הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אחוזי שומן עדיין נראים אחרי ירידה במשקל...

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
אז הבסיס הוא
גובה מטר 95
משקל נוכחי 93
אני כבר חודש וקצת בחיטוב והתחלתי במשקל 101....יש ירידה ניכרת בגוף אבל עדיין יש עליי ויזואלית (בעיקר במותניים) שומן שלא נעלם
אני מתאמן AB 4 פעמים בשבוע,שיטת אימונים היא עצימות גדולה וחזרות מתונות,אני שומר על המשקלים שלי ולא ירדתי מהם
ואירובי לא ממש מרבה לעשות האמת,משום שאני בתפריט שכולל ברובו גרעון דיי גדול של קלוריות והתפריט מורכב
ממאכלים שקשורים לחלבון בלבד....מן דיאטת כסאח אבל לא ממש....פשוט לא אוכל בכלל מאכלים שומניים ופחממות סתמיות ופעם בשבוע אפילו שבועיים עושה העמסה

בכל מקרה אני מתחיל לקחת קריאטין בעוד כשבוע בשביל לשמר את הכוח של השריר
איך אני יכול להוריד באיזור המותניים בעיקר את השומן שיש לי?....
יש תמונה של התחלת החיטוב שלי פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41004

אם העריכו אותך ב~20% לפני פחות מחודש, היום אתה אולי בסביבות 17%.
אין מה לדבר על שומן במותניים לפני 12-13.
אתה צריך להמשיך לרדת במשקל, אין אפס ואין קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
נכון אני חלילה לא אומר שאני הולך להפסיק,אבל המטרה היא לרדת בשומן וכמה שפחות בשרירים,בגלל זה אני רוצה לשלב קריאטין לאימונים שלי...למרות שזה קצת סופח נוזלים אבל ניחא

אני הצבתי לי מטרה של 87 קילו.....הגיוני לא?
בנוסף יש לי מבנה רזה בידיים ולא משנה כמה יד קדמית ואחורית אני מתאמן הן לא גודלות,כבר הגעתי למחשבות על סטרואידים אבל אני ממש לא רוצה לגעת בנושא הזה כי אני יודע איכשהו שאני לא יצא ממנו

מציע לך לבדוק שוב את התזונה שלך
דיאטת כסאח לא טובה לשום דבר ולמען האמת 5 קילו לחודש ראשון נשמע מעט, אם מביאים בחשבון 3-6 קילו של נוזלים שיורדים בשבועיים הראשונים. ולא אני לא ממליץ לאכול פחות, אני ממליץ לאכול יותר. תוודא שהגירעון שלך לא גדול מ500 ושאתה מכניס מספיק חלבון ושומן וגם פחמימה (ע"ע המדריך לחיטוב) אה ו... תתחיל אירובי, כי כשתתקע בהמשך הדרך ותהיה חייב לעשות אירובי, מומלץ להגיע בכושר.

שאתה חושב ששומן משמין, שאתה לא מבין למה הידיים לא גדלות, וכי ככל הנראה אתה מתאמן לא נכון ביחס לרמה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני כבר קרוב לשנה מתאמן,החל מאפריל 2012 שהתחלתי מאסה והתאמנתי בצורה כמו שאני מתאמן עכשיו,ועכשיו שאני בחיטוב לקראת הקיץ אמרו לי להישאר באותה תוכנית
כי זה לא ממש משנה,פלוס לשנות יחס משקלים וחזרות ולשנות תרגילים וזה מה שעשיתי
הידיעה ששומן משמין ושהידיים גדלות גם מתרגילי גב את זה אני יודע,העניין שאצלי זה מופיע פחות ואם בכלל ופה אני רוצה לדעת למה

יש לי גם הרגשה שתוכנית האימונים לא אופטימלית למטרה שלך, אם תפרסם אותה פה תקבל פידבק.

• פותח/ת השרשור
A
חזה:
חזה עלון במוט' 4 סטים פירמידה 6-8 חזרות
חזה במשקולות בודדות על ספסל,גם 4 סים 6-8 חזרות משקל עבודה
חזה תחתון במכשיר 4 חזרות משקל עבודה 6-8
רגליים:
במכונות בעיקר,הייתי עושה סקוואטים אבל הגב תחתון שלי יש לו בעיה ואני עובר למכונות,2 תרגילים של רגליים 3 סטים בכל מכשיר
יד קדמית:
מוט W בישיבה משקל עבודה 3 סטים 10 חזרות
משקולות בודדות בישיבה 4 סטים 10 חזרות
משקולת בודדת בישיבה 3 חזרות 6 סטים
בטן:
5 תרגילי בטן כל אחד לפחות 10 חזרות

B
גב:
מתח חזרה אחת כמה שאני יכול
ואז מכשיר מוט רחב משיכה לפנים 4 חזרות 10 סטים
חתירה במכשיר או משקולות בודדות 4 חזרות 8 סטים
דד ליפט גב תחתון 3 חזרות 8 סטים
כתפיים:
דחיקה משקולות בודדות כלפי מעלה 3 חזרות 10 סטים
דחיקה לצדדים משקולות בודדות 3 חזרות 10 סטים
משיכה של משקולות כבדות כמה שאני יכול בשביל טרפזים גם 3ו10 סטים
יד אחורית:
משיכה של מוט כלפי מטה 5 סטים 8-10 חזרות

כל מה שכתבתי למעלה נעשה במשקלי עבודה ואני מתמיד לשמור על משקל כבד כמה שאני יכול
הנה התוכנית....לגבי השאלות הספציפיות אחרי קריאת המאמר
לי יצא 2480 קלוריות של RMR כלאמר אם אני לא מתאמן,והגרעון המקסימלי שלי זה 1242 אז אני מוריד אותו ל1000 כלאמר מומלץ לי לאכול 1480 קלוריות ביממה בשביל לשמור על השריר ואבד מסת שומן,תקנו אותי אם אני טועה

הגירעון שלך גדול מדי ולפי התוכנית יש מצב שאתה באימון יתר. תוסיף 500 קלוריות לתפריט וקצץ את נפח האימונים בחצי, אין צורך בנפח כזה בחיטוב (גם לא במסה).

• פותח/ת השרשור
הגירעון שלך גדול מדי ולפי התוכנית יש מצב שאתה באימון יתר. תוסיף 500 קלוריות לתפריט וקצץ את נפח האימונים בחצי, אין צורך בנפח כזה בחיטוב (גם לא במסה).

שאתה אומר נפח,אתה מתכוון למשקלים או לתרגילים בכל קבוצת שרירים

הרבה מאוד נפח, אתה לא תצליח לשמור על משקלי עבודה ולרדת במשקל בנפח הזה- יש צורך בלקצץ בנפח על מנת לשמור על המשקלים.
אתה צריך לעשות RMR ממוצע עם אימון ובלי אימון(אם יש אירובי תכליל בחישוב) ולאחר מכן לבצע ירידה הדרגתית(שבועית-דו שבועית) אל עבר הגירעון המקסימלי. עקרונית אתה אמור לשים לב לירדה במשקל כמומלץ במאמר בין 0.5-1 קילו. שים לב לצריכת חלבון ושומן ולא לגרוע מידי מן הפחמימה- אחרת אתה תאבד משקל מהר מידי ולא מבוקר.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות אבל אני עדיין מבולבל ,שאתם אומרים נפח למה אתם מתכוונים

לי יצא 2480 קלוריות של RMR כלאמר אם אני לא מתאמן,והגרעון המקסימלי שלי זה 1242 אז אני מוריד אותו ל1000 כלאמר מומלץ לי לאכול 1480 קלוריות ביממה בשביל לשמור על השריר ואבד מסת שומן,תקנו אותי אם אני טועה

נפח עבודה הוא משקל כפול חזרות, ובשביל שיהיה מותאם לרמה שלך נהוג לכפול גם בעצימות (% מ1RM)

קרא את המאמרים הלוונטיים הפורטל, השאלות שלך כלליות מידי והתשובות נמצאות שם.

• פותח/ת השרשור
נפח עבודה הוא משקל כפול חזרות, ובשביל שיהיה מותאם לרמה שלך נהוג לכפול גם בעצימות (% מ1RM)

קרא את המאמרים הלוונטיים הפורטל, השאלות שלך כלליות מידי והתשובות נמצאות שם.

אני מאוד שמח שאתה ושלח אותי לקרוא מאמרים אבל מרוב מאמרים שם אני לא יודע איזה לקרוא
אם תגיד לי איזה לקרוא אני אקרא אבל אחרי שקראתי את המדריך השלם לחיטוב
ואימונים בחיטוב
והערכת אחוז שומן

יש ידע בסיסי אבל עדיין צריך הכוונה

אני יכול להמליץ לך בחום על היעוץ האישי דרך האתר, בעלות סבירה מאוד ואפילו נמוכה תקבל תשובות מקצועיות לכל השאלות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית