הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול ביקורת המוצרים הגדול.

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
נא לא לשאול שאלות/להגיב באשכול זה. אם יש לכם שאלה על תוסף כזה או אחר אנא פתחו נושא בפורום תזונה ותוספים!
* נושא זה פתוח רק לביקורות ולא לדיונים

פה תוכלו לרשום ביקורת על המוצרים שקניתם.
נא למלא לפי הטופס הבא:

קטגוריה:

שם המוצר:

טעם(+ציון): (במידה וקיים)

ריח(+ציון):

ערבוב(+ציון):

ערכים + כמות: (לדוגמה: 75 מנות; 24 גרם חלבון למנה)

האם תקנה את המוצר בשנית?

ציון כללי מ 1-10:

הערות והארות נוספות:

A:

B:

C:

D:

E:
F:

G:

H:
N/A

I:

J:
N/A

K:

L:
N/A

M:

N:
O:
P:

Q:

R:

N/A

S:

T:

U:

V:
W:
X:

Y:
N/A זה טאב עריכה

Z:

שונות:

יש לזכור שטעם הינו אישי לכל ביקורת ומשתנה מאדם לאדם.

*כל הזכויות שמורות לפורום LBS ולמורשיה בלבד*

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קטגוריה: אבקת חלבון

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Rocky road (new and improved)

טעם(+ציון): זאת חד משמעית האבקה הכי טעימה שיש. הייתה ותישאר. 10\11. קשה לתאר. הטעם מזכיר לי שוקו יטבתה בשקית עם נגיעות מורכבות יותר. עם חלב זה פשוט נדיר. אני שותה את זה לכיף כבר בלי קשר לחלבון.. סיימתי במצטבר 10 קילו מזה מזה והיום הגיע עוד 5. עם מים זה גם מצויין לגמרי ומחליק בגרון רק חשוב לשים לב לא לדלל את הטעם. על סקופ אני שם באיזור ה-150 מל מים בלבד. כנל לגבי חלב.

ריח(+ציון): 10 - ריח של שוקולית...

ערבוב(+ציון): 10 - מצויין ++. סקופ מלא מתערבב עם 150 מל מים או חלב ויוצר שייק במרקם מצויין ובלי קצף

ערכים + כמות: כ 20 גרם חלבון במנה של 25 גרם
,
האם תקנה את המוצר בשנית? זה בחיים לא ימאס לי. ברור שכן

ציון כללי מ 1-10: 10

הערות והארות נוספות: פשוט מצויין אין לי מה להגיד

קטגוריה: Clear Vegan Protein
שם המוצר: Myprotein Clear Vegan Protein - Lemon Lime

טעם(+ציון): 7/10. זה סבבה לגמרי. אם הייתי טבעוני שרוצה משהו ניטרלי בטעם הייתי הולך על זה. הטעם כאן ספציפית הוא ממיץ לימון וליים טבעיים מיובשים (אבקה) ומרגישים אותו היטב. זה סוג של סודה עדינה בטעם לימון. אבל יש טעם לוואי מוזר קצת. בגדול זה מזכיר לי בטעם ובמרקם BCAA קלאסי בטעם לימון עם קצת טעם לוואי.

ריח(+ציון): 5 - מוזר מאוד. הריח לא קשור לטעם בשום צורה, וזה קשור כנראה לעובדה שזה עשוי מחלבון אפונה

ערבוב(+ציון): 10 חד משמעי. אם עוקבים אחרי ההוראות זה מתערבב למיץ רגיל, שקוף בצבע ירוק-צהוב. משהו שלא מזכיר בשום צורה חלבון...אפשר לגמרי להאמין שמדובר ב-BCAA או פריוורקאאוט למשל. שום זכר למרקם חלבון. ובטח לא קצף.

ערכים + כמות: זאת הנפילה. "מנה" מוגדרת כ-16ג. היא מכילה 54 קלוריות, 0.1 שומן, 2.6 פחמימה, 10 חלבון, והרבה ויטמינים שנוספו כי זה מיועד לטבעונים.
זה 63 חלבון ל-100ג, לא משהו בכלל גם לא ברמת חלבון טבעוני..סויה עדיף בפער.
הנפילה הגדולה היא שמדובר בחלבון אפונה, כנראה זה מה שמקנה את הערבוב והאפקט של ה"clear". אבל זה גם מביא טעם לוואי, ובכללי חלבון אפונה זה פשוט לא משהו להתעסק בו אם אתה לא טבעוני... נחות ביחס לחלבונים מהחי.

האם תקנה את המוצר בשנית?: לא, כי אני לא טבעוני. אם הייתי טבעוני שרוצה משהו ניטרלי בטעם יש מצב שהייתי לוקח, כי זה באמת מזכיר BCAA ולא חלבון
ציון כללי מ 1-10: 7

הערות והארות נוספות: אין

קטגוריה: אבקה להכנת פנקייק
שם המוצר: Myprotein Protein Pancake mix - Golden Syrup

טעם(+ציון): 8/10. הטעם העצמו מצויין - גולדן סירופ מרגיש כמו קרמל מלוח בשילוב מייפל. טעם טעים מאוד, הקטע הוא שזה יוצא מעט חלש מדי אם משתמשים בכמויות שאמורים להשתמש. חסר שם עוד טיפה מתיקות או עניין. משהו שאפשר לפתור בקלות עם כמה טיפות סוכרלוז וטיפה מיצוי וניל בפנקייק.

ריח(+ציון): 10 - ריח מעניין ומתוק מאוד.

ערבוב(+ציון): זה אבקה להכנת פנקייק ככה שזה לא רלוונטי. כן נפרט טיפה על התוצאה: עם מים זה יצא עיסה נוזלית למדי, עם חלב זה יצא מאוד בצקי. ההבדל בטעם בשימוש בין שניהם הוא נמוך להפליא...חלב מעט יותר עדיף, אבל גם עם מים בלבד יוצא פנקייק מצויין, שמן, פלאפי, משביע. ממליץ לשים קצת סירופ מעל.

ערכים + כמות: במנה (2 סקופים, ביחד 50 ג') יש 187 קלוריות, 32 חלבון, 3.1 שומן, 7.7 פחמימה. ו-1.2ג מלח !! (כמות מעט חריגה.) סה"כ ערכים ממש בסדר לאבקה שמתיימרת להחליף קמח וביצים וסוכר, אבל כמות המלח קצת חריגה למי שזה רלוונטי לו.
את המנה יש לערבב עם בערך 125-150 מל של מים או חלב כמו שאמרתי - הטעם כמעט זהה וההבדל זניח. וצריך עוד איזה כפית שמן כדי לשמן את המחבת. בטוטאל עם 150 מל חלב 3% וכפית שמן יוצאת פה מנה עם ערכים של:
318 קלוריות
37 חלבון
14.7 פחמימה
12.2 שומן

אם נעבוד עם מים במקום חלב אפשר לחסוך 90 קלוריות, 7 ג פחמימה, 4.5 שומן, וגם 5 חלבון לצערנו.
אפשר אולי לחסוך אפילו את הכפית שמן במידה ויש לכם מחבת מתאים.
המנה מביאה 2-4 פנקייקים, תלוי בגודל ובכמות הנוזלים ששמתם. משביע מאוד.
הטעם מצויין ולא מרגיש חלבון בכלל.
סה"כ אחלה דבר למחטבים שביננו

,
האם תקנה את המוצר בשנית?: אולי? אחלה דבר לחיטוב אבל מצד שני - יקר מדי. אתם יכולים להכניס פנקייק מביצה בודדת, 150 חלב, וסקופ חלבון ולקבל בערך אותם ערכים ואולי טובים יותר. אולי טעם ומרקם מעט פחות טובים אבל זה עדיין אכיל ומהנה. הסיבה היחידה שקניתי את זה הייתה ההנחות הפסיכיות שאפשרו לי להביא את זה במחיר יוצא דופן.
ציון כללי מ 1-10: 7

הערות והארות נוספות: הפנקייק מתנפח באופן יוצא דופן אז עדיף לחלק את זה למנות קטנות

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Vanila

טעם(+ציון): 10/10. מצויין פשוט. טעם של וניל מודגש היטב. עם חלב יש לזה טעם של גלידת מקדונלדס שנמסה. עם מים זה עדיין מצויין.

ריח(+ציון): 10 - ריח וניל טוב

ערבוב(+ציון): 10 - מצויין ++. סקופ מלא מתערבב עם 150 מל מים או חלב ויוצר שייק במרקם מצויין ובלי קצף

,
האם תקנה את המוצר בשנית?: יש מצב. זה מצויין לגמרי אבל זה כן טעם שעשוי להמאס קצת, אין ספק שאחזור אליו בעתיד שוב אבל זה אחרי שאני מוריד 10 קילו שלו. מממליץ לכולם לנסות אותו.

הערות והארות נוספות: טעם בסיס מצויין לגלידות חלבון ופנקייק חלבון

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Rocky road (new and improved)

טעם(+ציון): זאת חד משמעית האבקה הכי טעימה שיש. הייתה ותישאר. 10\11. קשה לתאר. הטעם מזכיר לי שוקו יטבתה בשקית עם נגיעות מורכבות יותר. עם חלב זה פשוט נדיר. אני שותה את זה לכיף כבר בלי קשר לחלבון.. סיימתי במצטבר 10 קילו מזה מזה והיום הגיע עוד 5. עם מים זה גם מצויין לגמרי ומחליק בגרון רק חשוב לשים לב לא לדלל את הטעם. על סקופ אני שם באיזור ה-150 מל מים בלבד. כנל לגבי חלב.

ריח(+ציון): 10 - ריח של שוקולית...

,
האם תקנה את המוצר בשנית? זה בחיים לא ימאס לי. ברור שכן

הערות והארות נוספות: פשוט מצויין אין לי מה להגיד
וואי לגמרי טעם מושלם!!!

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Vanila

טעם(+ציון): 10/10. מצויין פשוט. טעם של וניל מודגש היטב. עם חלב יש לזה טעם של גלידת מקדונלדס שנמסה. עם מים זה עדיין מצויין.

ריח(+ציון): 10 - ריח וניל טוב

,
האם תקנה את המוצר בשנית?:
יש מצב. זה מצויין לגמרי אבל זה כן טעם שעשוי להמאס קצת, אין ספק שאחזור אליו בעתיד שוב אבל זה אחרי שאני מוריד 10 קילו שלו. מממליץ לכולם לנסות אותו.

הערות והארות נוספות: טעם בסיס מצויין לגלידות חלבון ופנקייק חלבון
טעמת את הקרם עוגיות? איך הוא לעומת וניל? אני שואל כי לקרם עוגיות שלהם יש טעם של וניל ומעניין עם הווניל זה אותו דבר בדיוק

וואי לגמרי טעם מושלם!!!

טעמת את הקרם עוגיות? איך הוא לעומת וניל? אני שואל כי לקרם עוגיות שלהם יש טעם של וניל ומעניין עם הווניל זה אותו דבר בדיוק
כן היה לי 5 קילו של הקרם עוגיות.
הוא שונה מוניל, הוא כמו וניל עדין אבל עם טעם לוואי "חלבוני" כזה ועוד כמה טעמים לא ברורים, ברמת הטעם קרם עוגיות לעומת חברות אחרות הוא מאכזב...

וניל טעם משמעותית יותר טוב וברור, אבל קרם עוגיות משום מה מחליק בגרון יותר טוב עם מים (לא מבחינת טעם, אלא פיזית מחליק - אני עושה chugging לחלבון בדרך כלל)

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Banana V2

טעם(+ציון): 9. אני שונא טעמי בננה וטעמתי רק עם מים. אבל זה טעים מאוד, פחות טעם שייק בננה ויותר מזכיר גומי בננה. מזכיר לי באופן מחשיד את הטעם בננה של אופטימום נוטרישן. סה"כ טעים מאוד

ריח(+ציון): 10 - ריח בננה טעים

ערבוב(+ציון): 10 - כרגיל, מיי פרוטאין טובים בערבוב

ערכים + כמות: כ 19 גרם חלבון במנה של 25 גרם
,
האם תקנה את המוצר בשנית?: אולי, אני פשוט לא מת על בננה. אבל אין ספק שזה חלבון טעים ויש מצב שאביא ממנו איזה 2.5
ציון כללי מ 1-10: 9

הערות והארות נוספות: X

כמה עולה האבקה שלהם במשקל של 2, 2.5KG כולל משלוח ? אם המחירים שונים בין טעם לטעם כמה הטעם של רוקי רואד עולה ?
המחירים לא שונים בין טעמים, פעם האבקה בלי טעם היתה קצת יותר זולה, אולי גם עכשיו לא יודע.
בבלאק פריידיי עשיתי הזמנה ב 213 ש"ח של 3 שקים של 2.5 קילו, איזה שתי דוגמיות (משלוח חינם היה החל מ 210 אז הוספתי דברים קטנים), וכמה מתנות מהם. שבועיים לפני זה עשיתי בערך אותה הזמנה ב 231. ברגיל המחירים יותר יקרים אבל כמעט תמיד יש קודים של הנחות.
יש כאן לא מעט שרשורים על מייפרוטאין בפורום.

המחירים לא שונים בין טעמים, פעם האבקה בלי טעם היתה קצת יותר זולה, אולי גם עכשיו לא יודע.
בבלאק פריידיי עשיתי הזמנה ב 213 ש"ח של 3 שקים של 2.5 קילו, איזה שתי דוגמיות (משלוח חינם היה החל מ 210 אז הוספתי דברים קטנים), וכמה מתנות מהם. שבועיים לפני זה עשיתי בערך אותה הזמנה ב 231. ברגיל המחירים יותר יקרים אבל כמעט תמיד יש קודים של הנחות.
יש כאן לא מעט שרשורים על מייפרוטאין בפורום.

מאיזה אתר הזמנת אותם ?

שם המוצר: Myprotein Impact whey - Golden Syrup

טעם(+ציון): 10\11 איזה דבר, תקשיבו. השם לא אומר הרבה אבל בת'כלס זה פשוט ערבוב מושלם של קרמל/טופי/מייפל ונגיעה עדינה (מאוד) של קפה שנותנת פה טעם פשוט מטורף עם מים. זה מה שאני חווה עם מים. עם חלב אנחנו מדברים על מילקשייק שלא היה מבייש בן אנד ג'ריס איכותי שנמס בכוס. זה פשוט מדהים. העובדה שזה עם מים וכזה טעים...אומרת הרבה.

ריח(+ציון): 5. בניגוד לטעם - אין לדבר הזה הרבה ריח. יש לו בעיקר טעם

ערבוב(+ציון): 10. יוצא דופן ומתערבב יותר טוב מהממוצע (שהוא גבוה ממילא). 4 סקופים מלאים מתערבבים לי עם 500 מ"ל של מים ומביאים מרקם של מילקשייק. בלי גושים, בלי קצף.

,
האם תקנה את המוצר בשנית? ברגע שיש הנחה שווה של mp אני מביא 5 קילו מזה בהקדם

הערות והארות נוספות: סקופ של הדבר הזה + 25 ג' קמח תופח + ביצה + 150 מ"ל חלב ויש לכם פנקייק חלבון שיותר טעים מהמקור

קטגוריה: אבקת חלבון סויה

שם המוצר: Myprotein Impact whey isolate SOY- Vanila

טעם(+ציון): 6/10. בסדר. לא וואו. סביל
ריח(+ציון): 3. מוזר

ערבוב(+ציון): 0. זה בערך החסרון במוצר. יש לו מרקם של קמח ובכללי התערובת צריכה הרבה יותר מים פר סקופ, הרבה יותר "בצקי" באופי. מתערבב לא טוב ומקבל מרקם מוזר. כן יכול לדמיין את זה יעיל מאוד לעוגיות ופנקייקים

ערכים + כמות: כ 24 גרם חלבון במנה של 30 גרם
,
האם תקנה את המוצר בשנית? כנראה שכן. תלוי איך זה ישתלב בעוגיות. המחיר של זה הוא נמוך בצורה יוצאת דופן והערכים מדהימים

ציון כללי מ 1-10: 5

הערות והארות נוספות: X

קטגוריה: חומרי טעם וריח

שם המוצר: Myprotein Flavodrops

טעם(+ציון):
White Choclate: מדהים 10\10. מרגיש הדבר האמיתי. משתלב בכל דבר
Butter Biscuit: מדהים 10/10 - טעם של פתיבר. מצויין
Hazelnut: מעניין - 8/10. הטעם ממש ממש חזק אז הריח שלו גובל בחריף. אבל טיפה אחת מהדבר הזה בקפה/מאפים וזה נותן משהו מאוד מעניין בפנים. אל תגזימו כי זה באמת טעם מאוד מאוד חזק ודומיננטי. אם בא לכם משהו בסגנון נוטלה - היחס הוא טיפה אחת של אגוזי לוז על כל 10 טיפות של שוקולד

ריח(+ציון): לכל הטעמים שציינתי יש ריח מדוייק של בדיוק מה שהם, 10/10

ערבוב(+ציון): 10 - אתם לא תרגישו שזה בפנים

ערכים + כמות: אין בזה כלום בערך. אז אין ערכים. המחיר סביר לחלוטין והבאתי ב-15 שקל ל-50 מל מכל טעם (עם הנחה של BEAST)
,
האם תקנה את המוצר בשנית? חד משמעית כן. אני כבר עכשיו מזמין עוד 100 מ"ל משוקולד לבן ובאטר ביסקוויט. הטעמים האלה מצויינים והם אחד לאחד הדבר האמיתי, עשיתי עם זה כבר פנקייקים, עוגיות, וסתם שמתי בכל מני מקומות כמו יוגורט - זה הופך כל דבר לפשוט מדהים. וזה ללא קלוריות ומורכב מסוכרלוז וחומרי טעם וריח. יש לי גם אבקת חלבון ללא טעם - ובשילוב עם הטעמים האלה, היא הופכת לסבילה

הערות והארות נוספות: ממליץ בחום. מדובר בחומרי טעם וריח מצויינים שיכולים לספק אדם שאוהב דברים מתוקים כאילו הדבר האמיתי.

קטגוריה: תוסף סיבים וממתיק

שם המוצר: Myprotein Vitafiber

טעם(+ציון): בכללי אין לזה טעם כמעט. זה בעיקר מתוק מאוד. לא משהו לשתות בפני עצמו. אז לא אתן ניקוד כאן. זה פשוט מתוק כמו סוכר

ריח(+ציון): אין כל כך. אולי משהו כימי קצת. 7/10

ערבוב(+ציון): 10 - אתם לא תרגישו שזה בפנים. אבל שימו לב שבבישול זה כן משנה את המרקם ומוסיף נפח - יתרון בעיניי.

ערכים + כמות: 100 גרם - 88 גרם סיבים ו-8 גרם סוכר. סה"כ 96 פחמימה. סקופ זה 15 גרם והוא מכיל 31 קלוריות, 13 גרם סיבים, וגרם אחד סוכר
,
האם תקנה את המוצר בשנית? חד משמעית כן. אני ממליץ לכל המחטבים שביננו להצטייד במוצר הזה. אפשר לתאר אותו כתחליף סוכר שמוסיף נפח ומחליף קמח. דרך נוחה להכניס סיבים שימלאו אותכם מאוד לאורך זמן, ובמקביל יהפכו את מה שזה לא יהיה למתוק יותר.
דוגמאות למתכונים ושימושים לזה: סקופ חלבון לבחירתכם + 100 מ"ל חלב + סקופ מהסיבים = פנקייק עם ערכים מצויינים, טעים מאוד, ומשביע מאוד. עוגיות - סקופ חלבון + ביצה + 50מל חלב + סקופ מהסיבים.
זה פשוט ממתיק שמוסיף נפח ומרקם לכל דבר. הרמת מתיקות היא לדעתי פי 2-3 מסוכר אז שווה להתנסות בזהירות. המוצר הזה בשילוב החומרי טעם שכתבתי כאן למעלה זה פשוט סטאק להכנה של קינוחים בחיטוב. אחד המומלצים.
זה מאוד כבד באופי ונותן גם נפח. הסקופ 15 גרם הזה שמכיל 31 קלוריות נותן נפח כמו 100 גרם קמח בבישול.

הערות והארות נוספות: שימו לב לא לעבור את ה-2 סקופים מהדבר הזה ביום, אחרת תמצאו את עצמכם יושבים בשירותים קצת יותר מדי

שם המוצר: אבקת חלבון אלפא -

טעם : שוקלד כרמל מלוח ושוקולד חמאת בוטנים - ציון 6

ריח : לא רע - ציון 8

ערבוב : אישית אני מערבב בנינג'ה אז אין בעיה כלשהי, המרקם לא הכי טוב, נשאר קצף - ציון 5

ערכים : 24 גרם חלבון לסקופ - חלק מהחלבון זה חלבון ביצים - לא מציאה גדולה אבל לא קריטי

האם תקנה את המוצר בשנית: בהחלט לא

ציון כללי מ 1-10: 6

הערות והארות נוספות: בשנתיים האחרונות אני קונה קבוע חלבון של ALLMAX אין מה להשוות, עקב עליית המחירים ניסיתי את אלפא מטבע בריא, עשיתי טעות שהזמנתי 2, אמנם נסבל אבל מת כבר לסיים.
היו לי ציפיות והתאכזבתי בהתאם.

נערך לאחרונה:
אמ;לק:
אם אתם קונים חלבון אלפא בקרוב אז כדאי לכם להזמין טעימות כדי שלא תתקעו עם טעם גרוע.
אני ממליץ על הקרם עוגיות והקפה שהם מעולים, אבל לא סיקרתי אותם בפוסט הזה. את האחרים פחות אהבתי וכנראה לא הייתי קונה אותם.
כל הטעמים פרט לreese's מתערבבים בקלות אבל יש קצף, מפריע רק כי אי אפשר לשתות באותו רגע 7/10.
בכולם יש באזור ה74 מנות ובמנה יש כ25 גרם חלבון.

אציין שאת כל הטעמים ערבבתי עם מים.

שם המוצר: אלפא עוגת שוקולד

טעם(+ציון): טעם גנרי, איפשהו בין שוקולית ודאבל שוקולד של אופטימום, לא עפתי. 6/10

ריח(+ציון): ריח גנרי של חלבון שוקולד, הזכיר לי את הסגנון של אופטימום 8/10

האם תקנה את המוצר בשנית? לא

הערות והארות נוספות: טעם משעמם מאוד, האמת שמאז שניסיתי לפני כמה שנים את השוקולד של Bpi אני לא מצאתי משהו שהתקרב לזה. אם אתם מחפשים משהו שקליל שמזכיר שוקולית- זה בשבילכם. אם אתם מעדיפים שוקולד יותר רציני ועשיר- זה ישעמם אתכם.

שם המוצר: אלפא בראוניז וחמאת בוטנים

טעם(+ציון): טעם של reese's, מתוק בטירוף ונמאס מהר כמו שנמאס מהממתק עצמו. 4/10

ריח(+ציון): ריח מדויק של reese's, שבעיניי לא מריח טוב אבל אפרגן על הדיוק 7/10

ערבוב(+ציון): מתערבב טוב יותר מהאחרים, דווקא לא היה כמעט קצף 9/10

ציון כללי מ 1-10: 4/10

הערות והארות נוספות: אם אתם ממש אוהבים reese's אז תעופו על זה. אחרת זה ימאס אחרי פעם-פעמיים.

שם המוצר: אלפא בננה

טעם(+ציון): טעם שמאוד דומה לבננה אמיתית ובלי שום טעם לוואי, אהבתי. 9/10

ריח(+ציון): ריח עדין ממש, דומה לפרי האמיתי וקצת גם לממתק. 8/10

האם תקנה את המוצר בשנית? כן

ציון כללי מ 1-10: 9/10

הערות והארות נוספות: סופסוף טעם של בננה אמיתית, עדיף מהאלה עם הטעם של הממתק. ממליץ.

שם המוצר: אלפא בננה עוגיות

טעם(+ציון): בול כמו בננה רגיל רק עם שבבים של אוראו 9/10

ריח: כמו הקודם

הערות והארות נוספות: לא יודע להסביר פחות נהנתי ממנו בגלל העוגיות, למרות שזה בול אותו הדבר.

שם המוצר: אלפא וניל

טעם(+ציון): טעם של גלידה וניל, לדעתי מצוין 10/10

ריח(+ציון): ריח עדין של וניל 10/10

ציון כללי מ 1-10: 10/10

הערות והארות נוספות: טעם מצוין ואשכרה וניל שבאמת טעים, אבל אני אוהב יותר קרם עוגיות אז אני לא רואה סיבה לקנות את זה.

שם המוצר: אלפא שוקולד אגוזי לוז

טעם(+ציון): מי שזוכר pure של אמינושופ אז זה כמעט אותו הדבר, אבל לא בקטע טוב. טעם לא משהו ולא דומה למה שמנסים לדמיין. 4/10

ריח(+ציון): כנל דומה לריח של pure, לא וואו 6/10.

ציון כללי מ 1-10: 4/10

הערות והארות נוספות: לא אהבתי, אבל מקווה שיום אחד יצליחו לעשות את הקונספט הזה כמו שצריך.

שם המוצר: אלפא מרשמלו

טעם(+ציון): כימיקלי, עשה לי רע והיה אפשר להרגיש טיפה מרשמלו בין כל הטעם לוואי 2/10.

ריח(+ציון): דווקא בריח הם דייקו, פשוט ריח של מרשמלו. אפרגן על הדיוק 8/10.

ציון כללי מ 1-10: 2/10

הערות והארות נוספות: לא מומלץ.

שם המוצר: אבקת חלבון אלפא -

טעם : שוקלד כרמל מלוח ושוקולד חמאת בוטנים - ציון 6

ריח : לא רע - ציון 8

ערבוב : אישית אני מערבב בנינג'ה אז אין בעיה כלשהי, המרקם לא הכי טוב, נשאר קצף - ציון 5

ערכים : 24 גרם חלבון לסקופ - חלק מהחלבון זה חלבון ביצים - לא מציאה גדולה אבל קריטי

האם תקנה את המוצר בשנית: בהחלט לא

הערות והארות נוספות: בשנתיים האחרונות אני קונה קבוע חלבון של ALLMAX אין מה להשוות, עקב עליית המחירים ניסיתי את אלפא מטבע בריא, עשיתי טעות שהזמנתי 2, אמנם נסבל אבל מת כבר לסיים.
היו לי ציפיות והתאכזבתי בהתאם.

אני רואה ש-ALLMAX כשר. איזה טעמים שם אהבת?

שם המוצר: אלפא שוקולד לבן וכרמל מלוח

טעם(+ציון): טעם מתוק שדומה לשוקולד לבן ואז טעם מלוח קליל כזה, יש שבבים של בייגלה (שלא נשארים פריכים). עדיין מאוד מוצלח 9/10

ריח(+ציון): עדין מאוד, בקושי מריחים את הכרמל 7/10

ערבוב(+ציון): מתערבב דיי בקלות, יש קצת קצף אבל לי לא אכפת כל כך 9/10

האם תקנה את המוצר בשנית? כן

הערות והארות נוספות: מהטעמים המוצלחים שלהם שטעמתי, עשה לי חשק לנסות גם את השוקולד כרמל.
ניסיתי בדוגמית, מקווה שלא יימאס לי כשאקנה את זה כקופסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית