הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ בנוגע להמשך החיטוב

PL_4EVER

משתמש מתחיל
140
17
נק' מוניטין:
111
140
17
בקצרה רקע על עצמי ...

גובה:171
משקל:72

בעבר לפני 4 שנים לפני גיוס לצהל סיימתי עם התוכנית לינארית 5×5 משקלי עבודה לא רלוונטי אפשר לראות בלוג האחרון שלי.
חודשיים לפני גיוס ליחידה קרבית חתכתי לניטרלי כדאי שלא ישפיע עלי עם האוכל המועט ממה שרגיל
מה שבכול זאת גרם לי לאבד מלא משקל מי 97 ל83 בערך רק במסלול שרובו היה שריר וכוח..

היום 8 חודשים אחרי השחרור
3 וחצי שנים בלי אימונים ותזונה ורק שומן ונוזלים שעליתי
חזרתי לאימונים סדירים בחודש מאי
שהתחלתי ישר חיטוב ואז לחזור לכוח

תחילת חיטוב משקל 81.5
באיזור 20 אחוז
היום אחרי 3 וחצי חודשים 72.2
9.3 קילו עד עכשיו
באיזור ה16 אחוז
רוצה לרדת ל איזור ה13-14 ואז חוזר למסה

תוכנית ab ארבע בשבוע בנתיים בלי אירובי

משקלים מקסמלים תוך חודש הגעתי ומאז לא יורדים ומנסה לעלות ונפצע אז זה המסגרת לשמירה עקב הגרעון מהם מתושש ומשתקם מצוין ומרגיש טוב. לפעמים מרגיש שלא מספיק הגוף רוצה עוד ואבל לא ילך לקיצוני

מבחינת תזונה והשאר

ערכים עמודים כרגע על
2000 ק'ל
180 חלבון
80-70 שומן
140-160 פחמימה
ערכים משתנים פו ושם לפי הצורך זה לא ברזל.
אני מציין שאני גם עובד כמאבטח עם משמרות עם המון תזוזה במהלך היום ..
בעקרון עד לפניי שבועיים הירידה היתה בחודש הראשון 3 קילו ולאחר מכן 500-400 גרם בשבוע
עד לפני שבועיים ירד ל 200 בערך ועכשיו כבר שבוע על אותו משקל 72.2 עדין לא מסיק זה מסקנות בנוגע לזה אולי זה סתם משו קטן לשנות ויסדדר בעצמו רק שבוע .

כאן אני מתייעץ ושואל את דעתכם איך עדיף להמשיך מכאן ?
האם להמשיך באותה שגרה ולתת לזמן לעשות את שלו או לשנות משו אולי בנוגע לאירובי באופן קבוע יכול לתרום במשו בכך שיכניס עוד אוכל ?
העמסות נכנס לתמונה או אין צורך ?

מה בנוגע אפקטביות פחמימה לאחר הצהריים כמה שעות לאחר שהגוף מתעורר או אחרי אימון עם אני לא זוכר היה איזה מחקר על זה

או להשאר רגיל עם פריסת הפחמימה במהלך היום ?

אשמח לשמוע את דעתכם ..

נערך לאחרונה:
חבר אולי יהיה עדיף לתמצת את זה כי לא לכולנו יש זמן.
בכל אופן הערכים נראים בסדר, אם יש תקיעה בירידה במשקל תקצץ 100-200 קלוריות מפחמימה ותבדוק שוב

Back
למעלה תחתית