שכזו. אני חושב שהעברתי את הנקודה שלי.
תאריך הצטרפותי כלל איננו מדד לכמות הזמן שאני מבלה בפורום, או בילתי ליתר דיוק. אני בערך כבר שנה וקצת מסתובב כאן, אך רק לאחרונה התחלתי להגיב. כתבתי שאני חדש, אין צורך לחדש זאת בפניי, וגם אין מה "להמליץ" בחום- כיוון שלא המלצתי אני לבחור שום דבר, פשוט כתבתי שכנראה הפורום הוא לא המקום המיטיב ביותר עבורו- נכון, ישנם חברים כאן שיש להם הרבה ידע בנושא, אך הוא פונה לקהל הלא נכון בצורה הלא נכונה(ע"ע הסימונים מעל).
הנני מבין שההכרות שלי היא קצרה וחלקית, היא מחייבת להיות חלקית כי אנחנו בין כותלי הפורום, אך שים לב שאינני ולשניה אחת זלזלתי באנשים הנ"ל, או בך או בחבר כלשהו כאן. כל שציינתי הוא הלך הרוחות בפורום והעדפה הכללית כאן לפתוח השרשור שכביכול "ביקש" עזרה.

SmokingSnake

אני מגיב כך ולא מצוטט אותך מכיוון שכבר התחלתי לכתוב בתגובה המהירה אך נסחפתי מעט. לא טענתי שכולם סולדים(ואם משתמע מהודעתי שכן, אני לוקח זאת בחזרה), ולא טענתי נגד השיטה. טענתי נגד הגישה של פותח השירשור, נגד הבחור שהוא הולך אחריו ונגד התוספים שהוא מבקש לרכוש לעצמו(וחסכתי הסברים נוספים בהודעתי הראשונה מכיוון שאת כלל החסרונות בתוספים שפירסם כבר ציינו מראש).

למרות השעה, בברכה,

אריאל.

בגדול הבנתי אותכם,
חלק רוצים לשפוך ידע,

אבל לא משנה.

תודה...

אם על כל תגובה שלא נראית לך/סותרת אותך/ מעצבנת אותך תפנה את הראש לא תתקדם הרבה במדינה, אנחנו קצת יותר חמי מזג מהשוודיים אין מה לעשות.

הקצנתי כל מה שאמרתי בדיוק מהסיבות הנכונות, שלא תהפוך לאחד ש"עושה קרוספיט"(או רואה סרטונים מהאנטרנט ומחקה אותם).
כמאמן שעובד בתחום במשרה חלקית שנתיים+ אני רואה רוב מוחלט של אנשים שלא מתקדמים לשום מקום בגלל מידע מוטעה מאנשים באנטרנט- הדבר נכון גם לקרוספיט, אולי זה רק במקומות שעבדתי בהם, אבל אני בספק.

אגב, הבחור שלקח מקום ראשון במשחקי קרוספיט שנערכו לפני כמה שבועות מתאמן אצלנו, אנחנו נפגשים בכלוב כל שבוע... אני מעריך אותו כי הוא מתאמן ומתקדם ותכלס, אין לי מושג באימונים שלו כמו שאין לו מושג באימונים שלי
בקשר לתוספים, המלצה חד משמעית...

Wolf- הבנתי אותך... הכל בסדר:sarcastic:

כוונתי הייתה בסקר הבודק באיזו שיטה חברי האתר מתאמנים קרוספיט או אחרת- אך זהו סקר מיותר ומיד אסביר מדוע.
לא העליתי יותר מידי, אלא ציטטתי שורה בלבד המסכמת היטב את נקודת מבטו של הבחור המדובר, אני לא חושב שאפשר להעביר או ללמד או להכווין דרך פורום על "לא לוותר כשאתה גמור על הרצפה, ועוד דברים". אפשר להסביר איך להגיע למשקל X, אפשר להסביר איך להגיע לסיבולת Y. אי אפשר להעביר שיעורים במנטליות.
יכול להיות שתגובתי נדמית לך קיצונית מידי ופירושה בעינייך "משקולות וזהו", אך כן היו בה הסתייגויות כגון "רוב" וכדומה. אך אני אתייחס לכלל הכתיבה על מנת שיהיה מובן ולא דו משמעתי. לא התכוונתי חלילה לזלזל בקרוספיט או להפוך את אימוני הכוח לדרך "היחידה". התייחסותי בתגובה הראשונה הייתה נטו לשאלה של פותח השרשור ואני אסמן לך בדיוק מה הפריע לי:

" ושוב אמרתי, יש מולי אדם שמתמחה וכביכול הכי טוב בעולם בסוג ספורט הזה וכשמראיינים אותו גם בעיתוני ספורט וגם באתרים מקנים לו את התואר הזה ולא אכפת לי למה, אני רוצה ללכת בכיוון הזה ובגלל זה אני בודק איך אני מתקדם לשם.

ותודה שוב ואל תחשוב שאני רב או משהו אני כולה צריך חוות דעת שבאות איתה הוכחות כי בלי לזלזל אני לא מכיר פה אף אחד ואין לי מושג מה המקורות של הידע שלכם."

מקווה שאין טעם להתייחס שוב בצורה מעמיקה שכזו על תגובה שכזו. אני חושב שהעברתי את הנקודה שלי.
תאריך הצטרפותי כלל איננו מדד לכמות הזמן שאני מבלה בפורום, או בילתי ליתר דיוק. אני בערך כבר שנה וקצת מסתובב כאן, אך רק לאחרונה התחלתי להגיב. כתבתי שאני חדש, אין צורך לחדש זאת בפניי, וגם אין מה "להמליץ" בחום- כיוון שלא המלצתי אני לבחור שום דבר, פשוט כתבתי שכנראה הפורום הוא לא המקום המיטיב ביותר עבורו- נכון, ישנם חברים כאן שיש להם הרבה ידע בנושא, אך הוא פונה לקהל הלא נכון בצורה הלא נכונה(ע"ע הסימונים מעל).
הנני מבין שההכרות שלי היא קצרה וחלקית, היא מחייבת להיות חלקית כי אנחנו בין כותלי הפורום, אך שים לב שאינני ולשניה אחת זלזלתי באנשים הנ"ל, או בך או בחבר כלשהו כאן. כל שציינתי הוא הלך הרוחות בפורום והעדפה הכללית כאן לפתוח השרשור שכביכול "ביקש" עזרה.

SmokingSnake

אני מגיב כך ולא מצוטט אותך מכיוון שכבר התחלתי לכתוב בתגובה המהירה אך נסחפתי מעט. לא טענתי שכולם סולדים(ואם משתמע מהודעתי שכן, אני לוקח זאת בחזרה), ולא טענתי נגד השיטה. טענתי נגד הגישה של פותח השירשור, נגד הבחור שהוא הולך אחריו ונגד התוספים שהוא מבקש לרכוש לעצמו(וחסכתי הסברים נוספים בהודעתי הראשונה מכיוון שאת כלל החסרונות בתוספים שפירסם כבר ציינו מראש).

למרות השעה, בברכה,

אריאל.
זה ידוע שאם תיצור סקר, הרוב המוחלט יהיה כוח, אך לא חסרים כאן אנשים בעלי ידע בקרוספיט.
אתה סוטה מהנושא. אל תיקח את זה אישית אבל לא ממש אכפת לי מה הפריע לך. לכן לא אתייחס לזה.
"התוספים עובדים כי הרי הוא זה שמשתמש בהם" - ממש לא נכון. זה נקרא פרסום.
אותו בן אדם שמפרסם מוצרים, לא בהכרח יצרוך אותם.
סינטה 6 - למה אתה צריך תשלובת חלבונים משש מקורות שונים? עוד מקורות = עוד איכות?
אתה יכול לקנות אבקת חלבון קזאין, מיי גבינה או וואטאבר, ולקבל תמורה טובה יותר וזולה יותר.
קח לדוגמה אופטימום -
כמות מנות הגשה: סינטה 6 - 48. אופטימום 69~74
מנת הגשה : סינטה 6 - 47.2 גרם. אופטימום - 29~30.
חלבון פר מנת הגשה : סינטה 6 - 22. אופטימום - 24~25.
לא משנה לאן תלך, אופטימום תיקח.
וסמוך עלי, אני יודע שכן אכפת לך מהמחיר.
לגבי מקורות הידע, לכל מאמר יש רפרנסים. אם אתה כלכך סקפטי, חפש את המאמר המלא. אני בטוח שתהנה.

בהתייחסותך לתוספי תזונה אתה פונה לפותח השרשור נכון? מכיוון שזה לא כל כך ברור מהודעתך.
וד"א, עובדה שכן התייחסת למה שמפריע לי וגם הסברת בצורה ענפה מדוע זה לא נכון.
גיסנו, אנחנו על אותו הדף ומדברים על אותו הדבר. 😃

• פותח/ת השרשור
זה ידוע שאם תיצור סקר, הרוב המוחלט יהיה כוח, אך לא חסרים כאן אנשים בעלי ידע בקרוספיט.
אתה סוטה מהנושא. אל תיקח את זה אישית אבל לא ממש אכפת לי מה הפריע לך. לכן לא אתייחס לזה.
"התוספים עובדים כי הרי הוא זה שמשתמש בהם" - ממש לא נכון. זה נקרא פרסום.
אותו בן אדם שמפרסם מוצרים, לא בהכרח יצרוך אותם.
סינטה 6 - למה אתה צריך תשלובת חלבונים משש מקורות שונים? עוד מקורות = עוד איכות?
אתה יכול לקנות אבקת חלבון קזאין, מיי גבינה או וואטאבר, ולקבל תמורה טובה יותר וזולה יותר.
קח לדוגמה אופטימום -
כמות מנות הגשה: סינטה 6 - 48. אופטימום 69~74
מנת הגשה : סינטה 6 - 47.2 גרם. אופטימום - 29~30.
חלבון פר מנת הגשה : סינטה 6 - 22. אופטימום - 24~25.
לא משנה לאן תלך, אופטימום תיקח.
וסמוך עלי, אני יודע שכן אכפת לך מהמחיר.
לגבי מקורות הידע, לכל מאמר יש רפרנסים. אם אתה כלכך סקפטי, חפש את המאמר המלא. אני בטוח שתהנה.

זאת לדוגמא תשובה,

להגיד לי אלו חרא של מוצרים לא ממש נותן לי עזרה...

ולא הייתה פה אף תשובה שלא הייתה לטעמי אלא רק תשובות שלא היו מבוססות עם פרטים,

טוב אז בדקתי אותם וגם אני לא מומחה בנושא אבל הם נראים אמינים,

מבחינת אנרגיה לאימונים והתאוששות,
עדיף האבקת חלבון או ה Platinum Pre?

ויש באמת הבדל ב WHEY שלהם בין ההידרו לגולד או שזה לא משנה?

באתר קילוגרם יש מאמרים על תוספים תעשה שם חיפוש

Back
למעלה תחתית